Hanna Olofsson

sleepover

Kategori: Allmänt

Just nu har Ida och Natalie kommit. Snart kommer resten av brudarna och vi kommer bara mysa och ha sleepover. Ha en bra lill lördag (halloween)

trååkigt

Kategori: Allmänt

Jag har gode tråkigt, så fråga på BLOGRESPONSE!
← min frågelåda, ask me!

Mycket snö

Kategori:

När jag vaknade så såg jag hur snön föll utanför fönstret, och sen då jag klev upp och kollade ut så är det ett tjockt lager snö på marken! *Glad tjej* men jag höll it min rutin.. har inte varit ute och gått ned hunden. Jag hinner inte heller om jag går ut nu, för Renée kommer nog snart. Fast jag tror att jag ska tvinga ut hunden, så han får springa lite.

we got the world

Kategori: Allmänt

i´m happy!

Jag känner mig allmänt glad just nu, har energi över fast jag vet it va jag ska göra med de. Jag hoppas att alla har haft en bra början på lovet. Jag har då haft de, även fast jag bara har varit hemma idag.
Nu under veckan så ska jag få in en rutin att vakna, käka frukost, gå ut med hunden och sen så kör jag lite egen träning. Det kommer ju inte att gå att hålla då jag har skola men nu på lovet så ska jag göra det har jag bestämt!
 

Mys

Kategori:

Just nu chillar jag bara framför tv'n, smsar och har de gött! Imorn så kommer nog Renée och vi ska ha en spa dag, riktigt mysigt.

Härligt väder

Kategori:

Jag började dagen med att gå ut och gå med hunden. Blev ingen lång runda för att hunden inte orkar gå nå länge. Men jag fick då kroppen varm inför träningen. Då jag kom in så körde jag lite egen träning, grymt skönt!
Jag vet inte vad jag ska göra idag, jag är ju hundvakt så kan nog it göra så hemskt mycke.

baby just say yes

Kategori: Allmänt

Igår sov natta här, vi vaknade såg lite oth. Sen under dagen har jag inte gjort speceillt mycke, jo viktoria kom hit ett tag vilket var riktigt kul. Det var ett tag sen jag var med henne. Men jag måste då säga att jag är grymt trött just nu, och klockan är bara lite efter elva. Det blir en tidig kväll för mig. 
Det är så skönt att det är lov i veckan, man behöver inte ställa något alarm! Aja, ni får ha en bra början på lovet. Nu hade jag tänkt sova, sovgott.

die young

Kategori: Allmänt

Natta är här, snart kommer de andra! 
Ha en bra lördag, see ya.

igår

Kategori: Allmänt

Igår for jag och Natalie på hockey, pite vann. Vi hade grymt tur för då vi skulle börja gå mot hennes mormor så stötte vi på Aron som körde oss till kioskpiraten. Tack till dig! Sen såg vi slutet på x-factor och mös på där hos Nattas mormor. 
Ikväll så kommer nog några hit och vi ska nog se nån skräckis, bara mysa på gissar jag. Men nu måste jag verkligen städa alltså!

så underbara

Kategori: Allmänt

med dom här söta barnen har jag varit med i veckan..

Det har varit hur kul som helst att ha praoat på böleskolan i 6års. Så sjukt söta barn alltså. Kommer kännas lite tomt att inte vara där nu, men men. 

Sista dagen

Kategori:

Snart far jag för sista dagen på PRAO medan alla andra har fått lov. Det gör faktiskt inget att fara idag, det är så himla roligt där borta. När klockan blir ett så får jag och Madde lov. Igår bakade jag åt min PRAO plats eftersom det har varit så himla härligt!
Ha en bra fredag och början på lovet!

Hockey

Kategori:

Just nu ser jag hockey med pappa och Luleå leder med 1-0. Det är ca 6 min kvar av 3:e perioden. Vi har hunnit baka lite också, cookies har vi gjort. De blev riktigt lyckade kan jag då säga!

Ansiktsmålning

Kategori:

Idag var jag och Madde till lite över tre. Vi gjorde ansiktsmålningar på barnen i ca två timmar, det blev ganska jobbigt efter ett tag. Men roligt var det ändå, första gången jag gör något sånt.
Då pappa och mamma kom hem så sa de att jag har fått en ny säng! Snacka om att jag blev glad, även fast jag hade en stor säng men den var inte så jätte fräsch. Men nu har jag en riktig fräsch en!
(Om ni orkade läsa det där, grattis!)

Bak.

