Hanna Olofsson

19 mål på tre matcher

Kategori: Allmänt

Säger bara: luleå i mitt ♥

mys

Kategori: Allmänt

 
Jag har myst på med ljus och sett en film. Har it blivit så mycke pluggande men jag tycker som att jag kan de mesta. Men nu ska jag ta pappret med mig och se hockeyn med min broder å fader!

torsdag

Kategori: Allmänt

 
Idag är de torsdag, dagen gick gode fort. Vi hade ingen HK och vi fick veta de då vi satt i bussen påväg till skolan så det blev att hänga i oasen i 3 timmar! Jättekul.. nä, verkligen inte. Nu hade jag tänkt göra lite middag, palt♥. Sen efter det så ska jag jag dyka ner i plugget.

Plugg

Kategori:

Natalie for hem kring åtta, vi har pluggat inför so provet. Jag tyckte att vi kunde det någorlunda bra! Annars så är jag sjukt trött, blir en tidig kväll. (Det kommer sluta med att jag somnar sent ändå)
Jag åt nyss lite glass och vi ser "berg flyttar in". Efter de blir det direkt i säng!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2860870/images/2012/pic_50b6720f9606ee365b7df5fa.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2860870/images/2012/pic_50b6720f9606ee365b7df5fa.jpg" class="image">

American pie

Kategori:

Just nu ser vi american pie- the naked mile som går på sexan. Vi ska väl sova efter filmen. Jag behöver inte vakna så hemskt tidigt, kan vakna ungefär som då jag är hemma. Eftersom jag ska åka med aron! Tummen upp för de.

Twisted

Kategori:

Läsa.. Efter den här har vi två lektioner till, so och no. Sen far jag in till stan, får åka med Aron in, perfa!

Jordgubbar och blåbär

Kategori:

Smoothie och tv, orkar verkligen inte plugga.. är så sjukt trött! Kommer verkligen bli en tidig kväll, ska nog bara dricka upp smoothie'n och sen gå och lägga mig i sängen och läsa igenom papperna.
Imorn far jag till stan efter skolan och sover hos syrran, ska äntligen få klippa bort de nötta!

The first world war

Kategori:

Plugg..

Skyltsöndag

Kategori:

Det blev ändå att vi for in ett tag till stan, jag kom hem med en julklapp och tre tröjor. Riktigt nöjd!
Ikväll kommer jag nog plugga SO till provet. Men just nu ser jag "new moon" på tvn och ska nog vila ett tag.

Lejda? - självklart, vad annars?

Kategori:

lolipop

Kategori: Allmänt

Nattan is here. Snart kommer väl de andra hit. Jag tror inte att vi kommer göra så speciellt mycket, men ha en bra lördag!

Backa besök

Kategori:

Idag var det ju besök på backa och jag gick på BF och samhälls. Jag tror att jag vet vad jag ska gå nu men jag måste fundera ett tag till. Efter de så for vi till Camilla och Anton, tidigare hade vi köpt sallad på kvantum så vi åt där. Just nu ligger jag i sängen och ser one tree hill, är gode trött.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vi får väl se!

23 november

Kategori:

Fredag var det iallafall idag. Jag och Lina drog och träna direkt efter skolan. Jag for hem duscha grymt snabbt, fixa mig och sen kom middagsfrämmandet. Kring åtta for jag till Lina och sen vidare till EFS där några blåsmarkare också var.
Nu är jag hemma och ska snart sova eftersom jag ska upp ganska tidigt imorrn för att kolla runt på backa!

Sovgött!

Tjena! Sitter just nu i oacen och spelar gh. Just nu möter jag Arvid, han är bra men jag är bättre! Seeyah bitches!

Kategori:

Red light

Kategori:

Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite ur boken. Den är på engelska, jag är lite över halva och är lite osäker på ifall jag hinner läsa klart den innan jullovet. Aja, vi får välla se!

