Hanna Olofsson

Good night världen!

Kategori:

l som i lillpite

Kategori: Allmänt

hur lyckas du Hanna?

Kategori: Allmänt

(stor arm- jajemän)
Egentligen är det här jätteointressant men har inget annat att skriva om..
Efter skolan följde jag pappa till skroten, typ bland de första jag gör är att skära mig på glas. Det var en låda med krossat glas i den, jag hällde i containern och så for en glas bit förbi mitt lillfinger och skar upp lite hud vid nageln. Det gjorde inte precis ont men det började blöda as mycket och vi hade inget papper elr nå så efter de for vi till pappas jobb där han skulle hämta några grejer och då fick jag tvätta mig om handen.
Nu ska jag sätta på lite serier innan jag drar vidare mot konfa återträffen. Så jag kommer inte blogga nå mer idag och inte imorgon morron heller, see ya!

Tjejkväll

Kategori:

Snart drar jag mot staden, åker med Sofia in och hem. Vi ska käka på Max, så himla gott alltså. Kommer att gå med Sofia, Ida, Towa, Lina och Renée, förhoppningsvis så regnar det inte lika mycke ikväll som det har gjort under dagen. Det blev ingen terränglöpning eftersom det regna så mycket, den blir på måndag istället. Håller fortfarande tummarna!
Peace out ✌

God morgon världen

Kategori:

I was the girl who never lied

Kategori: Allmänt

Kolla biffen alltså!

Jag gjorde inte speciellt mycke nu på kvällen, for till ica, snacka med några i kylan, for hem, såg film, sa hejdå åt Camilla och Anton, såg lite av roomservice, tvättade ansiktet, borstade tänderna, sitter här.
Nä, nu ska jag nog sova. Go´natt allihopa!

wednesday

Kategori: Allmänt

Today I am tierd..
Imorgon är det terränglöpning.. inte kul måste jag få säga. Jag kommer inte ta min förra tid.. Aja, vi får väl hålla tummarna!
Camilla och Anton kommer på middag, och jag funderar ifall jag ska köra till sjulnäs och köpa en b&j, det skulle vara så himla gott men det kändes långt och kallt.Vi får se vad hur jag gör. Kanske hinner be Camilla köpa en åt mig då de kmr. Nu hade jag tänkt starta en film, så vi höres!

the big bang theory

Kategori: Allmänt

 
Just nu ser jag detta. Jag måste då säga att Isak gick vidare! Jag hoppas att han kommer vidare till live sändningen. Hajna Benny som var jätteblyg inför att stå på scenen gick också vidare, han är också en av mina favoriter. Adam och Malcom är också sjukt bra, oj oj det är många bra artister som kommer behöva lämna x factor på söndag..
Jag har inget mer att säga, ska nog snart börja dra mig mot sängen, så sovgott!

Ser tv och tar massa onödiga kort med iPaden

Kategori:

Isak Danielson

Kategori: Allmänt

 
 Första killen på andra videon.
Så sjukt bra han är alltså!

s.t.a.r

Kategori: Allmänt

Idag kring fem så for jag mot Lina och sen for vi till S.T.a.R och vi körde bara konditition eftersom vi har terränglöpning på torsdag. Jag tror vi ska dit imorn också, det var så sjukt skönt efter. Men jobbigt då man väl gjorde de. Sen hoppade jag i duschen och sen kröp jag upp i soffan och såg x factor. Nu är jag gode slut och hade nästan tänkt gå och lägga mig, jag ska nog bara kolla lite på de som gick vidare från ´"bootcamp".
Tjao, sovgott och hade bra!

hemma

Kategori: Allmänt

Idag var det typ samma väder idag som igår och då for vi tjejer till sandön om mös på där, men det blev så kallt så vi for till Lina. Jag kom hem och var bara här i typ en halvtimme för sen då for jag igen fast till Ida. Jag och Lina åkte med henne i epan och så for vi å såg hockey. Och jag kom väl hem nyss typ. Nu hade jag tänkt se lite x-factor på play eftersom jag missa de.

you make me smile

Kategori: Allmänt

 

photoshoot

Kategori: Allmänt

Nu har jag och Nattankorven haft "photoshoot" och det blev väl gode lyckat. Ny profilbild, check! Det är verkligen den perfekt höstdagen för att ta kort. Så ni som funderar på att gå ut, GÖR DET. Så sjukt härligt måste jag säga.
Ikväll blir det nog tjejkväll och Camilla & Anton kommer nog på middag, det är ju bara jag och Johan hemma så då blir det som "syskon middag".  Just nu sitter jag och natalie å lyssnar på NRJ och bara chillar. Nu hade jag som inget mer att säga, elr jo. Hallå börja fråga på blogresponse, det är frågestund ända tills söndag kväll!

