Hanna Olofsson

Bra start på helgen

Kategori: Allmänt

Vi for till Ebba, for och handla, lagade mat. Blev sjukt gott! Efter de for vi och såg hockey ett tag sen tillbaka till Ebba där vi spelade spel, så otroligt kul. Jag och Ida for och plockade upp nattan, blev nästan rånad av denna person i gorilladräkten, lite obehagligt. Satt på big boy med Ida, Natalie, Samir och Rasmus. Efter de for vi hemmåt och nu blir det nog att tvätta bort sminket och sova efter en grym fredag!

Never going back

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och lyssnar på one directions nya album, är helt förälskad i de. Vill bara go crazy till vissa låtar! Imorgon har vi tjejer från klassen middag och ska bara mysa på, riktigt nice. Nu ska jag noh försöka sova, sov inte bra inatt, ska försöka ta ikapp.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Igår for min bror till Sälen, han kommer vara borta i 5 månader. Känns länge..  Idag slutade jag kring 11, sjukt skönt! Orkar inte göra något nu, ligger bara i soffan och ska käka lite b&j.

Min finaste

Kategori: Allmänt

min älskling

Jag la mig ner på golvet och så kommer älskade Totte och lägger sig bredvid mig. Mysigste hunden. Under kvällen har jag pluggat & läst ur svenska boken, nu blir det att sova för min del!

Midnight memories

Kategori: Allmänt

Äntligen är det ute!

Skyltsöndag

Kategori: Allmänt

Idag stod jag, Ida, Ebba och Elsa på skyltsöndag och sålde fika, glögg och plastpåsar. Det gick gode bra kan jag tycka, stod från 11 till 16. Var ganska kall.. Nu på kvällen ser jag 1D day, är inne på den sjätte timmen nu. Nörd, jag vet. Får se om jag ser allt, om jag orkar. Skulle gärna vilja läsa lite ur min bok, men får se hur jag gör!

Hosta i sinne

Kategori: Allmänt

Har haft hosta nu ett tag, är så sjukt jobbigt. Och hostar it lite heller. Tror jag starta lite hårt med träningen. Nu ska jag läsa lite ur svenska boken sen gör jag en tidig kväll!

Ojoj..

Kategori: Allmänt

Så såg de ut efter Zlatans 2-1 mål. Som alla vet gick de ju lite sämre efter de. När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt, sen gjorde jag lite kvällsmat och den satte jag mig i soffan. Sovmorgon imorn, måste ändå ta åtta bussen.

Snowing outside

Kategori: Allmänt

Till frulle åt jag turkisk yoghurt, banan, apelsin och kanel, var sjukt gott!

Gode dryg dag, körde på mjukis vilket var sjukt skönt! Är hos Camilla just nu, äter middag här. Kl 6 har jag utvecklingssamtal och sen drar jag och mamma på iw. Sen kommer jag sitta framför fotbollen resten av kvällen!
 

Jag har gode bra kompisar, bra, tack & hej!

Kategori: Allmänt

 

Sleep

Kategori: Allmänt

Är helt slut.. gav verkligen allt ikväll. Sen har jag duschat, käkat fruktsallad med keso och mellanmålsmuffin, målat naglarna. Nu ska jag bädda och sova!

Sunday

Kategori: Allmänt

For och såg innebandy med syrran, när vi kom hem lagade vi middag. Blev sjukt gott, hopikok blev det. Jag och Camilla ska dra och träna på korpen senare. Sover här inatt, sovmorgon imorn!

Stars in the sky

Kategori: Allmänt

Kvällen bestod av supergod middag, sen drog jag till Malin och var där hela kvällen. Vi gjorde inget speciellt, såg lite film, prata, sjöng till musik. Men nu hade jag tänkt sova, mina ögon faller snart igen..

Why are you my clarity

Kategori: Allmänt

Min kväll i bilder. Vi for till jävre hade det riktigt mysigt, såg fotbollen och sen for vi till Ante och gjorde som inget speciellt. Kom hem för ca en halvtimme sen och nu blir det att sova för min del, det behövs!
 

Fredag mannar

Kategori: Allmänt

Det är fredag mina vänner! Skrev klart inlämningen för kommunikationen vilket gjorde att jag sluta tjugo över elva idag. Så sjukt skönt. Pappa hämta mig och sen for vi och övningskörde litegrann. Ska få i mig nå middag sen sticker jag till jävre ikväll!

Glasögonorm

Kategori: Allmänt

 
Lånade Annas glasögon stor del av dagen, det är sjukt skönt att ha på sig dom då man läser! Vi slutade direkt efter provet vilket blev kring halv ett, provet gick gode bra, hoppas på de bästa. Efter jag kom hem så har jag inte gjort nå, blir att träna med morsan ikväll, sen bara ta det lugnt!