Go'natt allihopa!

lol, that's me

Kategori: Allmänt

fuck you, munsår

Kategori: Allmänt

Jajemän jag har ett fucking munsår.. APNICE. not! Och jag blev en smurf

Idag skippar vi träningen och far direkt efter skolan imorn istället eftersom vi slutar så tidigt. Egentligen borde jag plugga SO men som jag är så glömde jag självklart det på skolan. Lyckat. Så ikväll blir det att bara chilla och se lite oth. Det kommer sluta med att jag fastnar vid datorn tills jag blir nog trött och sen går jag och lägger mig. Jag hoppas det är middag snart, är sjukt hungrig. 
 
TJAO

Ägg och bacon

Kategori:

Det åt jag direkt efter träningen. (Tyvärr så går it bilden att ladda upp). Det var grymt gott ska jag då säga. Jag ska nog börja dra mig mot sängen, läsa lite ur engelska boken. Sedan sussa!

At lina

Kategori:

Vi bara lejdar oss just nu och är grymt hungriga! Vi ska dra och träna senare idag, med Natalie och Sofia.

20 november

Kategori:

Tisdag idag. Dagen var inte alls så jobbig som jag trott. Gick ändå gode snabbt, fick både glass och kladdkaka, tummen upp för de! Sen då jag kom hem så blev det att börja med maten direkt, lax. Grymt gott. Efter det såg jag de senaste avsnitten av portkod 1321. Drog och träna, duscha, och nu sitter jag här och ser the big bang theory!

One tree hill

Kategori:

Nu har jag pluggat klart! Diagnos är ju ändå chill. Right now ligger jag i sängen och ser ett avsnitt one tree hill. Efter avsnittet ska jag stänga mina ögon. Så sovgott!

Matte plugg

Kategori:

Just nu pluggar jag matte, verkligen inte mitt favorit ämne. Men vi har diagnos imorn och prov nästa vecka så känner att jag måste plugga lite så jag förstår något. Under hela dagen så var jag trött, och jag blev ännu tröttare efter idrotten där vi hade konditions sak!

smile

Kategori: Allmänt

Kvällen bestod att det jag skrev i förra inlägget, plus att kolla lite vloggar. Jag hade tänkt börja dra mig mot sängen. Skola imorrn, känner inte precis taggen men det som är bra är att jag kan träna i veckan! Det kommer nog vara höjdpunkterna under kommande vecka. Nu får ni ha de så gött, jag ska krypa under täcket i min sköna säng. Sovgott!

Gudstjänst

Kategori:

Kl 11 idag var det gudstjänst där jag,lina, Natalie, Renée sjöng inför allihopa. Det gick faktiskt ganska bra om jag får säga själv. Lina och Renée sjöng jättebra under deras solon. Just nu är jag i Älvsbyn hos mina tremänningar och firar dom. Kvällen kommer bestå av att krypa upp i sängen och se lite one tree hill!

ca 5 timmar

Kategori: Allmänt

Jag har hållt igång i ca fem timmar nu, vet inte riktigt hur länge. Men jag sa att jag skulle rensa garderoben, jag gjorde det och "lite" till. Faktiskt ganska mycket mer, nu ser det lite annolunda i mitt hem. Jag ska inte säga så mycket mer om de eftersom att mina kompisar kommer hit ikväll. Nu ska jag fixa klart lite snabbt de som inte hör till här och sen blir det att duscha, efter det hockey!
 

