Hanna Olofsson

Trassel

Kategori: Allmänt

Jag ser trassel igen, gjorde det igår. Men den var riktigt bra,rolig och mysig!
Tänkte bara skriva lite, hejdå!

Väntar på bussen

Kategori: Allmänt

Jag sitter och väntar på bussen som kommer 5 över 3. Vi slutade 20 över 2, så har suttit och väntat ett tag. Jag lyssnar på musik och spelar på mobilen, de blir lite långtråkigt efter ett tag men bättre än att inte göra nå ;)

Dumma serie

Kategori: Allmänt

Varför ska vampire diaries alltid få mig att gråta, jag tror nästan att i de senaste 7 avsnitten att jag har gråtit. Inte OK!
Nu ser jag då hockey, Lule spelar inte bra alltså..
Har som inget att säga!

Vampire diaries

Kategori: Allmänt

Ser vampire diaries nu och ska ta lite glass, tänkte bara säga vad jag gör :)

Vampire diaries

Kategori: Allmänt

39,1.. feber..
Kollade nyss, ingen skola för mig imorn. Kommer dryga hela dagen igen hemma. Iallafall så ser jag vampire diaries nu, gode spännande men efter det här avsnittet så går jag nog och lägger mig, så sovgott och ha de bra!

Plain Jane

Kategori: Allmänt

Är hemma från skolan idag, mår nästan sämre än igår.. :/ just nu ser jag tv och ligger i soffan med totte precis bredvid. Det är gode drygt att vara sjuk, kan inte göra nå..
Nä nu ska jag sova!

Äntligen snö!

Kategori: Allmänt

Somnar snart

Kategori: Allmänt

Ser Hawaii five-0 nu men en hund som bara sover, men ska inte säga så mycke, håller själv på att somna. Ska bara se klart häjn sen går jag och lägger mig.
Blir kanske inte nån skola imorn, mår inte så bra, men vi får se..
Aja, sovgott och ha de bra!

Sjuk..

Kategori: Allmänt

Jag blir lite sur nu, mådde bra igår och nu ligger jag i soffan med huvudverk, känner mig febrig...
Och så har jag ont i knät sen i torsdag på idrotten då jag slog i de, fick ett ganska stort blåmärke av de också ;)

Wilde o Wimsa

Kategori: Allmänt

Ikväll är jag och Viktoria vakt åt två hundar. Nu är faktiskt wimsa i buren så det blir lite lugnt här, de har busat hela kvällen.. det börjar bli lite irriterande, men det visste vi innan ;)
Äh har inget mer att skriva!

Helgens blogg

Kategori: Allmänt

Jag är med i helgens blogg på www.inesochkristin.blogg.se!

Chilla

Kategori: Allmänt

Just nu ligger jag i soffan och ser på pengarna på bordet, medans totte sitter och kollar på mig ;)
Det är lite irriterande..
Ska nog kanske gå och ta en bit kladdkaka nu!

1-0

Kategori: Allmänt

Just nu ser jag hockey, Lule leder med 1-0. Vi är faktiskt hundvakt ikväll åt wimsa, så min helg kommer nog vara att bara ta hand om henne ;)
Nu ska jag fortsätta se hockey!

Hemma

Kategori: Allmänt

Var tänkt att jag skulle på skolan idag men det fick jag inte för mamma.. Jag vaknade kring kvart över sju, gick och la mig i soffan somnade och sov till 11. Fick veta nu att det är matteprov på fredag, inte nice, måste man hu plugga till de :(
Just nu ligger jag i soffan och ser på tv, kmr nog somna snart igen, är grymt trött..
Imorn så ska jag och Viktoria vara hundvakt åt syrran. Det kmr bli riktigt kul!
Nä nu ska jag sova, bye!

In flames

Kategori: Allmänt

Just nu ligger jag i sängen med musik i öronen och det är in flames nya album, ska kanske o se dom med Jenni i april!
No träning ikväll, feber, mår illa och har hurven..
När jag kom hem så var det första jag gjorde att lägga mig i soffan och somnade, när mamma kom hem så skulle hon städa då gick jag till rummet och satt på ett vampire diaries avsnitt, somnade i slutet sov tills middagen. Jag kommer nog somna snart igen ;)
Blev ändå en bit jag skrev, nu ska jag kanske gulla med mamma elr pappa och se ifall de kan fara och köpa cola!^^

Tyska

Kategori: Allmänt

Just nu har vi tyska och vi väntar på att Gunnar ska fixa filmen.. Ja har i inget mer att säga!

Mobilblogg

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och kollar på när folk spelar pingis, jag kom hit kring 8 och for från stan 20 över 7. Vi har sovmorgon till 20 över 9, så får vänta ett tag.
Nu fick ni ett inlägg, men har inget mer att skriva, bloggar kanske mer idag!

syrran

Kategori: Allmänt



Har precis klippt och färgat mitt hår, så grymt skönt! Sedan så lockade syrran de, riktigt fint. Just nu sitter jag med ett cp tangentbord som är här hos camilla o anton, de har en stationär (vet inte hur he stavas) och ett jättekonstigt tangentbord..  haha, nä nu ska jag ta nå att äta, bye!