Kategori:

Jag har precis tagit ut kladdkaks muffins ur ugnen. Hoppas att de blev bra, ska smaka dom om ett tag. Jag ska nog cykla till Ica för att köpa mjölk till att fika. (Haha det kändes jättefult att skriva de)
Dagen på PRAOen var bra, vi höll i deras idrott vilket var riktigt kul! Sen var vi på fritids ett tag, då fick vi vara med andra barn också.
Nu ska jag dra!

Trött, trött

Kategori:

Jajemän de är jag kan jag då säga. Jag hade det riktigt trevligt hos nattankorven, vi gjorde inget speciellt, pratade som mest. Just nu ligger jag i sängen och håller på att somna, jag ska nog sova nu. Ååh så härligt det ska bli!

Träna

Kategori:

Jag har precis tränat, körde 40 min på cykeln och ca 20 min armar och rygg. Det blev inget speciellt jobbigt pass, men nu känner jag av i axlarna och lite i armarna. Jag ska nog fara till Natalie snart och vara där hela kvällen, mysigt! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra till Natalie.

Hej.

Kategori:

Snart ska jag börja dra mig ut för att köra mot böle. Idag slutar jag lite efter ett, så ha en bra dag!

Good night.

Kategori:

Nu hade jag tänk dra mig mot sängen. Imorn efter PRAOen så ska jag ta och köra lite egen träning, vilket ska bli grymt skönt eftersom det var flera veckor sen sist. Fast det kommer bli svårt att inte springa på två veckor men jag får köra på cykeln! Men ha de gött.

Första PRAO dagen.

Kategori:

Det är gode chill att sluta tidigt. Idag till två och resten av veckan till ett, naais!
Just nu fikar jag lite och ser tv, är faktiskt trött. Man blir de efter att vara med små barn..

Solen går upp

Kategori:

Just nu då jag kollar ut ser jag hur solen håller på att gå upp. Gode mysig tycker jag. Jag vaknade kl sex och jag ska börja fara halv åtta. Ni får ha en bra dag allihopa!

less

Kategori: Allmänt

Jag börjar bli less nu alltså..

Jag ska nog göra min i ordning för sängen, ska upp tidigare än vad jag brukar. Jag kommer att vara på böleskolan hela veckan, trevligt trevligt. Nej en nu ska jag göra mig klar. Sovgott allihopa, ha en bra vecka, sista veckan innan lovet! YEAHH

Nattankorven

Kategori:

Just nu är jag med Natalie och vi gör inte något speciellt, pratar mest!
Imorgon är det PRAO och jag ska vara i böle med Madde. Slutar ett varje dag så det är grymt skönt!

Hitta på nå

Kategori:

Jag och Lina ska nog hitta på något idag, vi kommer säkert vara fler. Typ tjejerna. Vill ut och vara i det fina vädret!

God morgon världen

Kategori:

Jag vaknade typ nyss, ligger i sängen och håller på att vakna. Dagen kmr nog bestå av att kanske gå ut och gå i finvädret, var som sugen på att göra något idag, inte bara ligga hemma och dega. Så jag ska höra vad mina polare säger!

Fastna

Kategori:

Jag är fortfarande vaken men jag fastnade vid OTH, sms & grejs. Men nu ska jag stänga mina ögonlock, ni får sussa så gott allihopa!

Död.

Kategori:

Så känner jag mig! Är helt slut av att bara döma fem matcher så just nu ligger jag i sängen och ser OTH & håller på att somna..

efter färgningen

Kategori: Allmänt

Så här ser mitt hår ut just nu, riktigt nöjd är jag måste jag säga! 
Tjugo över ett börjar jag och Towa att döma, jag är typ nervös inför de. Eftersom det är min första gång att döma handboll men Towa har gjort det förut så hon kan hjälpa mig. Inte för att jag tror att de ska vara något större problem. Ska nog slänga i mig lite lunch nu och sen får vi väl höras senare!

Färgat håret.

Kategori:

Jajemän, jag färgade håret idag. Men ni får se resultatet imorn om jag hinner eftersom jag ska döma handboll. Just nu ligger jag under täcket och ser OTH. Ska nog stänga mina ögonlock snart, är gode trött!

Drar snart.

Kategori:

Jag far snart mot yttersta för en mysig kväll!

Känga.

Kategori:

Kom hem för ett tag sedan efter att ha gått på stan med Ida, riktigt mysigt! Jag kom hem med ett par skor och hårfärg. Hittade faktiskt ett par fodrade kängor för bra pris, första affären vi gick in på så stod dom där och bara väntade på mig.
Som sagt så hade vi ju HK provet idag och det känns då som att jag har klarat de iaf. Nu har vi inget plugg, så himla gött alltså, kan bara chilla nu på kvällen. Nu ska jag nog sätta mig framför OTH och bara mysa!