Part 2

Kategori:

Alltså filmen var grymt bra! Helt klart värd att se på bio. Så tveka inte med att fara och se den, gör det!
Jag ligger då fortfarande i sängen och kollar runt lite på mobilen. Dagen kommer nog bestå av att rensa min garderob (stavning??) eftersom jag inte har någon plats för mina kläder längre. Sen ikväll vet jag inte vad som händer!

start all over again

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag och det är så grymt skönt! Och vi har inget plugg heller, apnice. Jag såg nyss det senaste vampire diaries avsnittet och jag fällde nån tår i slutet. Jag hade då tänkt se breaking dawn part 1 nu så jag riktigt kommer ihåg allt eftersom vi ska se part 2 ikväll. SMILE

Huvudvärk

Kategori:

Just nu ligger jag i biorummet och ser på tv. Ända sen efter lunch så har jag haft ont i huvudet, jag har tagit Ipren men de försvinner inte. Så jag tror att jag ska dra mig mot sängen snart. Det är grymt skönt att det är fredag imorn och jag slutar halv två! På kvällen blir de bio med nästan alla brudsen. Ha de gött!

Zlatan!!!!!!!!!!!!!

Kategori:

DET ÄR SJUKT, ZLATAN GÖR DET! FYRA MÅL!!! 4-2, IBRAHIMOVIC GÖR DET

Zlatan!!

Kategori:

Han gör det!! Alla tre målen, Sverige leder med 3-2!!

swe 1, Eng 2

Kategori: Allmänt

Just nu leder england med 2 mot 1. Men Sverige kan ta ikapp de vet vi. Det här blir sista inlägget för idag, ska plugga lite mer tyska framför fotbollen sedan sova så gott i min säng. Sovgott!

du ist der Traumtyp

Kategori: Allmänt

Just nu pluggar jag tyska inför glosförhöret imorn. Jag kan det gode bra, men vissa saker är lite svåra att få in. Men ska plugga klart nu innan fotbollen som börjar kl 20.00 på fyran mellan Sverige och England. Jag var hemma idag från skolan, fast jag mår mycket bättre nu.

äh- still a LULEÅ fan

Kategori: Allmänt

Vilken match alltså! Men det var Luleås match, men nästa gång då j*vlar skellefte då kommer luleå ta er! 
4-3 blev ställningen. Men nu ska jag dra mig mot sängen och hoppas på att jag mår bättre imorn, fast ska mest troligt till skolan ändå. På eftermiddagen så ska vi in till stan och träna inför gudstjänsten så jag måste nog vara med. Ha de gött och sov gott! 

sjuk..

Kategori: Allmänt

Idag for jag till skolan på morgonen bara för att jag hade tid hos syon. Men direkt efter den så for jag hem. Jag vaknade upp och mådde illa, jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorn. Vill fara till skoaln, inte sitta hemma och vara sjuk. Nu ska jag gå och se derbyt! GO LULEÅ!

Irriterad tjej

Kategori:

Läste just mitt förra inlägg, jag tror att jag var gode trött vilket gjorde mig irriterad. Men just nu ligger jag i sängen och är inte alls speciellt trött, vilket inte är så bra. Imorn efter skolan så ska jag, lina, Renée och Natalie fara in till stan och träna med Malin inför en gudstjänst, där vi ska sjunga. Riktigt spännande!
Nu ska jag då försöka sova, go'natt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2860870/images/2012/pic_50a00e6c9606ee0612e6b917.jpg" class="image">

Sova på soffan

Kategori:

Japp, min hämtning ikväll blev riktigt sen. Jag är fortfarande hos Lina fast just nu sover Natalie och hon på soffan. Jag ligger bara och kollar ut genom fönstret.. Jag jag kan inte somna för den jäkla klockan som tickar hela tiden. Grymt irriterande säger jag! (Ja, jag är trött och smått irriterad)
Jag hoppas att de kmr snart så jag får fara hem och sova i min underbara säng.

rock me

Kategori: Allmänt

Har precis fixat mig, drar till Lina alldeles snart. Kommer att tillbringa min lördag hos henne med härligt folk. Ha en bra lördag, peace!

take me home

Kategori: Allmänt

Äntligen är albumet ute! One directions nya.

