Hanna Olofsson

fall down

Kategori: Allmänt

hitta ingen bra bild på Sofia, så den får duga!

Igår kom Sofia över, vi såg film och pratade. Det var ett tag sen vi var med varandra ensamma men det uppskattades riktigt mycket. Idag har jag ingen aning vad som händer, det blir då grillat till middag. Förhoppningsvis kommer några hit, men får se!

skola imorgon

Kategori: Allmänt

måste erkänna att jag är lite besatt av pretty little liars, sett två säsonger på de dagar jag har varit hemma från skolan..

Imorgon är det fredag, jag ska till skolan. Det ska faktiskt bli skönt att komma dit, vill prata med mina underbara kompisar. Känns som evigheter sen! Sen på kvällen får jag se vad som händer. Nu ska jag plugga lite mer på tyska gloserna, vet ej om jag ska göra dom imorn men vågar inte chansa. Sen ska jag ta en bit av kladdkakan som jag har gjort och mysa framför tvn!

Sjuk

Kategori: Allmänt

fin bild från igår!

jahapp, då är man sjuk.. Har huvudvärk och och ont i halsen. Blir att ligga i sängen och se serier idag, sova blir de mycket av. Ska nog äta lite frukost nu, ses!
 

vill bara sova men..

Kategori: Allmänt

måste verkligen plugga glosorna som vi har tills imorgon. Kommer nog sitta fast här hela kvällen.. Är så sjukt trött, hungrig, verkligen inte en bra blandning. Fick veta idag att jag tog mig preliminärt in på bf, känns skönt! Det var bara 19 platser som skulle fyllas, tyckte de var ganska lite. Förhoppningsvis så kommer jag in. Back to the plugg, snart middag...

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Allmänt

Imorgon är det skola igen, vill verkligen inte tillbaka dit. Men det är inte länge kvar, snart är 9an över! Nu ska jag då göra en tidig kväll, så sovgott!
 

24

Kategori: Allmänt

Igår/idag var jag på 24 i bergsviken. Det var riktigt kul! Musik i 24 timmar, jag kom nog hem kring kvart över fem kanske. Gick och la mig direkt, blev väckt kring tolv. Och kom nyas hem från att ha firat min syster. 
I fredags var det match, vi vann med 6-0, ganska skön vinst. Men nu ska jag plugga lite tyska glosor, sen bara dega framför serier!

Vi fattar..

Kategori:

Insåg just nu att jag har många Skellefteå fans som vänner på Facebook.. hm, kanske dags att rensa bland mina vänner?

Löptur

Kategori:

Direkt efter skolan for jag ut och sprang. Det var faktiskt skönt att rensa huvudet för en stund, från plugget. Just nu sitter jag och pluggar andra världskriget. Det är ganska mycket att få in, dessutom måste jag plugga in 30 tyska glosor.. Tillbaka till plugget nu!

2a vk

Kategori:

Tisdag idag, hade nationella på morgonen i geografi. Kan väl inte säga att det gick bra.. Har imorgon också, hoppas det går bättre då! Just nu sitter jag och pluggar andra världskriget och lite tyska. Måste tyvärr skippa träningen idag för att plugga.. Vill verkligen att den här veckan ska ta slut. Nu återgår jag till plugget!

Luleå hockey

Kategori:

Helt underbart, 3-1 i matcher till Luleå! Vilken stämning det var där alltså, att se spelarna så glada efter vinsten tog priset alltså! Jag kommer somna med ett leende på läpparna och vakna med ett också!

Jordgubbar

Kategori:

For på Ica för att handla och då såg jag jordgubbar för 10kr, var tvungen att köpa. Och goda är dom! Ikväll blir det att fara på hockey med Elin, grymt kul ska det bli!

Bilder från påsken

Kategori:

Måste bara tillägga att jag vann i poker första gången jag spela!