Hanna Olofsson

Mot stugan igen

Kategori:

LOV! Snart så är jag uppe i stugan igen. Alltså det är nog ett av de bästa ställena som finns. Kommer vara där till måndag och jag kommer njuta av varenda sekund. Hela familjen kommer att vara samlad.. hur mysigt är inte det? Köra skoter, grilla, sola, sitta ute vid elden på kvällen. Jag längtar! Nu ska jag packa de sista, sen drar vi. Ha en helt underbar påsk!

Helg i stugan

Kategori:

Märker att jag är bra på att blogga. Men i helgen var jag i stugan och Viktoria följde med oss, det var riktigt mysigt! Igår var jag och Lina i bergsviken, vi gjorde inget speciellt, spela FIFA och såg film. Lite bilder från helgen.

heelg

Kategori: Allmänt

 
Sjukt bra cover!

Äntligen är det fredag mina vänner! Känns helt underbart att få helg nu. Kvällen kommer bestå av häng i hortlax med massa människor, riktigt trevligt. Så jag ska nog göra mig klar nu, hockeyn börjar ju snart! Ha en grym start på helgen!

Valls med skolan

Kategori:

Några bilder från dagen, riktigt härlig dag på valls. Mycke sol, madrass åkning, grillning.

Plugg

Kategori:

Pluggningen blev helt plötsligt bättre, toffiee, musik och festis!

Bilder från igår

Kategori:

Rätt vinnare

Kategori:

Helt klart att det var rätt person som vann! Robin förtjänar det verkligen!

Domarcupen

Kategori:

Varit igång hela dagen. Slutade halv två for hem, packade, åt, tog bussen till sjulnäs, gick till lina, vi for till träningen. Efter den for vi och åt på Sunes, sen till norrmalmia för att se lite fotboll. Var där i lite över en timme sen for vi till hortlax och där var vi hela kvällen, kom hem för typ tjugo min sen. Sovgött, lite sent men jag går då och lägger mig nu!

Saga och Embla

Kategori:

Kom hem för ca en halvtimme sen, var och grattade mina tremänningar som har fyllt 1 år! Så stora dom har blivit, riktigt söta är dom också. Just nu har jag de inte lika kul, pluggar.. Elr har pause nu men pluggar. Inte speciellt roligt men men, sånt är livet. Back to the plugg nu, hade!

han och sin gitarr

Kategori: Allmänt

13.10

Kategori: Allmänt

Igår efter skolan for jag, Lina och Sofia på S.T.a.R och körde våra övningar som vi ska göra för fotbollen. Åt middag, sen kl 19.00 bänkade jag mig framför tv och såg Luleå vinna över HV71, vilket betyder att de blev trea i elitserien. Luleå valde att möta frölunda i kvarten, tror att det kommer bli ganska jämt. Jag var hemma ganska tidigt idag syslöjden blev inställd så slutade tio över ett idag, grymt skönt. Just nu sitter jag med biologi-boken och pluggar inför provet på tisdag!

Första dagen efter lovet

Kategori:

Det var sjukt jobbigt att vakna imorse, ville bara ligga kvar i sängen! Men dagen gick snabbt, hade mest roliga lektioner. Sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket, var tänkt att plugga men glömde böckerna på skolan. Sett lite the big bang theory, gör det just nu också. Drar mig nog mot sängen snart!

ingenting

Kategori: Allmänt

Jag inte gjort ett skit idag, och klockan är snart halv fyra. Vars har tiden försvunnit! Men nu ska jag då slå på lite the bing bang theory. Igår gjorde vi inte så mycket, såg tv, skratta, jag vann med 6-4 i matcher i airhockey= king! Ikväll kanske det bara blir en myskväll med mello, men får se. Ha de gött!

there is nothing to say

Kategori: Allmänt

Kvällen kommer att bestå av häng i hortlax, mycket trevligt. Ha en bra fredag allihopa!

goat edition

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
Tre av de bästa, One directions är dock helt klart bäst!