Hanna Olofsson

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Har sovmorgon till halv 11, så har tagit det lugnt i morse. Har inte många lektioner idag, gode chill. Fast kommer hem sent, tar halv fem bussen. Kvällen kommer att bestå av massa plugg!

Jävre

Kategori: Allmänt

For till jävre igår, såg några band. Pratade i över en & en halv timme med Lina och Matilda om allt mellan himmel å jord! Det var riktigt skönt att bara få prata, då mamma hämta mig hos Lina kring två så for vi och hämta hem Johan. Jag somnade kring halv fyra, fyra nån gång. Blev lite sent.. Men idag ska jag tillbringa dagen med Viktoria, ska bli sjukt kul! Sen då jag kmr hem blir det plugg för fulla muggar..

Derby

Kategori: Allmänt

Nu kör vi, luleå mot skellefteå, mot sm-guld! 
 

Chill fredag

Kategori: Allmänt

Det blev en lugn fredag idag, har tagit lite kort, sett serier. Blir nog att lägga sig snart, är ganska trött, ska bli skönt att få sova ut!

05.50

Kategori: Allmänt

Jag, Ida och Ebba lyxa till de med att äta lunch från Viking idag. Sjukt gott. Då jag kom hem plugga jag lite, gjorde klart matte och sen bara chillat. Sett hockey, vinst för Luleå, snapchatat, sett ett avsnitt skins. Ska försöka lägga mig tidigare än vad de brukar, sovgott!

Godnight

Kategori: Allmänt

Vi åkte ut i kvartsfinal, men vi vann mot en tvåa och en trea så de kan man nog vara lite nöjd över. Nu blir de att sova, börjar 8.10 men får åka med Sofia så får sova lite längre!

sovmorgon

Kategori: Allmänt

Sovmorgon till halv tolv imorn, fotbollstunering står på schemat! BF1A is going for the gold. Skönt att slippa lite skola och bara spela fotboll. Dock så möter vi en trea och en tvåa i gruppen, go hard or go home. Bara att kötta ner dom. Nu ska jag nog ta på mig myskläder och sätta på någon film.

Sleepless

Kategori: Allmänt

 

Tabata

Kategori: Allmänt

På idrotten så körde vi ett tabata pass på korpen med byggarna. Var riktigt jobbigt, men sjukt kul. Just nu sitter jag, Madde och Ida på direkten och käkar banan. Tar tjugo i fem bussen hem och då blir de att läsa klart svenska boken!

lördagkväll

Kategori: Allmänt

Min faster, hennes man och min kusin och mitt kusinbarn kom på middag ikväll. Det var sjukt gott! Nu sitter jag och kollar runt på internet och lyssnar på musik med hög volym, love it. Ska nog ta på mig mjukisar och sätta mig och se serier och bara mysa. 

Hockey och nodo

Kategori: Allmänt

Sjukt god cheesecake
Idag slutade jag kring kvart över ett, tog två bussen hem. Läste nästan ut svenska boken. Sen for jag och Soffan och såg hockey, efter de for vi till nodo dit Lina, Ida och Malin också kom. En riktigt mysig kväll, nu blir de sängen för mig. Morgondagen kommer att bestå av att sova ut och på kvällen händer det säkert nå!
 
 
 

iOS 7

Kategori: Allmänt

Nu har jag uppdaterat mobil, tyckte det var riktigt coolt. Nöjd är jag då!
Dagen har gått bra, vi lyxade med vischan till middag. Satt grymt bra i magen. Planerna för imorn är super, nu vill jag bara ta helg! 

Ojoj

Kategori: Allmänt

Nu hände de något med mitt hår, hehe

lolly

Kategori: Allmänt

 
justin, du får it se ut sådär.. ojoj, håller på att dö här

Baka & plugga

Kategori: Allmänt


Skolan gick bra, dryg som vanligt. Kvällen kommer att bestå av baka till föräldrarmötet imorn och sen blir det att göra klart matte. Kommer säkert göra extra fika så jag kan äta lite ikväll.. hehe.

På repeat

Kategori: Allmänt



God morgon världen

Kategori: Allmänt

Vaknade just, ingen skola för mig idag. Ska nog göra lite matte som skulle vara klart till idag, läsa engelska boken och svenska. Nog har jag saker att göra idag. Får bara se om jag orkar göra dom!

Sovgott

Kategori: Allmänt

 

The Conjuring

Kategori: Allmänt

Även om jag var sjuk så for jag, Malin, Natalie och Ida på bio igår. Filmen var asläskig men ändå sjukt bra! Vi körde runt i epan ett tag efter, men sen orka jag inte längre så morsan hämta mig. Idag så mötte vi hemmings, 4-4 blev ställningen. Vi spela sjukt bra, gav allt vi hade.

Pappa är king

Kategori: Allmänt

Igår bjöd pappa på plankstek för att fira mammas födelsedag! Så grymt gott, pappa är kung i köket alltså. Sen på kvällen for jag till Ida där Natalie och Malin också var, vi skrattade och hade skit kul! Sen for vi ute och körde, träffade mycket folk. Lyckad kväll! 

Borta match

Kategori: Allmänt

Slutade kring halv ett idag så då gick jag och Ida in till stan och kollade på hårfärger. Kom hem med nya ringar från hm. Har precis ätit, samling 17.00 i öjebyn. Start 18.00 på björklunda, nu tar vi en till vinst!

Lyx lunch

Kategori: Allmänt

 
 
 
 Grymt god lunch gjort av BF1A! Det satt riktigt bra i magen, är fortfarande mätt. Slutade kl 1 så det var en riktigt chill dag. Nu blir det att skriva en inlämning som ska in på fredag!

Kickoff

Kategori: Allmänt

Imorgon blir det kickoff med klassen, laga tacos och kladdkaka till efterträtt. Riktigt trevligt! Idag gör jag en tidig kväll, är riktigt trött och har varit de hela dagen.

3-2

Kategori: Allmänt

 
Seger med 3-2 mot Älvsbyn, riktigt skönt med vinst! Efter matchen for vi och hälsade på faster min, var sjukt hungrig så fick några mackor (riktigt intressant), det satt fint i magen. Efter vi kom hem har jag duschat, inpackning i håret, rakat benen och smort in dom. Nu känner jag mig fräsch igen. Nu blir det att ta mig min bj och se lite serier, det blir det perfekta avslutet på denna helg!

Grym lördag

Kategori: Allmänt

 
Hade en grym kväll igår! Kom hem kring halv två inatt, somna lite efter två. Sov ut, det behövdes verkligen. Idag blir det fotbollsmatch i Älvsbyn, satsar på vinst, självklart!