Hanna Olofsson

30 december

Kategori: Allmänt




Dagen har spenderats i Luleå med Malin. Hittade klänning, naglar & lösögonfransar till imorgon! Sen köpte jag även en ny concealer och ny ansiktsrengöring. Mycket lyckad dag med en bra vän!



Prommenad

Kategori: Allmänt



Igår gick jag och Viktoria runt i vackra Lillpite i -26. Det var otroligt mysigt och härligt att få gå med sin bästa vän. 


Julen 2014

Kategori: Allmänt




Fick sova ut vilket var otroligt skönt! När jag gick ner så åt vi den vanliga julbrunchen. Efter det gjorde jag mig klar och vid 2 kom släkten. Vi såg självklart Kalle, åt god mat, sen kom tomten och gav ut lite julklappar! Efter alla julklappar så såg jag och Lucas ruffriders X. 
Jag är otroligt glad över mina julklappar, några är skoterdressen som jag önskade mig mest av allt, trosor och sminkborstar från Victoria secret, träningströjor. Vill bara att de ska bli mer snö så jag kan inviga den nya skoterdressen!


Dan före dopparedan

Kategori: Allmänt



Igår så for jag, Sofia & Malin till Kristin för lite julmys, vi spelade lite spel, riktigt rolig kväll! Idag kom äntligen julgranen fram, sedan for jag och tränade med Ebba och Malin. Nu är jag hemma och ska duscha och sen blir det uppersittarkväll med familjen.

Jullov

Kategori: Allmänt


Igår firades jullovet med pizza till middag. Senare på kvällen for jag & Malin till nodo, där mötte vi upp Ante och Kristin. Vi satt där och pratade om kommande år, vad vi ska göra osv! Vid halv tolv for vi hemåt, jag och Malin for till henne och såg den nya ninja turtels, såå otroligt bra film, älskar dom! 
Jag kom hem vid tre och somnade vid fyra. Dagen kmr bestå av att julstäda och fixa inför onsdag.

Vinst nummer 2

Kategori: Allmänt



Vi gick tyvärr inte vidare, men vad gör det när man vinner bästa utklädnad! Det sög dock att bara spela två matcher, hade gärna spelat fler. Men men, nu är jag hemma och jag funderar på att baka lite och sen julpynta mitt rum lite till. 

Onsdag

Kategori: Allmänt


Praktik idag, så började 7. Men under dagen gjorde vi inte mycket, städa tills tio kanske. Sen tog vi det väldigt lugnt, sen fick vi gå till gymmet och sen sluta. Sen ja kom hem har jag sett handboll, serier, PH finalen och nu ligger jag och ser lite vänner innan jag ska sova. Börjar 14.30 imorgon, sista dagen på praktiken innan lovet!


Seger!

Kategori: Allmänt


Jajemän, bf2a tar hem segern i fångarna på frigg! Det har varit en sjukt rolig dag, vi gick all in och de visades. Otroligt kul att vinna sista året vi är med! 

*

Kategori: Allmänt







Helgen

Kategori: Allmänt






Fredag: slutade 12. Kom hem och tog det lugnt resten av dagen, vid sju rullade jag och Sofia mot blåsmark. Sen åkte vi till jävre därifrån, såg idol, dog lite då one direction sjöng, spelade lite FIFA. En lugn kväll!
Lördag: vaknade kl 7. Packade väskan och begav mig mot Böle och sedan for vi till Rosvik. Vid tio spelade vi första matchen i krik open. Det gick inte så bra för oss, men men. Jag hann dock inte spela den sista matchen, för skulle på hockey och se Lule mot Brynäs. 
Sjukt bra match, otroligt bra platser, bra stämning! När vi kom till pite släppte de av mig hos Malin och var där resten av kvällen!
Söndag: julbak hela dagen. Avslutade dagen med bio, sov hos syrran!
Måndag: ledig, som alla andra. Inte gjort ett dugg, sovit för det mesta!

Helgen

Kategori: Allmänt






Helgen har bestått av att vara med härligt folk hos mig, en dag på Ikea med syrran, hänga i svensbyn, skyltsöndag på byn och i stan. Sen avslutades helgen med julmusik och pepparkaksbak med sofia, helt underbart!