Hanna Olofsson

Hockey

Kategori: Allmänt

Sofia plockade upp mig hos Camilla och så for vi och såg hockey med Natalie, Elice, Madde och Klara. Piteå vann med 7-4 tror jag. Sen for jag och Sofia och åt på blå ängeln, mums! Ikväll ska jag och Sofia göra något, vet inte riktigt vad ännu.

Nodo

Kategori: Allmänt

Vi satt från drygt halv tio till tolv igår på nodo och bara pratade om allt, riktigt mysigt! 

Handledarutbildning

Kategori: Allmänt

 
Igår efter skolan gick jag på staden med syrran, kom hem med en ny höst/vår/vinter jacka. Är riktigt nöjd, helt klart värd pengarna. Sen på kvällen var det handledarutbildning inför körkortet. Idag började vi 8.10 och slutade 13. Jag och mamma lyxade till de med mat från vischan! Ikväll blir det nodomys med tjejerna, sover hos syrran.

Golf

Kategori: Allmänt

Idag var det golf på schemat, det var riktigt svårt må jag säga! Sen nu på kvällen dömde jag en match, tjäna lite mer pengar. Och nu ska jag sova, upp 6 imorn.. yääy

Isk vs öjebyn

Kategori: Allmänt

Följde med hem med Ida efter skolan, vi gjorde inget speciellt. Sen for vi och hämta Malin och sen såg vi fotboll. Jag har sett idol och läst i engelska boken nu på kvällen, det blir en tidig kväll för mig. Behöver sömn. 

idol

Kategori: Allmänt

Slutade kring tjugo i fyra, sen fick man vänta en timme på bussen, kom bara hem böt om och tog något snabbt att äta sen for jag på träning så jag är riktigt trött just nu, har duschat och ätit och nu ser jag på idol. Efter de ska jag lägga mig i sängen och läsa några sidor ur engelska boken, kommer somna med boken i handen. Imorgon får jag faktiskt ta 8 bussen vilket kändes grymt skönt! 
 

Några hundringar rikare

Kategori: Allmänt

Bilder från gårdagen
Idag vaknade jag halv åtta, åt och for till böle för att döma en cup. Var från tjugo över åtta till kl fyra där borta, snacka om att jag blev less.. aja, nu är jag lite rikare iaf! Det blir en riktigt tidig kväll för mig, ska börja rulla mot sängen nu. Behöver verkligen sova.

4-0

Kategori: Allmänt

Det blev vinst med 4-0, riktigt nice! Nu ska jag sova, upp 05.40.. yääy

Match

Kategori: Allmänt

Just nu ligger jag och har taggande musik i öronen, match mot öjebyn på björklunda. Hade bara tre lektioner idag, idrott var en av dom, vilket var grymt kul! Nu ska jag börja rulla mot öjebyn.

05.40

Kategori: Allmänt

bild från gårdagens fruktstund

Vaknade 05.40 imorse, tog sju bussen in till skolan. Hade idrott sen två timmars hål så då gick jag och Ida till subland och åt lunch. Slutade 1, ganska chilla dagar, kommer vara de resten av veckan. Nu tar vi två bussen hem!

Första skoldagen

Kategori: Allmänt

Då var första skoldagen gjord. Ganska mycket att ta in. Tror och hoppas på att min klass ska vara bra, imorn blir de lekar.. yääy. Nä nu ska jag inte vara så. Nu blir det nog att sova för mig, efter skolan blir det match hemma mot Arvidsjaur! 

brons

Kategori: Allmänt

Japp, kom hem med ett brons i bakfickan. Det är ju inte helt fel. Har verkligen haft kul, vi fick sova på I19. Lite coolt att sova bland militärer, man kände då sig säker. Nu är jag riktigt trött, ska nog lägga mig och se serier resten av kvällen. Imorgon börjar jag på gymnasiet, yääy.. eller?

Lilla vm

Kategori: Allmänt

bilder från igår

Nu är allt klart, snart kommer hämtning och då drar vi till Boden och spelar lilla vm!

På replay

Kategori: Allmänt

 
 

.

Kategori: Allmänt

 

Shopping och bj

Kategori: Allmänt

Igår (förrgår nu enligt klockan) shoppade jag loss i Luleå med Lina! Vi åt en grymt god lunch, tog bussen hem. Gick till Camilla, gick ut med Wimsa, laga middag till mig och syrran så hon fick nå mat efter jobbet. Ikväll såg jag fotboll och sen for jag in till stan och var med Malin, Nattan, Ida, Ante, Elias, Renée & John. Nu ska jag sova!

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår efter träningen for jag och Sofia till Jens där Erik och Arvid var, sen efter ett tag kom Matilda. Vi grilla ganska länge, sen gick vi in i ett glashus och pratade resten av kvällen. Nu blir det Luleå med Lina!

Bildbomb från tejp

Kategori: Allmänt

 

nu drar jag

Kategori: Allmänt

Nu drar jag på tejp, är borta i fem dagar. Ska försöka uppdatera, hade gött!

packa, packa och packa

Kategori: Allmänt

Just nu håller jag på att packa och tvätta inför veckan som kommer. På tisdag drar jag på tejp, kommer bli hur kul som helst! Lite svårt att veta hur mycket kläder man ska ha med, så kommer ha med mig ganska mycket.. hehe. Jag hoppas att vi kommer få hur bra väder som helst, mysiga kvällar, nytt folk. Har nästan packat klart, men har ju en dag imorgon också. Så nu blir det one tree hill.

i really love music

Kategori: Allmänt

Åt en riktigt god middag, gick och la mig igen i sängen. Sen har jag sett one tree hill hela kvällen, tände lite ljus. Nu ska jag nog gå och lägga mig, imorgon blir det att fira faster.

sveriges varmaste dag

Kategori: Allmänt

Idag är det tydligen sveriges varmaste dag på året. Nog känns det om jag säger så, även om piteå inte är den varmaste staden. Vi har försökt fixa moppen, men vi hitta inte rätt tändstift osv. Så jag är fortfarande utan moppe. Har legat ute i solen ett tag men orka inte med de, värmen och så håller jag på att få feber.. och på allt de så blev jag stucken av en geting på kinden.. jättekul! Resten av dagen ska jag krypa under täcket och se serier. 

Ikea

Kategori: Allmänt

 
Dagen bestod av heldag på Ikea och match. Renée kom hit efter matchen, vi prata och så men sen helt plötsligt kommer Jens och Erik hit, så dom var här ett tag sen for dom igen. Jag och Renée börja prata igen. Nu blir de då sängen för mig, är sjukt trött!
 

haparanda

Kategori: Allmänt

Har kollat runt på insperation för mitt rum, då min bror flyttar ut så kommer jag flytta upp till rummet på övervåningen. Har redan tänkt ut hur jag ska göra, det jobbiga kommer vara att måla om väggarna men jag tror att det kommer vara värt det. Imorgon blir det iallafall ikea med mamma och pappa, sen direkt efter det blir de match i luleå. Ska upp tidigt så nu blir det att krypa till sängs.

förstaaugusti

Kategori: Allmänt

Igår efter matchen så duschade jag och sen drog jag till Malin, vi var där ett tag sen for vi och körde lite. Sen stanna vi på ok och lyssna på musik och sånt. Sen for vi vidare till böle, jag for till camp maloy och var där resten av kvällen men Jocke, Walle, Felix, Arvid, Erik och Jens. Sen då jag skulle köra hem så la moppen av.. så just nu tar jag mig ingenstans, jättekul! Hoppas pappa fixar den snabbt så jag kan fara ut på vägarna igen. Nu blir det serier.