Hanna Olofsson

Måndag

Kategori: Allmänt

Efter matchen igår blev jag väldigt förkyld igen.. så imorse då jag vakna var helt täppt i näsan, svullen i halsen. Inte de roligaste! Hade iaf sovmorgon till 10.10, men hann bli lite sen ändå, jag och Ida fick springa till klassrummet. Dagen gick väl sådär, hade matte, idrott och dubbelpass engelska. Kom hem och har bara tagit det lugnt. Nu är det idol och sedan blir det PH!

'

Kategori: Allmänt

 

Lördag

Kategori: Allmänt

Inte gjort mycket idag, chillat hela dagen. Var tänkt att göra lite grejer nu på kvällen men de sket sig. Så jag körde till ok och köpte gotta åt mig. När ja kom hem satte jag på en film, sen fick man ett trevligt samtal och sedan ringde pappa och mamma som berättade om deras dag. Det blir nog att dra sig till sängen snart, hemmamatch imorgon!
 

Helg

Kategori: Allmänt

Igår fick vi helg, kändes inte som fredag utan mer som tisdag menmen. Jag slutade strax efter 12 men var tvungen att vänta på bussen som gick 14.11.. Gjorde middag och kring halv 7 rullade jag mot Lina och sen rullade vi vidare till Ante. Där var även Jacke, de var inte speciellt sociala, så jag och Lina hann prata ikapp! Vid 8 drog vi till heden och spelade lite fotboll. Sen spenderades resten av kvällen hos Aron. De ville ej sammarbeta för att få en bra bild på då vi spela, de var den bästa av alla bilder.. 

Lite nytt

Kategori: Allmänt

Shoppade lite inför första skoldagen. Några pengar fattigare, men det var behövligt! 
Första skoldagen idag, vi gjorde absolut ingenting, gick igenom schemat och fick skåp. Vi började 9 och fick sluta 10 så rätt så chill. Imorgon börjar det på riktigt!

Dagarna som gått förbi

Kategori: Allmänt

 

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår så for jag och såg fotboll med Malin och Ida. Efter det for vi in till stan, till Max och käkade, träffade lite folk. Sen begav vi oss hem. Var hemma rätt tidigt mot för vad jag brukar. Jag satte mig på taket och kollade på stjärnorna, hur mysigt som helst, men det blev dock snabbt kallt. Så jag kröp under täcket och somna rätt snabbt.

Persberg

Kategori: Allmänt

Igår kring 2 for vi till stugan och planerade inför renoveringen. Sedan for vi upp till knabben och gjorde oss redo inför middagen, vi bjöds på surströmming, köttbullar och potatisgratäng. Riktigt trevligt att få vara med släkten. Ungdomarna vann självklart kubben! Kom hem kring 11, gick och la mig direkt. 

Fredags

Kategori: Allmänt

I fredags så for jag till Elsa och där var redan Ebba å Ida. Vi for till ica och köpte kex, ost å massa gotta. Vi snacka, spelade massa spel. Riktigt mysig kväll med tjejerna! 

Svinöra

Kategori: Allmänt

 
I onsdags efter phb så drog jag, Malin, Elice, Nadja och Robert:) ut på svinöra. Vi paddla kanot, basta, badade, åt massa gott! Sjukt bra kväll, klart en av de bästa sommarkvällar!

Phb

Kategori: Allmänt

 
 
Igår vaknade jag vid nio och fixade mig, packade lite grejer. Jag for och tanka och sen började jag rulla för att möta Natalie. Ca 40 min senare var vi framme på phb. Vid halv 1 kommer även Renée, John och Andreas. Vi spelade volleyboll, bada, spela fotboll, sola. Hur underbart som helst! Det slutade med att vi var där från 11 till efter 16! En helt lyckad dag på stranden!
 

Bad och mys

Kategori: Allmänt

 
I tisdags så for jag, Malin och Nadja till pcm. Vi solade och badade rätt så länge. På kvällen var de träning och sen for jag vidare till natalie där jag var med Renée, ida och natta. Vi for till bröstfallet, gick inte riktigt som planerat så vi drog till Natalie och grillade istället. Men mysigt var det!

De senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Livet rullar på, mysiga kvällar med grymt folk!