Hanna Olofsson

Tjocksockarna på

Kategori: Allmänt

Knappt någon röst kvar sen igår, men det var de värt. Snart kommer Natalie hit och det ska bli skönt att få prata ut med henne! 

Hockey

Kategori: Allmänt

Nyss kommit hem från derbyt som inte gick så bra. Jag fick då se då de lira lite fotboll ute innan match. Sen blev det lite kaos, slaggis på bortastå och polisen kom till hemmastå. Bra tryck var de iaf! Nu ska jag sova och vila min hals och så får vi se ifall jag har någon röst kvar imorn.

Sova för min del

Kategori: Allmänt

Nu hade jag tänkt sova, är riktigt trött. Hoppas att jag klarar av att sova ut imorn, det behövs nog. Sovgott!

Netflix dag

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av att ligga i soffan med pyjamasen på och se på netflix. Samtidigt knarkat halstabletter. Ikväll kommer nog tjejerna hit, blir bara en myskväll!

04.00, va gör jag uppe nu..

Kategori: Allmänt

Alla for lite innan tre och nu ligger jag i sängen och kollar på mobilen. Min morsa kommer vakna om 1 timme, ojoj, va gör jag uppe egentligen. Vi såg då på youtube klipp, två filmer, prata och lyssna på musik. Nu borde jag nog sova, sovgott!

ingen söndagsångest

Kategori: Allmänt

längtar till den 14 juni 2014, är så himla taggad. Ska äntligen få se dom, ååååh

Igår så kom Sofia och Lina hit, vi gjorde inget speciellt, var riktigt mysigt att bara få prata å vara. Ikväll kommer då Sofia hit och troligtvis Jens och Oscar och kanske någon fler. Har ingen söndagsångest alls, så jävla skönt med lov!

Lördag

Kategori: Allmänt

 

Miss it

Kategori: Allmänt

 
 Sommaren 2013! ❤️
 

Fredag och looov

Kategori: Allmänt

Äntligen fick man lov! Det firades med tacos till middag med bästa Sofia. Vi såg de senaste vampire diaries avsnittet, vi bölade verkligen. Sen kom Oscar, Simon, Jens och Matilda hit. Vi spelade spel, såg skräckisar. De for för ca 15 min sen, nu tvätta bort sminket och sova!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Slutade 10.20 idag, tog 11.15 bussen hem och sen har jag vilat, käkat, sett vampire diaries och kollat på kläder. Beställer nog hem lite grejer ikväll. Kvällen kommer bestå av mys framför tv'n och kurera mig!

Cosy

Kategori: Allmänt

I måndags for jag och mamma en snabbis på stan och då fick jag denna bh av mamma, tack så mycket!

Mår inte prima just nu, så ligger under täcket framför gossip girl och bara myser. Jag ska verkligen inte bli sjuk nu innan lovet!

Tidig kväll

Kategori: Allmänt

Lagade middagen till morsan och mig, det stod lax på menyn. Sjukt gott var det! Sen var de tänkt att ta ett iw och core pass men då fanns det ingen instruktör så då fick vi gå in i gymmet. Gör en tidig kväll, känner att jag behöver sova!

Filmmys med sofia

Kategori: Allmänt

Sofia kom hit kring sju och vi pratade, såg film å bara tog de lugnt. Innan hon kom pluggade jag till nk provet imorn, tror jag kan de, men vet aldrig. Sofia for nyss och nu blir det att tvätta bort sminket och sova!

Söndagsplugg

Kategori: Allmänt

Vi blev bjuda på lunch/middag hos mormor, satt riktigt bra i magen. Just nu sitter jag med allt detta framför mig, matteprov imorgon och naturkunskap på tisdag. Så nu är det jag, matteboken och musik. Var tänkt att träna ikväll men mor min mår inte så bra, så det blir nog kanske en löptur eller pw sen om jag har tid!

Myskväll

Kategori: Allmänt

Kvällen bestod av att vara hos Lina med Natalie, Elice och Malin. Vi satt bara och prata hela kvällen, riktigt skönt! Pratade just med Natalie över en timme i telefon, nu blir det att sova!