Onsdag

Kategori: Allmänt

 
Kvällen kommer bestå av att plugga lärande och utveckling. Kom hem liten innan fyra så pluggade till fem och nu har jag tagit en liten paus. Lax och potatis blir det till middag, får förhoppningsvis energi från de.

Bang bang

Kategori: Allmänt

Nu blir det att dra sig mot sängen, ganska chill. dag imorgon. Dagen börjar med idrott!

Under the moonlight

Kategori: Allmänt

Gjorde birgers till middag, satt fint. Sen har jag pluggat resten av kvällen och det gör jag än, prov på torsdag. Fattar nada just nu och jag vet som it vad jag ska plugga på men men läser igenom så mycket jag kan.

Choklad

Kategori: Allmänt

Fick ett litet bakil så jag gjorde kladdkaksmuffins. Ett glas mjölk och en muffins var höjdpunkten på dagen. Ska lägga mig efter dessertmästarna, ska dock se Williams lista!

11 november

Kategori: Allmänt

Middagen var klar då jag kom hem, vilket var sjukt bra, var så himla hungrig. Efter de har jag inte gjort något, blir att se tv och göra en tidig kväll.

I väntan på bussen

Kategori: Allmänt

 

Fina du

Kategori: Allmänt

Jag och Sofia gick ut å gick i lite över en timme. Det var riktigt härligt, bara gå och prata om allt. Finns alltid här för dig! <3 Just nu ser jag EMA och ska nog ta något att äta. Måste ta åtta bussen imorgon även om jag har sovmorgon till halv elva..

Grattis på farsdag

Kategori: Allmänt

grattis pappa!
 

Bara chillar

Kategori: Allmänt

Jag bara tar det lugnt och chillar, lyssnar på musik, kollar runt på mobilen. Blir nog en tidig kväll, ska snart börja krypa till kojjs.

Bästa släkten

Kategori: Allmänt

For in till stan kring 11 med mor och far, åt frunch på stan. Kring ett drog vi vidare till Älvsbyn. Först till mina tremänningar för att gratta dom, så himla kul att bara sitta och prata om vad som helst. Sen drog vi vidare till faster och fira henne och blev bjudna på middag. Grymt kul då alla är där, så mysigt! Min släkt är gode bra må jag säga. 

Kaos en fredagskväll

Kategori: Allmänt

Jag och Soffan skulle köra till ok och köpa lite godis, men då fick vi soppatorsk så vi var ute på vägen i ca 30 min innan hjälp kom. Sen baka vi, blev inge god btw. Nu ser vi första saw filmen, usch..
 

Long time ago

Kategori: Allmänt

Nu under kvällen har jag kollat runt i gamla fotoalbum. Livet var så bra då man var liten! Nu ska jag dra mig mot sängen, får se om det blir skola imorn elr inte.

Feber

Kategori: Allmänt

Vaknade i morse med världens huvudvärk, mådde inte bra. Visade sig att jag har feber, somnade på soffan tills halv tio. Nu ser jag gossip girl och känner att jag borde äta något. 

2 år

Kategori: Allmänt

Är lite frustrerad att det är två år kvar innan jag ska få göra min första tatuering. Har så många planer på vad jag skulle kunna göra, vill bara fylla 18! Men men. Och så kollar jag på skotar, kmr ju inte hinna spara ihop till en i vinter, vänta ett år på de.. Nu ska jag då se lite gossip girl sen blir det nog sängen.

Vitt utanför fönstret

Kategori: Allmänt

När jag vaknade imorse såg jag hur det låg ett sånt vackert fint vitt lager med snö ute, fick ett stort leende på läpparna! Skoldagen gick bra, fast var riktigt trött. Nu blir det att hämta lite ved och elda för att få lite värme, håller på att frysa bort!

Måndag

Kategori: Allmänt

Då var lovet slut. I fyra veckor kommer vi inte ha någon lektion i Freja så vi har fått tillfälliga skåp i Oden, vilket kändes grymt skönt så vi slipper gå ut hela tiden för att hämta grejer. Tog ut mig ganska rejält på idrotten idag, de skulle jag inte ha gjort. Har hur mycket huvudvärk som helst + halsont. Nu blir de att sova och hoppas på att jag mår bättre imorn!

Halloween #2

Kategori: Allmänt

Dagen bestod av att besöka gravarna, älskade morfar. Kom hem duscha, åt. Sen kom Sofia hit och vi fixade oss, var här till ganska sent sen drog vi å mötte Renée å Lina. For till Roknäs, kring två for vi till Lina & gjorde varmamackor, prata osv. Kom hem lite innan fyra, nu borde jag nog sova litegrann. 

Halloween

Kategori: Allmänt

Kvällen bestod av att fara till Matilda och fira halloween. Jag var Bond och Lina var min Bond brud, riktigt rolig kväll! Nu ska jag tvätta bort sminket och gå å lägga mig.