Hanna Olofsson

Utomlands

Kategori:

Just nu är jag hos Natalie i stan. Vi har varit utomlands ett tag, riktigt skönt! Det blir nog pizza till middag, grymt nice.

på repeat

Kategori: Allmänt

 

grattis!!

Kategori: Allmänt

Grattis Viktoria, hoppas att du har haft den bästa födelsedagen i London! Saknar dig ♥ Fortsätt att njut av London, vi syns snart!

Gårdagen

Kategori:

For in till stan med Lina, kom hem 6000 kr fattigare. På kvällen for jag till blåsmark, var först hos Tom sen gick vi till Hannes och var med massa folk. Riktigt rolig kväll!
Just nu ligger jag och solar i det helt underbara vädret, ska ligga här ett tag till sen tar jag Totte och går ut ett tag.

Finally

Kategori:

Nu är den äntligen min, som jag har längtat!

looov

Kategori: Allmänt

så här känner jag mig just nu!

Lov, äntligen! Kommer bli en hur bra fredag som helst, bara vara hemma med polarna. Ha en azm start på lovet!

hunkar

Kategori: Allmänt

Sjukt fina grabbar! Jag är helt slut, vill bara få lov nu. Som tur är det bara imorgon kvar. Nu ska jag se lite hockey, efter det blir det att se en film. Ha de gött!

I spread my wings and fly away

Kategori: Allmänt

Idag är det måndag. Hade nationella på morgonen, i matte, gick väl så där.. Hade långt hål, från 10.15 till 13.25. Vi var i musiken hela tiden förutom då vi åt. Just nu är jag ganska trött i huvudet så ska nog ta och vila ett tag. Det blir skagenröra till middag, MUMS!

you make it feel like home

Kategori: Allmänt

Nu ska jag fortsätta att se teen wolf, sjukt bra serie alltså! Checka in den. Plus det finns några fina pojkar i den också.

Chill

Kategori:

Kom hem för ett tag sen, revyn var riktigt rolig! Nu har jag tänkt ta på mig ziperallen och krypa upp i soffan.

freitag

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag. Glosförhöret gick superbra! Pizza till middag var inte heller fel. Nu väntas roknäs revyn, den ses med mamma,mormor och Ulla. Riktigt trevligt. Efter det ska jag krypa in i min ziperall och se serier. Perfekt. Ha en bra fredagskväll!

mina ögon stängs

Kategori: Allmänt

dit ska jag någon gång i mitt liv!

Nu säger jag sovgott från mitt rum. Dröm sött! KRAM

gleichzeitig

Kategori: Allmänt

Jag har fått in de flesta av gloserna, det finns några ord som blandas med varandra. Det här har verkligen inte gått bra, kommer nog sitta här en till halvtimme minst. Sen ska jag läsa sidorna som ska vara lästa till imorgon på SOn. Det känns som att mina ögon är i kors just nu, är så himla trött. But I need too study..

jag kallar det för torsdag

Kategori: Allmänt

Ja, alla vet ju vad det är för dag idag. Så ska inte dra ut på det. Själv kommer jag sitta vid plugget, fick veta nu att svenskan skulle vara klar imorgon. Har inte kommit på långt på det. Men jag kommer plugga tyska gloserna mest av allt. Dagen gick ganska fort tyckte jag. Fast just nu är jag grymt slut i huvudet, mina ögon vill bara fara igen. Icke det, ska plugga nu tills middagen, sen kanske jag kan chilla ett tag. Puss på er!

pink

Kategori: Allmänt

Har levt i min rosa ziperall hela dagen, jag har sovit nästan hela tiden. Jag mår bättre, så hoppas på skola imorgon. Fick höra nu att vi har nationella i matte måndag och tisdag, yey. Och idag var det sista mattelektionen för veckan.. men jag måste gå och prata med Tony, jag kan inget om diagram. Det är de som jag är sämst på! Nu har jag gjort lite tyska glosor, jag fick också veta att de är till på fredag. Vilket blev en lättnad för mig. Jag börja frysa nu, ska krypa upp i soffan. Ha de bra!

kommer ni ihåg?