Boring

Kategori:

Det är grymt drygt att plugga en hel kväll. Började direkt då jag kom hem till middagen och sen efter middagen till hockeyn och nu läser jag lite till. Hoppas jag klarar provet iaf..

Nudlar & plugg.

Kategori:

Plugg och fotboll.

Kategori:

Just nu ligger jag och pluggar HK och lyssnar på musik. Snart möter Sverige Tyskland, så jag kommer nog sätta mig framför tvn och se å plugga samtidigt. Kommer inte gå så bra men kan ju försöka!
(Förra inlägget skulle ha kommit upp kring fyra egentligen men det uppladdades inte, så nu blir de två inlägg direkt efter varann)

Snö.

Kategori:

Äntligen har snön nått Piteå!

Oct. 15, 2012

Kategori:

Sunday

Kategori:

Idag är det söndag, den kommer att gå åt för att skriva HK pluggpapper. Får se då jag ska börja skriva, är gode slut, har ont i huvudet. Tror jag håller på att bli sjuk, pappa har smittat mig..

chill kväll

Kategori: Allmänt

Kvällen blev en myskväll, go mat, lite vänner, så rock of ages också. Grymt bra film, tycker att ni kan se den! Nu gör jag inte speciellt mycke, ska nog krypa under täcket med lite godis och se på vänner.

hockey

Kategori: Allmänt

Snart så drar jag och ser hockey på nolia. Åker med farmor dit eftersom min moppe inte startar. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, kanske bara blir en chill kväll. Vi får se hur de blir.
See ya!

Fredag

Kategori:

Så himla gött med fredag! Jag klarade då provet iallafall, men kommer nog få typ E elr nå. Men då jag kom hem så såg jag de första avsnittet av vampire diaries på säsong 4, sjukt bra! Snart kommer Camilla och Anton på middag och sen så tar jag moppen och kör till sjulnäs. Hoppas alla får en härlig start på helgen :D

Vänner

Kategori:

Just nu ligger jag i sängen och ser vänner som avslutning på dagen. Efter det här avsnittet så ska jag läsa igenom pappret några ggr till. Så ha de bra, fredag imorn!!! YEAH

Torsdagen

Kategori:

Idag är det torsdag, dagen började grymt segt alltså. Orkade knappt ur sängen, låg och snosa i nästan 20 min. Vi for till solander och hade HK där Maggan gick igenom frågorna inför provet nästa vecka. Typ 50 frågor att plugga in..
Sen resten av dagen gick ganska snabbt, sista lektionen hade vi idrott vilket var riktigt kul!
Pappa förhörde mig nyss på frågorna om elläran och det gick bättre än vad jag trodde men jag säger då att det här kommer inte bli mitt bästa betyg.. Nu ska jag läsa igenom pappret några ggr till innan hockeyn!

Plugg,plugg och mera plugg

Kategori:

Pluggar och pluggar, inget fastnat!

Home

Kategori:

Jag kom typ hem typ tio över 11 och det första jag gjorde var att gå till Ica för att handla för middagen. Lunchen åt jag med lina på vischan, riktigt gött! Just nu ligger jag i soffan och måste plugga, så jag ska ta och göra de nu!

Halvdag

Kategori:

Drar till skolan nu, slutar 11.10. Nice!

så hemskt

Kategori: Allmänt

Hoppas på de bästa!

Min största rädsla

Kategori:

Jag utmanade min största rädsla idag, min höjdskräck. Var uppe mer än 30 m i luften då vi var på studiebesök på kappa! Sjukt stolt över mig själv att jag vågade kolla ut. Men just nu ligger jag och lyssnar på musik och pluggar ellära. Inte det roligaste precis men har ju prov på fredag så det är bara att plugga så mycke som de går!

blogresponse- start asking!

Kategori: Allmänt

Jag tycker det har varit dåligt men uppdatering på blogresponse hurreni. Börja fråga nu!

Diamanter

Kategori:

Jahap, då var vecka igen då. Ja, det var en helt vanlig måndag på skolan. Musik,bild, idrott och så några mindre roliga ämnen. Bilden är alltid kul för då kan man sitta och snacka samtidigt som man jobbar! Nä men just nu ligger jag i sängen och ska nog snart lägga undan mobilen. Så sovgott!

Perfekt söndag

Kategori:

Det har varit en perfekt söndag och den avslutar jag med att jag nyss duschat, rakat benen, ligger i en nybäddad säng med duntäcket framme och ser vänner. Helt underbart enligt mig!

Lol

Kategori:

Vaknade för typ en timme sen och just nu ser jag film i biorummet. Är gode trött även fast jag sov typ nio timmar, idag blir en dag då man ser film hela dagen och bara myser på. Jag har som inget mer att säga så njut av de sista timmarna av helgen!

