Hanna Olofsson

1 dag kvar

Kategori: Allmänt

Imorgon får jag äntligen lov! Hade två prov idag, gjorde de på förmiddagen, sen efter lunch gjorde vi massa lekar med klassen. Så sjukt kul alltså, har en gode bra klass ändå. Sov i typ två timmar då jag kom hem och sen har jag försökt att plugga men de har it gått så bra. Nu ska jag dock plugga stenhårt ett tag och sen chilla.

Wild

Kategori: Allmänt

Invigde mina nya sköna byxor, asså går it att förklara så otroligt sköna! Försov mig också imorse, så blev lite stressigt. Hann till bussen och tog mig till skolan, började med nk. Dagen gick ändå bra. Palt nu till middag och träning ikväll, hoppas på att kunna vara med hela träningen utan att vara tvungen att avbryta!

24 februari

Kategori: Allmänt

Måndag idag, hade sovmorgon till tjugo i elva. Gode chill dag ändå, idrott sista lektionen. Blev en sen middag idag, sen dess har jag bara legat i soffan och degat. Borde läsa ur min svenska bok, inlämningen ska vara inne senast fredag. Fast det orkar jag it göra ikväll, tar det imorgon ist.

Lördag

Kategori: Allmänt

Vaknade kring tolv, åt och sen for vi till stugan en snabbis. Grillade lite, planerade för fixeringen inne i stugan. Hoppade direkt in i duschen då jag kom hem, fixade mig och for in till stan. Vi fikade och gav Towa sina presenter, pratade och hade det riktigt mysigt! Efter det for jag och Sofia vidare till Sebbe och var där resten av kvällen.

Mot guld

Kategori: Allmänt

Dagen var gode chill, började med film på engelskan, genomgång på svenskan. Sen var det himla chill tills hockeyn började. Vi bf1a tryckte i oss nästan allt det där på bilden, vi brudar skålade inför nedsläpp. Sverige är självklart i final! Ikväll blir det att hänga i jävre med härligt folk.

Grey

Kategori: Allmänt

Började 8.10 imorse, vår klass insåg att det hade varit inbrott. Så blev inte till så mycket av lektion. Tidig lunch, slutade redan halv ett. Vi tjejer gick till Ica och köpte snacks till imorgon då vi ska se Sverige-Finland, vi har verkligen grymma lärare som låter oss se! Självklart så missade jag och Ida bussen.. så fick vänta till tre bussen, är verkligen inte på de bästa humöret. Träning ikväll, tränar om mitt halsont går över. Hoppas på de!

Onsdag

Kategori: Allmänt

 
Började dagen med idrott på nolia. Kul men jag suger verkligen på att åka, slutade med rivmärken på magen som jag fick då jag gjorde sälen under mitt och Sebbes vackra konståknings nummer! Vi såg lite os, träffade några åttor. Jag tog bussen hem och gjorde middag direkt, sen in till stan. Efter vi var klara där såg vi hockey. Påvägen hem så fick vi en mindre trevlig överraskning, några grabbar moonade.. 

Musik och läsa

Kategori: Allmänt

Råkade visst läsa i över 2,5 h. Jag fastnade helt och hållet i de. Skulle kunna läsa ut hela boken ikväll men jag kan inte fortsätta för då slutar jag aldrig. Måndag idag, gick ändå bra. Kom hem kring halv sex, åt middag och sen har jag läst. Det blir nog att börja dra sig mot sängen.
 
 

Söndag

Kategori: Allmänt

 
 
 

#

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av att se hockey med Sofia, vi köpte lite gott och for till mig och såg mello. Efter de så prata vi mest och bara mös på, var tal om att fara till till stan till några men det blev alldeles för sent. Hon for kring tolv och nu blir det nog att stänga igen mina två blå.

Domarcupen

Kategori: Allmänt

Fredag idag! Slutade halv tolv och sen följde jag med Lina på stan och själv hämtade jag en tröja som jag köpt. Sen for vi till henne och prata, sen såg vi hockeyn. Kring fem for vi in till stan igen för att se/spela domarcupen. Mitt lag slutade 4a, ändå bra gjort! Just nu pratar jag med jacke, Gustav och David i telefon, blir nog att sova om ett tag. Får väl se hur länge vi snackar.

Snart fredag

Kategori: Allmänt

Att börja skolan igen var ändå gode skönt, komma tillbaka till rutiner. Vi buggade i måndags och idag med fordons, bygg & vård. Gick ändå hyffsat. Tisdag kväll var jag och sofia å kolla på vår träning sen såg vi Piteå förlora gode stort. Igår kom Sofia hit och vi gjorde smores på vårat sätt och åt de framför sveriges match. Hon sov över och sen har dagen varit som vanlig. Nu skriver jag inlämningar som ska in imorgon..
 

Skotertur

Kategori: Allmänt

Vaknade kring elva och efter skidorna for jag, mamma, pappa och Lina ut och körde skoter. Vi for upp till stugan, så himla kul att få göra i pudret alltså! Direkt då jag kom hem var det bara att göra sig klar, halv sex satt jag och Sofia på nolia och såg hockey. Efter matchen for vi och köpte godis, så just nu ligger jag och ser film med godiset vid min sida. Blir nog en tidigare kväll, är riktigt trött.

Äntligen fredag

Kategori: Allmänt

Nu är mina fyra veckor av praktik över, känns ändå gode skönt att få komma tillbaka till skolan. Då jag kom hem hade pappat köpt semlor så lyxade lite. Under hela kvällen har jag kört skoter med några med några härliga människor, vi grillade vid göla och bara mådde. De for för ett tag sen, just nu är jag riktigt trött. Blir en tidig kväll, ska köra imorgon också!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Himlen var så himla vacker imorse då jag klev ut genom dörren. Ikväll är det träning, är hemma efter elva någongång. Blir sängen direkt, kommer nog vara riktigt trött imorgon! Får hämtning alldeles snart.
 

1 vecka kvar

Kategori: Allmänt

Idag började jag sista veckan av min APL, just nu vill jag bara att det ska bli slut. Jag kom hem och la mig i soffan och vila ett tag. Kring 6 for jag på träning i sjulnäs, kom hem lite efter halv nio. Nu blir det att duscha och sen sängen!

Lördag

Kategori: Allmänt

Åkte in till stan kring 12 och mötte upp Lina och så såg vi innebandy. Efter den matchen gick vi till Ekbergs och tog en latte. Sen gick jag till syrran, chillade här ett tag sen kom hon hem och vi beställde mat från thai. Lina kom efter ett tag, kring sju for vi tillbaka till Norrmalmia och såg finalen. Resten av kvällen har jag varit hos Camilla å Anton, bara myst på med godis och film!