*stolt tjej*

Kategori: Allmänt

Idag på HKn så fick vi en praktisk läxa, jag gjorde den redan idag. Lagade mat åt min familj, det är ett recept som vi aldrig har ätit tidigare, och det var riktigt gött! Så nu ska jag skriva om den, och förhoppningsvis lämna in den imorn, haha undra om hon kommer att bli chockad att jag lämnar in redan imorn..
Egentligen är det träning ikväll, men det känns som om jag har feber, fryser och har ont i huvudet och vill egentligen bara sova men men..
Ja, dax att böra skriva så, hejdå!

vampire diaries

Kategori: Allmänt

Har nyss sett två avsnitt av vampire diaries, riktigt spännande, skulle egentligen vilja sätta på ett till.. men jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Så nu ska jag gå och fixa mig, läsa igenom läxan och sen sova.
Sååå, sovgott allihopa!

nice boys!

Kategori: Allmänt

Ich mag!!

One direction.. mmmmmmums!

3/3

Kategori: Allmänt

fan vad härligt, 3 vinster av 3 möjliga!
plus så vann vi med hela 20-11 mot KROKEN, FYFAN VAD GÖTT!!!!!
Har inte så mycket att skriva, har sett lite vampires diaries nu på kvällen, gråtit lite till de. Så nu blir det sängen!

oj

Kategori: Allmänt

Jag kom på att jag inte har lagt upp bilden på mig och Renée från fredagen då de var halloween på skolan, så här är den:
Så här såg vi ut!

bilder från skolans dagar

Kategori: Allmänt

Det var inte så många men lite iallafall!

obs

Kategori: Allmänt

Det kan inte finnas en bättre klass än 8A från sjulnässkolan, vi överraskade vår lärare med två tårtor och kakor för att hon fyller år imorn! Men det är hon värd, en riktigt bra lärare!

Ja, Susanne fyller år imorn så då första lektionen kom vi på att vi ska överraska henne med tårtor och fika. Då for Henrik,Jens och Aron till Ica och köpte detta plus ballonger. När de kom tillbaka så gick vi till klassrummet och fixade. Men jag och Renée fastnade i lärarrummet för att Fredrik ville berätta för alla lärare om vår tidning som vi har gjort, mässtidningen. Vi fick apploder, pinsamt! Men sen då vi kom till klassrummet så var allt klart, Susanne kom in och började dansa till en fin remix på "Ja må du leva".
Resten av dagen har varit gode rolig, fast en sak är tråkigt, min kära man Lina har farit till Cran Canaria.. :(
Kmr inte få träffa henne på EN vecka!! :( :(
Ikväll kommer syster och anton hit för middag, mysigt kmr det att bli :D

they say that a hero can save us..

Kategori: Allmänt

Ska bara blogga lite snabbt innan jag far till Lina!
Ja, idag var vi i boden och spelade handboll. Elr snarare dom, jag spelade 5 min på första matchen och sen spelade jag inte nå på andra. Min axel är helt paj, men som tur är så är det typ bara en sträckning. Första matchen blev det förlust, andra vinst!
Nu ska jag fixa de sista, så drar jag till Lina och så färgar vi Natalies hår, sedan far vi till Isac och hittar på nå. Vet inte vilka som kmr vara där ;)
Aja, nu ska jag dra, pusshej!

konfa

Kategori: Allmänt


Ikväll är första konfa träffen, vi ska prata om vad som kmr att hända och sånt!
Sen ska vi fara på efs och vara där hela kvällen. Just nu är jag hos Lina, jag väntar på att hon och Natalie ska äta klart.
Imorn så blir det att fara på sammandrag i boden, i A-flick serien! Det kommer att bli tufft med min axel, som jag gorde illa i kiruna, men Cissi ska kanske tejpa den så jag hoppas att det blir lite bättre då!
Nu har jag som inget mer att säga, hejdå,puss o kram!

SOL

Kategori: Allmänt


gulliga vi var medans vi kollade A-flickornas final..

Just nu har vi SOL, elr det är mellan två pass, fast man orkar inte gå från klassrummet. Jag jobbar med SO, skulle egentligen behöva jobba med engelska för vi har glosor tills fredag men det får jag göra hemma. Vi har haft kör idag, vilket var kul. Men vi missade vårat elevensval.. och så nu är jag på de tredje SOLpasset för att kören tog inte upp hela elevensval passet. Så nu kmr jag chilla lite, elr det gjorde Natalie och jag på det första jag hade. Men nu börjar det om, hejdå!

2:a

Kategori: Allmänt

sliten tjej efter en helg med handboll..

Jahapp, vi kom 2a i rallar. Det är inte så dåligt men det hade varit skönt om vi hade vunnit, speciellt mot Kroken. Aja, det kommer fler matcher mot dom.
Nu ska jag gå och sova, sovgott!

till snön!

Kategori: Allmänt

Hejdå, nu drar jag upp till Kiruna i snön!

nya favoritlåten

Kategori: Allmänt



Är hos systern nu och jag kom hit igår. Vi såg 4 filmer på en dag.. det är grymt mycke, och låten här är från something borrowed som jag verkligen föll för. Kollade upp vad den hette, så nu är den min nya favvolåt!
Snart far Camilla och tränar, då är jag hundvakt ett tag. Kommer nog att sätta på oth, det var ett tag sen jag såg det. Så kommer jag nog äta upp min B&J från igår!
Imorron far jag till Kiruna, så kmr inte blogga nå under den tiden.
Det vart ett gode långt inlägg, men nu ska jag kolla bloggar medans syrran pluggar..