Många skratt

Kategori:

Just nu ligger jag i sängen efter en kväll med många skratt, lite drivande, några telefon samtal, riktigt roligt var det. Men är sjukt trött just nu så jag ska nog sova nu. God natt!

drar till hortlax

Kategori: Allmänt

en gammal bild på mig och Moa.

Snart rullar vi mot hortlax där vi blir bjudna på middag. Riktigt trevligt måste jag säga. Det är ju då hos Moa vi ska vara, det ska bli kul att träffa henne igen. Var ett tag sen. Men nu ska vi fara, ha en bra lördag allihopa!

Regnet bara faller ner

Kategori:

Kom precis hem från böle, vi gjorde inte speciellt mycke. Såg x factor och en film. Aja, men alltså var det regnar! Var hur rädd som helst att jag skulle få vattenplaning körde typ max 40.. kändes det som iaf.
Men nu ska jag sova, good night Sweden!

Kl är bara sju och det är mörkt ute..

Kategori:

Jag kommer typ köra hur sakta som helst till böle, klockan är knappt sju och det är typ skit mörkt ute. Plus så regnar det gode mycket, inte bästa föret men det är på de enda sättet jag tar mig. Jag kommer nog börja rulla om ett tag. Ha en fortsatt bra fredag allesammans!

Finally helg!

Kategori:

Dagen har varit helt underbart! På tyskan så fick vi massa gott, det gjorde hela dagen alltså. Nu sitter jag hemma i soffan och bara chillar, kommer nog vara så tills jag far till böle.

Reda

Kategori:

Nu har vi engelska och vi läser, inte speciellt kul, en timmas lektion med bara läsning. Efter de här har vi terränglöpning, skit nervös är jag alltså! Kommer inte ta min tid från förra året, många i klassen är gode nervösa. Åh jag kommer typ dö, det har typ regna hela dagen så det kommer vara as lerigt..
Nu ska jag försöka läsa, see ya!

Staden

Kategori:

Just nu ligger jag i soffan och ska snart sova. Det blev en ganska tidig kväll mot för vad de brukar när jag är här. Alarmet står på 06.19, bussen till skolan går 07.20. Då är det väl bäst att sova nu då, godnatt!

Bio var det tänkt

Kategori:

Jo, jag,Camilla och Anton hade tänkt se "Ted" på bio men då vi började se den så var det alltid en kvinnas röst som pratade i bakgrunden. Vilket var riktigt irriterande, så vi fick pengarna tillbaka elr se klart den. Vi tog pengarna tillbaka, men av de vi såg så var filmen bra!
Just nu väntar vi på att en film ska börja på tvn.

Tänker du på mig innan du somnar?

Kategori:

Nu ligger jag då i sängen, trött är jag då. Kring sex for jag,Ida och Lina till S.T.a.R och träna lite grann. Då jag kom hem så duscha jag och sen kröp jag upp i soffan och såg x factor. Isak gick vidare!! *glad tjej*
Jag har gode mycket plugg nu så jag kommer nog inte uppdatera så ofta men jag ska försöka! Nu ska jag släcka lampan och sussa, sov så gott allihopa!

Skola

Kategori:

Jag är så sjukt trött, vet inte varför, somnade ju tidigt. Men iallafall så ligger jag just nu på tre stolar i oasen och försöker sova fast det är inte speciellt skönt så då går de it att sova. Och det är inte så tyst här inne heller. Våran nästa lektion är matte och börjar tjugo i tio men nu ska jag försöka sova!

Let's go cazy

Kategori:

Nu har ännu en dag gått, det är dock bara måndag men hips vips så är de fredag. Just nu ligger jag i sängen och kollar på mobilen, ska nog snart sova. Ni måste ju tycka att jag går och lägger mig tidigt på veckorna och ja det gör jag. Men om jag skulle gå och lägga mig typ tolv så skulle inte jag orka kliva upp sju, jag är en sån person som behöver sova mycket!
Nu ska jag kolla insta lite (följ mig: hannaolofssson) och sedan sova, hade gött allihopa!

burgers x3

Kategori: Allmänt

Idag blir det burgers till middag igen, jag har ätit de nu tre middagar i rad. Börjar bli lite less, men om man har en storebror som inte orkar laga någon annan mat så ja får det bli hamburgare. 
Idag så skulle det ju ha varit terränglöpning, men Stefan var sjuk och de hade inte hittat någon vikarie så då blev lektionen inställd. Det var ändå en lättnad, fast jag hade som ändå velat göra bort de. Men på torsdag smäller de!