Hanna Olofsson

f*cking Hk

Kategori: Allmänt

It would be AZM

Just nu håller jag på min HK läxa, jag vill få bort den så snabbt som möjligt. Ska nog jobba med en till kl åtta, sen gör jag den då jag kommer hem från skolan imorn. Slutar ju ändå halv 2. Dagen har varit bra, åt 7 sorters kakor på HKn, riktig rolig idrott. Jag hade tänkt börja direkt med HKn fast jag fastnade vid tvn och såg filmen "Real steal", så sjukt bra film! Se den.
Nu ska jag forsätta, sen blir det att de hockey. Luleå-Modo.

SOL

Kategori: Allmänt

Just nu har vi solpass, jobbar med tyskan. Skoterkurs efter skolan.

I like to be every thing you want

Kategori: Allmänt

ofräsh, osminkad, oseriös
Jag har inte bloggat så bra, men jag har läst hela skoterboken ikväll. Så har inte haft tid för något annat. Idag hade vi provet och jag tyckte det var svårare än vad jag hade tänkt mig, fast det gick ändå hyfsat. Nu hade jag tänkt krypa under täcket och sova. Sovgott alla!

i can´t get it in my head

Kategori: Allmänt

Alltså, SOn fastnar inte i mitt huvud.. Jag blir så irriterad. Prov imorgon, kan typ inget. Kommer få F. Positiva Hanna är framme igen. Jag kommer vara vaken hela natten känns det som. A, nu blir det att plugga ännu mer.

I could be the one to set you free

Kategori: Allmänt

Egentligen borde jag plugga, men känner verkligen inte för det! Provet är på tisdag och jag kan inte speciellt mycket. Kommer spendera den nästa timme med sten hårt plugg. Sen kommer jag läsa igenom pappret innan jag går och lägger mig också. Igår hade vi då det riktigt trevligt, men jag och Natalie gick och la oss lite för sent .. vissa hade kanske redan vaknat då. Idag såg vi handboll och sen for jag till farfar som fyller år. Såg VM finalen i handboll, asså vad hände med Danmark.. skulle inte vilja vara dansk just nu. Och nu sitter jag här. Ha de gött, jag dyker ner i plugg.

all i want is something new

Kategori: Allmänt

Kvällen kommer bestå av att fara till Natalie och bara mysa på där. Ha en bra lördag!

Schtan und handboll

Kategori: Allmänt

Kom hem för en halvtimme sen. Jag och Sofia for in till stan, jag kom hem med två tröjor (båda på rea, boja!), jag åt en grym sallad från subland till lunch. Klockan två for vi till hortlax och såg Lillpite spela och de vann. Ikväll får vi se vad som händer. Nu hade jag tänkt ta en liten powernap, ha de gött!

how can you look at yourself and be proud?

Kategori: Allmänt

Hemma från efs. Det blir en tidig kväll för mig, ska upp imorgon, gå lite på stan. Efter de far jag och ser då min kusin spelar handboll i hortlax. Hoppas alla har haft en bra fredag!

musiktips

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Fredagen till ära så tänkte jag att jag ger några låtar i tips. Hoppas dom gillas!
Today is friday, blir nog att fara till efs och vara med kompisar. Himla nice, enligt mig. Ha de!

if i lose myself

Kategori: Allmänt

Sovgott och dröm sött!

on track

Kategori: Allmänt

Ingen feber, ingen huvudvärk! Känner mig som en helt ny människa. Haha nä, men nästan. Det blir skolan imorgon, det ska bli ganska skönt. Har varit hur rastlös som helst idag. Jag testade att göra lite matte men det gick inte så bra, fattade typ bara hälften.. Nu den senaste halvtimmen har jag gjort en ny spotifylista, min 2012 lista har 346 låtar vilket är 21 timmar med musik. Ändå rensade jag den för ett tag sen. Nu har jag en ny, 2013. Kommer bli lika många timmar, är redan uppe på 4 timmar. Nu ska jag njuta av musiken, ha he gött!

notting hill

Kategori: Allmänt

Just nu ser jag notting hill på tv, fast jag orkar nog inte se hela. Är gode trött just nu. Ska nog börja dra mig mot sängen. Sovgott allihopa!

tävling

Kategori: Allmänt

what if i was superman

Kategori: Allmänt

Japp, fortfarande sjuk. Känner mig sjukt rastlös, har inget att göra, jag orkar knappt laga mat. Påtal om mat så har jag inte ätit lunch, kanske ska slänga i mig nå. Jag for då till skolan för att hämta lite grejer, men det var nästan inget som behövde göras. Grymt skönt, kan mest ta det lugnt hemma. Det är teknikcollege idag, jag hade velat fara på de. Att jag var tvungen att vara sjuk.. Nä nu ska jag käka lite.

well it´s time

Kategori: Allmänt

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Blir ingen skola för mig, ska se ifall mormor kan köra mig till skolan för att hämta lite plugg som jag kan göra hemma. Prata lite med lärarna om vad jag ska göra och så. Sovgott och dröm sött!