Sömntuta

Kategori:

Just nu ligger jag i sägen och väntar på att Natalie ska vakna, men hon sover då gode djupt. Det är ett sånt sjukt fint väder ute så jag tänkte ifall jag och natta skulle ta kort! Men snart ska jag väcka henne, det är it så kul att bara ligga bredvid och it göra ett skit.

frågestund på blogresponse!

Kategori: Allmänt

Jajemän frågestund, fråga på nu!

i suck

Kategori: Allmänt

På att blogga, jag vet.
Men jag har inte haft något riktigt intressant att skriva om. Ja, idag är det ju FREDAG. Så grymt skönt alltså, jag kan sova ut imorgon! Ikväll kommer då massa hit och jag har ingen aning om vad vi ska göra men bara vara gissar jag. Men nu ska jag göra mig klar, för dom kommer närsom helst så vi synes, peace.

Lill lördag

Kategori:

Jajemän, lill lördag är det idag. Jag var så himla söt sugen så jag köpte plopp, busigt. Just nu ligger jag i soffan och bara tar de lugnt och ser på vänner, är sjukt trött. Håller typ på att somna men jag ska hålla mig ett tag till iaf.
Har som inget mer att säga så peace!

more dipdye

Kategori: Allmänt

bäst

Kategori: Allmänt

 
 

you know it

Kategori: Allmänt

Yeah, som de flesta vet så vann LULEÅ igår! Så himla gött alltså. Ja, igår var då alla här och vi såg hockeyn, sen gjorde vi egentligen inte så mycket mer. Natalie sov över hos mig och vi somna nog gode tidigt ändå, mot för vad vi brukar. Vi vakna kring elva åt frukost och chilla ett tag och sedan for vi till ivab för att se fotboll och ISK vann gode överlägset. Efter de så har jag inte gjort så mycket, sett lite New girl och X-factor och nu hade jag tänkt krypa under täcket. Så ha en bra start på veckan som kommer och sovgott!

nu kör vi!

Kategori: Allmänt


Snart kommer många hit och vi ska se derbyt mellan Luleå och Skellefteå! Halva "gänget" är skellefte och halva är lule, nu ska lule vinna!!!!!!!!

Yey, vi vann!

Kategori: Allmänt

 


Vi fick pris för vårat slit! Idag var det prisutdelning av "hälsojoggen" och vi fick två pris. Vi kom etta i "slitvargen" och delad trea i utklädning. Det var roligt måste jag få säga. 
Ja, snart så drar jag mot böle för att vara där under kvällen med the girls. Vi ska laga mat och bara umgås, riktigt trevligt. Måste bara tillägga att min dator är så sjukt seg! Man kan inte ha många program igång samtidigt.. gode jobbigt..

Ont i huvudet

Kategori:

Det går it att plugga då man har huvudvärk, he går it bara. Plus så är jag trött, vill sova. Fast måste plugga, jag ska göra de ett litet tag till och sen ska jag sätta på ett awkward avsnitt!

plugg

Kategori: Allmänt


Just nu så äre plugg, har prov imorn så måste plugga stenhårt nu de sista! Käkar lite nutella också så man orkar plugga ;) Hade tänkt plugga tills hockeyn börjar och sen ser jag den, efter de så läser jag igenom de och sedan sängen!