Kategori: Allmänt

William från wild kids 2007, jag tror inte att jag var den enda som hade en crush på han. Jag kollade runt på youtube och hittade "SPLAY", där är de största svenska youtubekanalerna på ett och samma ställe. Där hittade jag "RandommakingMovies" och gissa vem som är med i det gänget, jo William. Så under dagen har jag suttit och kollat runt på gamla avsnitt från wild kids, kollat på RmM videos. Riktigt roliga videos.
Så här ser han ut nu, kanske inte den bästa bilden men. Ja ni ser ju bara själva alltså. Checka in deras videos, och alla andra som finns på "SPLAY". Hade gött, det blir att vara hemma imorgon igen, håller tummarna på att bli frisk!

självfallet

Kategori: Allmänt

Självklart har jag blivit sjuk igen. Är så himla less på det här! Vill vara frisk så jag kan börja träna igen och orka göra saker. Min ork räcker till att gå upp och laga mat, sen ligger jag i soffan resten av dagen. Fast ska nog ändå till skolan imorgon, det är inte en speciellt lång skoldag så. Nu ska jag då ta och plugga lite tyska glosor som egentligen var till idag men eftersom jag är sjuk så får de bli en annan dag. Peace!

sleep tight

Kategori: Allmänt


 

Jayesslee

Kategori: Allmänt

 
 
 
Grymma covers!

Nationella

Kategori:

Hade nationella idag igen, satt i tre timmar och bara skrev. Nu kom jag på att jag glömde skriva en rubrik! Fuck, det är ju de viktigaste typ.
Aja, gjort är gjort. Ikväll hoppas jag att vi ska göra något. Det kommer nog hända något iallafall. Nu ser jag en film och äter upp de godis jag har kvar från nationella.

fussball

Kategori: Allmänt

Ikväll är det träning. Nu blir det att käka lite middag, det blev sen idag. Det blir teknik och fys idag, riktigt härligt. Det har inte varit min dag idag, har varit irriterad på allt. Fast på idrotten fick jag bort det. Ha de!

bieberfever

Kategori: Allmänt

Elm

Kategori:

Han är ju kung alltså! Argentina vann. 2-3. Nu blir det att sova!

"Hur var styrelsemötet?"

Kategori: Allmänt

Känner lite så idag. Hade nationella i SV på morgonen, det muntliga, till tio över tio sen hade jag hål tills fem över ett. Gode drygt. Många andra i klassen hade sovmorgon till ett, snacka om avis. Jag är grymt trött just nu, ska nog ta en pn snart. Igår kväll så for jag, Lina och Natalie på KRIK, vi spelade innebandy, riktigt kul var det! Imorgon har jag också nationella i SV, slutar direkt efter. Kring 12, så sjukt skönt. Jag har precis gjort klart HKn, ikväll blir det bara att slappa framför TVn!

is it me? are you thinking of me?

Kategori: Allmänt

Jag gör en tidig kväll, känner att jag behöver sömn. Kommer mest troligtvis vakna med mycket träningsvärk imorgon. Måndag imorgon, vill inte ha skola. Vill bara vara hemma och sova. Önskar att helgen var längre, men icke det. Sovgott allihopa!

the vampire diaries

Kategori: Allmänt

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och se lite mer vampire diaries. Det var riktigt härligt att träna på konstgräs, lite skillnad motför i sjulnäs. Ni få ha en bra söndagskväll.

gårdagen

Kategori: Allmänt

tänk att det finns bilder på weheartit på skotrar, 

Igår följde jag Lina ut, vi körde skoter i princip hela dagen. Jag kom hem kring sex,sju. Åt en riktigt god middag, såg hockey, somnade (var grymt slut), vakna, luleå ledde med 4-0, vi slog över till mello, inte det bästa programet alltså. Teknik fel, låtarna var inte bra, bara en enligt mig. Efter det la jag mig i sängen och såg Vampire diaries från netflix. Jag har börjat se om från säsong 1, la mig tidigt. 
Idag är det fotbollsträning, det ska bli så härligt att få träna igen! 

skolan

Kategori: Allmänt

De här gör vi på SOn, nice!