Hanna Olofsson

30-12-13

Kategori: Allmänt

Precis innan jag drog in till stan med sofia så såg vi en komet på himlen, var fett coolt! Vi gick på stan, strosa runt. Åt middag på blå ängeln, kycklingrulle, sjukt gott var de. Tog kvart i fyra bussen hem. Hon kom hit igen på kvällen, vi fixade våra naglar för morgondagen. Är gode trött så blir nog att sova redan nu

Tidig kväll

Kategori: Allmänt

Blir en tidig fredagskväll för mig, ska upp innan sju imorgon. Fotboll hela dagen imorgon, mycket trevligt. Efter träningen i morse for jag in till stan och hem med mig fick jag en nyårsklänning och inomhusfotbollsskor. Somnar med musik i mina öron

Vinter är räddad

Kategori: Allmänt

 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nu under kvällen har jag skypeat med Natalie från början och sen snackade jag med Tobbe & Chrille tills nu. Så nu blir det sängen för mig!

Dan före dopparedan

Kategori: Allmänt

 
I helgen har det varit ganska känslosamt för familjen. Skratt och tårar, sorg och glädje. Lördagen hade vi överraskningsmiddag för mormor med hela släkten. Igår gjorde jag inget speciellt, tränade fotboll, sofia kom hit på kvällen och vi planerade nyår så det är klart nu! Ikväll blir det glöggmys och rimstuga framför uppesittarkvällen. Imorgon firar vi jul hos min faster i Älvsbyn!

Hoppas du har det bra i himmeln nu älskling!

Kategori: Allmänt

 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Dagen har varit riktigt mysig faktiskt. Hade idrott på morgonen och sen hade vi knappt några lektioner. Sista lektionen bjöd Carina på fika, vi lekte litegrann. Hade riktigt kul, min klass är ganska grym. Imorgon har vi bara lärande och utveckling och slutar ganska tidigt, himla skönt! 

Golden

Kategori: Allmänt

Igår lyxade jag, mamma & pappa till det och åt på golden. Det var så sjukt gott! Ikväll blir det att ta det lugnt, käka middag, mysa på hemma. 

Fredagen den 13 december

Kategori: Allmänt

Mamma kom och lussade för mig och Natalie, fick fika på sängen. Snacka om lyx. Dagen gick ändå snabbt, gode chill. Såg lucian på skolan, film på engelskan, lyssna på muntliga presentationer. Innan den sista lektionen dansade killarna så fint, mycket skratt. Ändå bra fredag. Ikväll ska jag städa lite grann, och förhoppningsvis börja flytta in i mitt nya rum!

"lucia vaka"

Kategori: Allmänt

Sådär bra gick det att lucia vaka. Blev it så mycket av de, hon somna nog för typ en timme sen.Ska upp om lite mer än 4 timmar, så vet som inte ifall jag ska se lite serier eller bara gå och lägga mig. Funderar om jag ska tvätta ansiktet och börja avrunda detta lucia vak. Får se om jag får plats i sängen, annars blire soffan för mig då.  Fredag "imorn", hoppas på en chill dag. Det blir då att se luciatåget på skolan, tar tid av lektion vilket är grymt! 

Hälsoresan

Kategori: Allmänt

En grymt rolig dag idag på Freja. Började med att gå vara i "fångarna på Freja". Det är bland de roligaste jag har varit med om. Hoppas att vårat lag skrapade ihop några poäng. Sen på eftermiddagen så var det tre pass på sensia, crossfit, spinning och yoga. Kommer nog ha lite träningsvärk imorgon. Nu blir det att hoppa in i duschen!

11-12-13

Kategori: Allmänt

 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hade sovmorgon till 10.05, tog ändå 8 bussen. Vi hade ingen lärande och utveckling så fick sluta tidigare. Just nu ligger jag i soffan och degar. Imorgon är det hälsoresan på freja, känns som att man kommer skämma ut sig litegrann. 

Save me

Kategori: Allmänt

For till Natalie en snabbis, vi pratade om allt. Finns alltid här för dig! ❤️  Var så längesen sist, det behövdes verkligen. Nu ska jag nog tvätta ansiktet och sen rulla mot sängen och se lite skins.

Julbak

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av julbak med the family. Riktigt mys med julmusik och bak. Ingen söndags ångest alls, ingen skola imorgon! Sofia kommer till ikväll och vi ska ha ännu mer julmys. Blir nog att ta en pn, sov inte många timmar inatt.

Nederlaget

Kategori: Allmänt

 
Dagen började med att vakna kring halv åtta, packa, äta och sen vidare mot hortlax. Var där hela förmiddagen och spelade innebandy, mitt fina lag, NederLaget! Efter det for vi och åt middag på efs, hängde där resten av kvällen tills typ nio då for vi till Aron. Spela spel, prata, fika, lyssna på julmusik & hade det bara mysigt. 

Fredag

Kategori: Allmänt

Gjorde bort min muntliga presentation, så himla skönt att ha den gjord! Fick sluta tidigare idag, jag, Ida och Natalie gick in till stan, tog två bussen hem. Har sett de nya vampire diaries avsnittet. Ikväll far jag till Lina och har glöggmys, med lite hockey o massa gott! 

Wild scarlet

Kategori: Allmänt

Slutade lite efter ett idag så då gick jag och Elsa in till stan och med mig hem fick jag en nagelfil, ny mascara, en julklapp & en Victoria Secret body mist. Har två julklappar kvar att köpa, kommer leva fattigt denna månad känner jag.. Halv dag imorgon, så sjukt nice, blir att plugga för min presentation och sova säkert, men nu ska jag sova ännu mer!

Jacuzzi

Kategori: Allmänt

Jag och Sofia drog till hennes syrra och badade i jacuzzin, hur mysigt som helst. Bara sitta där och prata om allt och kolla på stjärnorna. En grym tisdag! Ska nog börja dra mig mot sängen och läsa lite.

Monday

Kategori: Allmänt

Kom hem kvart över fem från skolan, satte mig direkt och gjorde engelskan. Sen började jag skriva på min muntliga presentation som är på fredag. Resten av kvällen såg jag klipp på one direction, kan it fatta att jag ska se dom.. ojoj, fangirlning på hög nivå! Gör en tidig kväll.

The fast and the furious

Kategori: Allmänt

Dagen började med att ta ut allt från lägenheten, sen in till stan, gick på skyltsöndagen. Läste ur engelska boken, Sofia kom hit och vi pratade om allt möjligt. Efter hon for satte jag på the fast and the furious, kan it fatta att han är borta. Sovmorgon imorgon, sjukt skönt! Blir nog att sova efter filmen.

Rest in peace

Kategori: Allmänt

 

Lördag

Kategori: Allmänt

Dagen bestod av att städa, först mitt rum som jag har nu och sen rummet som ska bli mitt snart. Blev tacos igen till middag, klagar ej. Lina kom hit på kvällen, vi pratade och bara mös. Det var behövligt. Då hon for slog jag på the mortal instruments, grymt bra film. Imorgon blir det att fara in till stan, kolla på målarfärg, sen skyltsöndag i byn!