progress

Kategori: Allmänt

Det känns då som att jag mår lite bättre idag, fast jag har mer huvudvärk. Så det kanske blir att stanna hemma imorgon också, men jag får se. Jag tror att jag ska göra lite matte så jag inte blir helt efter. Sen ska jag fortsätta se massa filmer! Ha de i skolan.

all that i do

Kategori: Allmänt

Det enda jag gör här hemma är att se tjejfilmer, de lite äldre. Jag har missat många filmer, så jag sitter och ser ikapp. Det är då de min dag har bestått av. Nu ska jag se klart en film sen blir de att sova, det blir ingen skola för mig imorgon..

försöka sova

Kategori: Allmänt

Nu hade jag tänkt försöka sova. Hoppas på mer timmars sömn inatt. Igen skola för mig imorgon.. Ha de bra!

feber, snuva, hes, ont i halsen

Kategori: Allmänt

Igår hade vi det jättetrevligt. De enda var att jag hade typ feber mot kvällen, annars var det grymt kul! De for hem kring halv 2. Nattan sov här. Sov knappt nå för halsen. Jag vaknade kring 9 och hade otroligt ont i halsen, huvudet höll på att sprängas. Det enda jag har gjort idag är att se blue mountain state, har sett första säsongen och har börjat på andra. Nu ska jag fortsätta att se det och krypa upp i soffan. 

i can´t hold back

Kategori: Allmänt

Sovgott!

Får besök av en Berglund

Kategori: Allmänt

Snart kommer Lina hit, riktigt trevligt! Jag har ingen aning om vad vi ska göra, tror det bara blir att prata och kanske se någon film. Ha de gött!

I get lost under these lights

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag! Den bästa dagen på hela veckan, slutar halv 2, bara chill lektioner. Jag följde hem med Lina, vi gjorde inget speciellt, bakade lite och såg lite the big bang theory. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske bara chilla. Vi får se vad som händer. Hoppas alla får en bra fredag.

jag faller

Kategori: Allmänt

haha, jag tyckte den var så gullig..

Dagen har ändå gått gode bra, på HKn gjorde vi en jättegod gryta. På tyskan gjorde vi bort glosförhöret, det var verkligen inte svårt. Sen hade vi svenska och SO. Idrotten bestod av styrke bana. Efter skolan har jag inte gjort ett skit, vilket har varit sjukt skönt! Just nu sitter jag och lyssnar på musik från sommaren, saknar den ändå. Det kommer bli en tidig kväll igen, ska bara sitta vid datorn ett tag till sen blir det att stänga mina ögon.

Tidig kväll

Kategori:

Jag gör en tidig kväll, försöka sova bort huvudvärken. Får hoppas att jag mår bättre imorgon bitti, jag tror att det blir en mjukbyxor dag. Så himla härligt att gå i det en hel dag! Imorgon är det torsdag, händer inget speciellt. Nu säger jag sleep well.

ich libe

Kategori: Allmänt

Jag är helt beroende av we♥it. Så fort jag är på mobilen, datorn, är jag där. Det är så himla många bra bilder där, man får inspiration, blir glad. Mycket. Tillbaka till livet, just nu håller jag på att plugga tyska, glosorna är till imorgon. De skulle egentligen ha varit tills på tisdag men då ändra våran lärare sig helt plötsligt. Jag ska bara plugga i ett tag till sen ska jag krypa under filten och värma mig. Jag har frossa och ont i huvudet, inte det trevligaste. Ha en bra lill-lördag!

Slut, vill bara sova

Kategori:

Jag for och träna med Lina och Natalie. Det var grymt härligt att få ta ut sig, svetta som en gris! Jag körde intervaller med cykel och lite ben, jag kommer nog få träningsvärk. Jag har precis duschat, rakat benen, smort in dom och nu hade jag tänkt sova. Riktigt slut efter träningen, sovgott!

it´s were my demons hide

Kategori: Allmänt

 Gick i denna tröja idag.

Nu har jag pluggat tyska, de sitter bättre i huvvet än vad jag trott. Jag har även sett idrottsgalan, själv tycker jag att JVM landslaget skulle ha fått Jerringpriset. Aja, det är vad jag tycker. Nu hade jag tänkt krypa under täckt. Imorgon kommer jag vara en zombie, eftersom jag fortfarande är vaken.. Sovgott allihopa!

manchmal, aber, vielleicht

Kategori: Allmänt

Just nu pluggar jag in tyska glosor som vi har till imorgon. Hade helt glömt bort dom i helgen. Så det blir att sitta och göra det hela kvällen, iallafall till åtta. Middagen bjuds av mormor, är sjukt hungrig. Måste bara vänta tills morsan kommer hem. Igår, jag och Lina vaknade 9 låg och snoozade i sängen till 10. Hon fick främmande, så kring 1 for vi ut med skotern. Kom in kring kvar över tre. Jag stressade hem, åt det snabbaste jag kunde. Halv fem var det fotbollsträning.
Nu blire mer plugg, hade!