Epic

Kategori: Allmänt

 
Hade en grym kväll igår! Det började med fotbollsavslutning på pentryt, sen gick vi å såg innebandy, tog Linas moppebil och köpte godis, såg mer innebandy, sen for vi till Elice & hade sjukt kul! Länge sen jag skrattat så mycke som då. Kom hem efter tre någon gång. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men sälert nå bra!

Gossip girl

Kategori: Allmänt

Mamma orkade inte träna ikväll, så blir att mysa med bj och gossip girl!

Victoria Secret

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan gick jag och Ida in till stan, kom hem med en vs, underkläder och en tröja från Gina tricot, tröjan på 50%. Gode nöjd! Nu blir det att plugga, sen drar jag och mamma och tränar. 

Hopp om vinter

Kategori: Allmänt

Äntligen, snö! Var hur lycklig som helst då jag gick hem från bussen, att gå bland snöflingorna. Snart är vintern här, längtar! Skoter, stugan, brasor, jul, nyår.. ååh vad jag längtar.

Fotboll

Kategori: Allmänt

Gode slut efter dagens träning, direkt då vi kom hem så satte vi oss i soffan och såg första halvleken av Sverige-Tyskland matchen, i paus hoppade jag in i duschen. Nu sitter jag och sen slutet av andra halvlek, just nu står de 3-4 till Tyskland. Efter matchen blir de direkt i säng!

Iw

Kategori: Allmänt

Idag så blir det skagenröra till middag och sen far jag och mamma och kör indoorwalking & core. Sen ikväll blir de att plugga lite grann.

Dubbelt

Kategori: Allmänt

Hade idrott sista lektionen, vi var i gymmet. Kring sju far jag och mamma till actic och kör ett pass. Det blev palt till middag, sjukt gott!

Innebandy

Kategori: Allmänt

Blev väckt kring tio och då gick jag och pappa ut till garaget, där jag fick byta däck på farmors bil. Vi åt palt till lunch, sen for vi till norrmalmia och såg wibax spela. Sen under kvällen har jag sett gossip girl. Har sovmorgon imorn, efter skolan far jag och mamma och tränar.

Kalas i hortlax

Kategori: Allmänt

Ikväll var jag på födelsedags kalas för Jacke, det bjöds på fika, fint sällskap och massa mer. Hittade denna bild på min mobil, riktigt fina! Nu ser jag ett gossip girl avsnitt, sen blir det att sova.

Grym middag

Kategori: Allmänt

Jag och pappa lagade dagens middag. Blev riktigt gott, är så himla mätt just nu! Nu ligger jag i brorsans rum och ser det nya avsnittet av the vampire diaries. Chillar hemma ikväll, känns ändå ganska skönt.
 
 

9onde

Kategori: Allmänt

Skoldagen började med idrott, det var riktigt kul. Sen resten av dagen var ganska dryg och jag var/är jättetrött, ingen bra kombination. Sover hos Camilla och Anton ikväll, blir super!

Hortlax

Kategori: Allmänt

Matildas bild
Ikväll hängde jag i hortlax, först på efs och sen kring halv nio for vi till Matilda och fikade och hade det bara trevligt. Skönt att göra något på en vardagskväll ist för att sitta hemma å dega. Imorgon börjar jag 10.05 men måste ta åtta bussen, så jag och Ida kommer att chilla på skolan ett tag.

The Conjuring igen

Kategori: Allmänt

Kvällen bestod av att fara till Simon där Oscar, Ante, Jens, Lina och Renée var och jag och Sofia då! Vi grilla, spelade på alla instrument och såg the conjuring, var inte så kul eftersom jag redan hade sett den. Annars var de en rolig kväll! Och Renée är sämst

Lördag

Kategori: Allmänt

Våran grymma mentor bjöd oss på bullar igår! 👌 Kvällen kommer bestå av att vara med massa folk, det blir grymt. Entrecote till middag också, inte helt fel alltså!

Favvosarna just nu

Kategori: Allmänt

 

Lucky strike

Kategori: Allmänt

Hade prov idag i engelska, gick väl sådär. Aja. Morsan kom hem med den dära ^ goa grejen till mig, sjukt gott! Kvällen kommer tillbringas framför tvn och bara ta de lugnt!