Match, skoljoggen

Kategori:

Igår så spelade vi våran sista seriematch mot öjebyn och de blev vinst, HELLYEAH!!
Och idag så sprang jag, lina & Natalie i fotbollsskor en runda på 8 km samtidigt som vi passade en fotboll, snacka om att de var jobbigt. Är helt slut i kroppen nu, och jag vill vila men jag måste plugga till provet på fredag..

pajala

Kategori: Allmänt


Jag kom väl hem för dryga en & halv timme sen, snacka om att jag är slut. Har suttit i en bil hela dagen, plus att spela en match. Matchen slutade så 1-1, de sista 20 min så var vi typ bara på deras planhalva. Men vi lyckades inte få in någon boll, vi hade hur många chanser som helst..
Nu ska jag sätta mig i soffan och vänta tills X-factor börjar kl 20.00 på TV4.
Jo, Norbotten tog brons i TV-pucken så ett STORT GRATTIS till dom. Egentligen tycker jag att de skulle få guld, de förtjänar det som de har kämpat..

awkward

Kategori: Allmänt


Ikväll kommer jag att äta de på bilden och se awkward. Bara mysa, är grymt trött efter flytten och så ska jag upp gode tidigt imorn eftersom det är match mot pajala!

Flyttning på g

Kategori:

you

Kategori: Allmänt


Nu säger jag sovgott!

glömde

Kategori: Allmänt

Glöm nu inte att fråga i frågelådan!
<---------------------------------------------------------

you are som damn hot

Kategori: Allmänt


Det blev en tidig kväll, jag kom typ nyss hem från Ida. Det var mysigt, vi prata bara och tog det lugnt. Mjukis on. Men alltså.. det var frost ute då jag körde hem! :O Shit, snart är vinter här.
Aja, Norrbotten är då i semi, så imorrn kommer jag se den efter vi har flyttat åt farmor. Sen måste jag verkligen skriva klart SOn som jag har prov om på fredag. Just nu lyssnar jag på musik och poppar det i mitt rum, det är en grym känsla alltså!

Kvartsfinal

Kategori:

Just nu ser jag första kvartsfinalen på tvpucken. Nästa kvart är Norrbotten mot Västerbotten, håller tummarna för Norrbotten och Arvid! Är nästan lite nervös men jag vet inte för vad, jag ska ju inte spela den precis, är nog de för att min kompis är med.
Det är fredag allihopa, så himla skönt!! Hade önskat att jag skulle få sova ut imorrn och på söndag men inte det inte. Imorrn ska vi flytta åt farmor och söndag ska jag nog upp till Pajala för att spela fotboll, men vet inte än om jag ska spela. Men annars ska jag njuta av helgen, peace out!

Goodnight sweetheart, goodnight

Kategori:

plugg, hockey, födelsedag

Kategori: Allmänt


idag fyller min älskade mamma år, grattis!!

Just nu gör jag gode mycke, pluggar SO, ser på Arvids match och snart så kommer släkten för att fira mamma. Fast de var ju egentligen inte så mycket, men aja.. nu ska jag återgå till pluggandet!

Sleep

Kategori:

Trött. Slut. Vill. Sova.

Trött

Kategori:

Snacka om att jag är trött, och det är BARA tisdag.. usch! Det blir en tidig kväll för mig, hoppas jag är mer utvilad imorrn än vad jag var idag. Nu ligger jag i soffan med totte vid fötterna och Wimsa på mattan med vänner på tv'n, ändå en gode bra tisdagskväll!

The surprise

Kategori:

Imorn

Kategori:

Jag orkade inte lägga upp någon bild på surprisen, men imorgon får ni se vad som har hänt! De flesta på skolan har ju sett, men ni som inte går där kanske vill veta.
Imorgon är de då skolfoto, och jag måste bara tillägga att jag har världens tråkigaste klass. Som inte vill göra något speciellt på fotot.. Men förhoppningsvis så gör vi något iallafall! Så klockan är ställd på en halvtimme tidigare än vad den brukar, men jag känner att jag inte vill stressa imorn. Men nu är jag as trött så sovgott allihopa!!

the vampire diaries

Kategori: Allmänt

Under den tid jag har legat i soffan, vilket blir hela helgen. Då har jag sett säsong tre av vampire diaries, och nu vill jag bara att fyran ska komma ut! Alltså, snacka om att jag blev gode sur där i slutet. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen ikväll så kanske jag visar en grej, en surprise.

insta

Kategori: Allmänt

Följ mig på instagram @hannaolofssson

feber

Kategori: Allmänt

Jag har drabbats av feber, just nu har jag ipren och alvedon i kropper så jag mår bättre. Åh, jag som hade tänkt vara med alla mina underbara polare. Nä, då måste man sitta här hemma och ha ont i huvvet. Ikväll kommer jag nog bara att se vampire diaries och dega i soffan..