Jan. 12, 2013

Kategori:

Ikväll blir det att fira Lina och Ida, riktigt trevligt. Jag sover hos Lina och imorgon så följer jag med henne ut och kör lite skoter, ajaj, akta er för oss! Nu blir det middag, syster och Anton är också här.

idag är den din dag, grattis!

Kategori: Allmänt

 Grattis Lina på din födelsedag, 16 år! Hoppas du har fått det du vill ha och haft den bästa födelsedagen, puss!♥

pluggplugg

Kategori: Allmänt

Jag har inte varit så duktig på att plugga idag har jag märkt. Jag pluggade ett tag sen senast men sen blev jag less och satte mig vid tvn. Så nu innan jag ska sova så ska jag läsa igenom tyskan så många gånger som jag orkar..+ några fler..

Måste ju skriva: Grattis Ida på födelsedagen som fyller 16 år idag!♥

borde plugga tyska men..

Kategori: Allmänt

Jag fastna på weheartit.. Dessa pojkar alltså, *dreglar* Kiss you videon är ju grym, kolla in den på youtube. Det jag egentligen borde göra är att plugga till min tyska redovisning imorn och glosorna till nästa vecka. Så jag bör väl sätta igång med det nu.

mår likadant som igår

Kategori: Allmänt

Har lika mycket huvudvärk och är lika trött.. Den hära himla förkylningen försvinner aldrig. Är less, vill kunna fara ut och springa utan att känna av halsen. Nu ska jag krypa under täcket och sova, i drömmar att må bättre.

Nisvet Suljic

Kategori: Allmänt

Gå och följ och gilla han (Nisvet Suljic) på facebook, sjukt många grymma tävlingar! Nu tycker jag att ni ska göra det direkt. Bra, tack, hej!

sovgott

Kategori: Allmänt

tired

Kategori: Allmänt

Första dagen av skolan- check √
Ont i huvudet- check √
Trött- check √
Det första vi får på skolan är tyska glosor, yej! Slå på trean, där äre om pite havsbad. Det känns jättekonstigt att höra hur vi egentligen pratar.. så hemskt det låter.

word bro

Kategori: Allmänt

 
Borde väl kanske börja dra sig mot sängen snart. Är fakstist lite trött, men jag tror ändå att det kommer bli svårt att somna. Jag säger lycka till, till alla som börjar skolan imorgon. Sovgott allihopa!

haley and nathan

Kategori: Allmänt

Sista dagen av frihet

Kategori:

Myser på sista dagen av lovet med one tree hill. Vill verkligen inte att skolan ska börja om, vill bara vara hemma och chilla..

Fast 5

Kategori:

Tjejerna for hem för ett tag sen, vi pratade mest, spelade lite spel. Just nu sitter jag ihop krupen i soffan och ser fast 5. Den filmen har jag sett hur många gånger som helst men jag blir inte less den!
Då den är slut blir de att sova i några timmar.

silver

Kategori: Allmänt

Det blev silver för killarna i Sveriges junior landslag. En liten besvikelse men ett silver är inte dumt. Grattis grabbar!  
Snart kommer några av tjejerna hit och jag har ingen aning om vad vi ska göra. Vi får väl se. Ha en härlig lördag!

JVM final

Kategori:

Det står 0-0 mellan Sverige och USA. Det är pause nu, snart börjar andra perioden. Ni som inte ser den nu, kan ju sätta på tvn och kolla på tvåan, där är matchen! Bra, tack och hej!

Hej träningsvärk

Kategori: Allmänt

Är på pappas dator, har inga bilder-

Nog har jag träningsvärk nog. Riktigt skönt ändå, var ett tag sen. Jag tror att jag ska ta en promenad efter lunchen i det fina vinter vädret. Ikväll hoppas jag att de händer något!

Gladiatorerna

Kategori:

Nu blir det att se lite gladiatorer och käka lite mat. Skagenröra, sallad, ägg och lite bröd. Mums!

dax att skaffa sig lite träningsvärk

Kategori: Allmänt

Snart drar jag och Natalite till S.T.a.R och tränar ett tag. En härlig fredag, sen ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog bara mysa på hemma. Ha en bra fredag!

2013 things to do

Kategori: Allmänt

Bär & glass

Kategori:

Kom nyss hem från Viktoria, har varit med henne hela dagen. Nu blir de film och glass!

it´s time to begin

Kategori: Allmänt

 
Vi är bjudna på fika hos Viktoria och deras familj, ska börja gå dit nu. Tänkte bara slänga in ett inlägg!
 

01/01/2013

Kategori: Allmänt

 
Ett nytt år, nya möjligheter. Många skratt kommer det bli. Ha en bra början på det nya året!