Hanna Olofsson

Piteå Summer Games

Kategori: Allmänt

 
Nu börjar PSG, min första match blir nu kl 23.00 på heden mot USA! Så ska snart fara mot samlingen, nu ska vi kötta!!!!

ville bara säga att jag lever

Kategori: Allmänt

 
Bra då vet ni, vi har det azm på konfan, peace!

konfa

Kategori: Allmänt


Idag drar vi på konfa, är borta i två veckor. Jag har packat och packat, känns som att jag ska typ flytta. Så mycke saker har jag, två väskor, en stor och en träningsväska. Jag tror det bara kommer vara jag som har så mycket saker, elr det känns då som de nu.
Nu ska jag packa de sista och börja fixa mig, så ha det skit bra nu, sola och bada så mycke ni kan. Vi ses om två veckor! (det kan komma ett mobilblogg någongång)
Bye bye!

träning

Kategori: Allmänt

Natalie sov över här inatt. Det blev faktiskt inte så jättesent igår, vi var väl hemma lite efter två. Kom kanske i säng kring tre, halv fyra. Vi gjorde inte nå speciellt igår, spela brännboll, fotboll och bada.
Imorn drar jag på konfa och är borta i två veckor. Snart ska jag på träning, om en halvtimme. Så ska börja byta om nu, see ya!

Sleep longer, laugh harder, love better, and be stronger. Day by day, always live my life in a way that makes me smile.

Kategori: Allmänt

examen 2012

Kategori: Allmänt

Lite bilder från vår examen, jag kommmer nog sakna niorna ganska mycket. Kommer inte bli likadant som förr.

that awkward moment when you look at someone, but they are already looking at you.

Kategori: Allmänt

vill tillbaka till öland..
Vet ni vad, imorn är det EXAMEN! Så grymt skönt med sommarlov, och vädret har ju blivit bättre. Sol och blå himmel, love. Men jag ska upp gode tidigt imorn för att jag ska hinna fixa mig så nu ska jag gå och sova.

SVERIGE

Kategori: Allmänt

Just nu är jag hos Camilla å Anton, ska sova här inatt. Jag ser fotboll och läser en tidning, jag har som inget att säga. Men dagen har varit GRYM! 8A är segrare i år igen, hell yeah! Och vi var den näst bästa klassen på hela skolan. Alla A:are vann i år, snacka om skönt, det har alltid varit C:are som har vunnit. Nu är det andra bullar!
JAAAA, 1-0 till sverige. Nu ska jag fortsätta och se!

regn..

Kategori: Allmänt

Alltså kan det inte bara sluta regna, det har regna varje dag nu typ i en vecka. Jag är grymt less! Vill ha sol, shorts väder, bada och värmeee. Ikväll är det träning, är inte alls taggad, speciellt då det regnar och är gode kallt ute. Men hoppas jag blir lite mer taggad när jag väl börjar träna. Imorgon är det skattjakten på skolan, typ de roligaste som händer på skolan under året. Och vi 8a, ska krossa 8b!
På tisdag är det brännbollstunering, roligt roligt. Och på onsdag smäller det: EXAMEN!!!!! Åh, vill bara ha sommarlov. Sen några dagar efter examen börjar konfan och då är jag borta i två veckor.
Men nu ska jag göra något annat, vet it vad. Måste snart byta om till träning.

home

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter en rolig kväll, nu hade jag tänkt sova. Sovgott!

studenten

Kategori: Allmänt

Haha, alla barn är verkligen beredd på bilden..








Angelica, Antons syrra.













Det var inte alla bilder från studenten, men många. Ja, som sagt det var min bror som tog studenten. Stolt syrra! Men nu ska jag börja dra mig mot böle, ses!

Lianakaka und Hannis

Kategori: Allmänt


Ville bara uppdatera lite, har som inget att säga. Vi har tyska, men vi är klara med allt så då chillar vi bara. Snart så slutar vi, då ska jag skjutsa Sofia så hon kan hämta sin idrottsväska.
Nu slutar vi så, bye!

YEAH

Kategori: Allmänt

YES! Jag klarade moppeprovet! Så nu kommer ni se mig på vägarna men min fina super 9. Jag körde till Lina och snart kommer Ida och Jonte, jag ska fara och hämta Sebbe snart. Han skulle bara höra av sig. Vi kommer nog inte vara uppe så länge för vi har ju match imorn (fast jag får inte spela, men Lina och Ida ska spela) men jag ska med och kolla. Skräckfilm kommer vi se, men vet inte vilken än.
Nu har jag som inget mer att säga!

mine

Kategori: Allmänt

Igår for vi och kollade på en moppe, som nu är min egna! Jag blev riktigt chockad då jag såg den där, riktigt fräsch måste jag säga. Jag vill bara starta den och fara iväg och köra. Men snart kan jag förhoppningsvis det. Just nu pluggar jag för fullt. Jag gjorde kemi provet idag och det gick gode bra. Jag är då godkänd vad jag vet, jag har inte fått tillbaka det än. Hoppas på ett C, men vet inte. Får väl se!
Nä nu ska jag fortsätta plugga.

badtunna

Kategori: Allmänt

Igår, det blev inte att vi var här. Det slutade med att vi var i böle och badade badtunna. Riktigt mysigt, fast kanske inte med regnet, fast annars så! Vi var där tills kanske kvart i 2, jag åkte med Renée på moppen. Att åka i det vädret, det var inte det härligaste men lite vatten skadar inte. Jag sov över där, idag (imorse) for vi på gudstjänst. Sen for jag hem, och nu pluggar jag så mycke jag kan. Men är så sjukt trött alltså, vi sov mindre än sex timmar inatt. Förhoppningsvis så ska vi fara och kolla på en moppe idag! Hihi.... åh, vad jag måste plugga. Ja, så det ska jag göra, ses!

plugga plugga

Kategori: Allmänt

Ja, jag har pluggat sen 11 och jag ska plugga tills vi får främmande. Idag och imorrn är det sten hårt plugg som gäller. Plus så måste jag plugga lite kemi också, har de provet på måndag. Men moppe kommer i första hand! Ikväll kommer nog massa folk hit, innan de så kommer camilla och anton på middag. Grillat, mums!
Nä, nu ska jag ta mig ett glas vatten och sedan börja plugga igen.

sur

Kategori: Allmänt

.