Sitter och lyssnar igenom låtarna just nu och jag säger bara att jag är helt kär, jag tycker att de nya är bättre än de från det förra albumet. Jag är verkligen en directioner, och jag kommer nog vara det länge! Låtarna är så härliga, svängiga, deras röster.. man dör bara lite..
Ja, jag tycker att ni kan lyssna på låtarna. Helt värt de!

Träjning

Kategori:

Today at school everyone was trötta, and jag menar hela klassen. Konstigt att att var de just idag men aja. Efter skolan kring sex drog jag och nattan till S.T.a.R, vilket var grymt härligt. Förhoppningsvis har har träningsvärk imorn! Men nu hade jag tänkt sova lite, tagga halloween på skolan imorn (lite efter men det gillas ändå!)

Vampire diaries

Kategori:

Det var riktigt roligt på EFS, men jag var tvungen att fara tidigare vilket var synd. Just nu ligger jag i sängen och ser vampire diaries, senaste avsnittet. Efter de ska jag nog sova, vill få många timmars sömn.

Taco

Kategori:

Dagen har varit chill, vilket var grymt skönt! Kl 6 ikväll ska jag till EFS och äta tacos. Jag är redan hungrig, och jag har varit det ett tag. Men snart får jag äta! Det ska bli grymt gott med tacos, det skulle ha varit gott med vilken mat som helst just nu.

tisdag, check

Kategori: Allmänt

gammal bild

Det fick bli en gammal bild. 
Igår efter middag for då jag och Lina på S.T.a.R och körde ett rejält tränings pass. Jag har då träningsvärk, vilket är posetivt! Dax att börja komma iform igen. Men nu hade jag tänkt krypa upp i soffan, hade!

middag

Kategori: Allmänt

steker som aldrig förr..

Vi är bjudna på middag hos min syster ikväll, riktigt mysigt. En sak som inte är lika trevligt är att det är skola imorn.. back to reality. Mitt lov har varit helt perfekt. Varit med helt underbara människor. 
Ha det bra sista timmarna av lovet!

Skön dag

Kategori:

Det har varit skönt att inte blogga nå idag. Vi for till gravarna, till sist älskade morfars grav. Så fint det var! *du är verkligen saknad, du mår bättre nu. Love you, morfar*
Jag trodde att det skulle vara mycket jobbigare än vad de blev, självklart var de jobbigt men inte så hemskt som jag trott.
Nu på kvällen har jag inte gjort nå, vi åt go middag, såg hockey, såg film. Och nu hade jag tänkt sova!

vi dog, smälte till döds.

Kategori: Allmänt

 

zig zag zaga zu zaga zugu za

Kategori: Allmänt

Det blir ingen vila för min under lovet! Ikväll kommer många hit och vi ska se x factor, där kommer fem grymma killar uppträda, one direction!! Det kommer bli mycket trevligt ska jag då säga. Ha en bra fredag!

Ännu en sen natt

Kategori:

Kom väl hem för kanske tjugo min sen, jag tvättade bort sminket. Då jag kom till mitt rum, det såg ut som ett bombnedslag så jag har börjat med att plocka ihop. För att jag inte vill ha nå mycket att plocka ihop imorn, det är ju gode mycket kvar fast en bit på vägen är jag!
Just nu ligger jag i sängen. Var så sjukt trött då jag kom in i huset men nu blev jag typ "pigg". Fast är ju egentligen inte de.
(Ja ifall de låter flummigt så är de för att jag är grymt övertrött)
Sovgott!

blåsmark

Kategori: Allmänt

Snart börjar jag dra mig mot blåsmark för att vara med trevligt folk. Jag kan då säga att de inte blev mycke sömn inatt, vi somnade väl kring fem. Sen stanna de kvar gode länge, till typ fem. Sen var jag tvungen att plocka ihop så jag har inte hunnit vila heller. Men jag är då grymt övertrött just nu. Aja, nu ska jag börja fixa mig. Ha de gött!

Tre i soffan, två sängen, två på golvet.

Kategori: