Hanna Olofsson

Vila i frid älskade farfar

Kategori: Allmänt

 

Lunchrast

Kategori: Allmänt

Just nu har jag lunchrast, går till tre idag och ikväll är det möte med laget och så får jag se om jag känner mig nog pigg för att träna. Isåfall en lugn träning. Just nu hoppas jag att timmarna går snabbare!

*

Kategori: Allmänt

Helgen har varit grymt mysig! I fredags gjorde jag och hon tacos till middag, sen hängde vi me lite folk. Lördag var vi i mjukis hela dagen, pratade, åt middag & bara mös på. Idag har jag städat och haft och fortfarande har så jävla mycke ågren inför de kommande 2 veckorna.. Nu blir det iallafall att sova
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Började 1 idag så tog 12 bussen in. Vi fick sluta tidigare för att de inte fanns något för oss att göra. Ikväll blir det att mysa i soffan framför handbollen och brasan. 

Dawn of a new day

Kategori: Allmänt

Firade farmor, åkte med syrran hem till oss, vi pratade om hur jag ska göra med valet, åt pappas grymma middag. Sen såg vi handbollen där Sverige vann tillslut. Nu ligger jag i sängen och ser serier, kommer göra de tills de är dax för att sova.

I'll sail across the ocean

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av att se serier. Nu under kvällen pratade jag med Sofia i telefon, pratade i lite drygt över två timmar men hon somna.. försökte väcka henne. Det fungera inte så jag la på. Så nu ligger jag och lyssnar på min spotify lista från 2012, många minnen. Ska väl sova snart, får väl se.

I hate being sick

Kategori: Allmänt

Igår kväll mådde jag verkligen piss, kunde knappt prata pga halsen, huvudet dunka. Idag mår jag likadant, vaknade kring sex, ringde min handledare. Sen gick jag och la mig igen, vakna kring halv elva igen och sen dess har jag sett vampire diaries. Suger att bli sjuk när de är helg..

Luleå for the win

Kategori: Allmänt

Jaråå nog vinner Lule nog! Under kvällen har jag verkligen inte mått bra, huvudvärk och så har min hals börjat att svälla upp.. inte bra. Så har klätt på mig varmt och ska sova, hoppas att jag mår bättre imorgon och så får jag se om jag far till sensia eller ej.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Började kl tolv idag med bodypump, riktigt kul men jobbigt må jag säga. Slutade lite innan fyra sen var det bara att vänta på tjugo i fem bussen. Kom hem kring halv sex och jag började med middagen direkt, blev fiskpinnar och potatis. Sofia kom på kvällen och vi såg Titanic och bara mös på. Börjar åtta imorgon så det är bara för mig att lägga mig och sova!

Sensia

Kategori: Allmänt

Idag började jag min APL på sensia, hade en riktigt bra dag. Mycket trevlig personal, fick vara med på ett pass. Imorgon börjar jag strax före tolv och slutar efter fyra, det börjar med body pump. 

Kalas

Kategori: Allmänt

Under dagen for jag och pappa in en snabbis till Lule. På kvällen for jag till Lina och firade henne men mycket fint folk! Grattis finis, hoppas du hade en bra födelsedag! Var kvar där till typ 1, och sen dess har jag legat i sängen och kollat på mobilen. Så ska nog snart avrunda denna lördag.

Kategori: Allmänt

 

'

Kategori: Allmänt

 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort mycket, kollat på serier å bara tagit det lugnt. Under kvällen kom Camilla och Anton, pratade med henne om tankar kring sommarjobb. Känns som att det kommer bli svårt för mig att sova, just nu ser jag lite one tree hill. Sen ska jag lägga min i sängen och lyssna på musik.

Försöker dämpa ångesten

Kategori: Allmänt

Det var tänkt att vi brudar skulle fika på nodo, men så blev det inte. Jag och sofia for hem till mig och åt frukt & nutella medans vi såg en skräckis. Helt ok måndag, taggar inte precis skola på onsdag men de är bara tre dagar och sen har jag APL i 4 veckor! Nu ser jag lite oth och är inte ett dugg trött, får väl se hur länge jag stannar uppe.

Äntligen

Kategori: Allmänt

Fick äntligen krama om Lina som har varit borta i USA i flera veckor känns det som! Hon och ante kom hit och såg hockeyn med mig. Sverige förtjänade verkligen ett guld, men det räckte inte hela vägen. Ändå stolt svensk! Efter matchen pratade vi om allt möjligt, så himla skönt att få prata ut med henne. De for just och nu ska jag börja dra mig mot sängen

don't look back

Kategori: Allmänt

Det börjar bli en vana att lägga sig efter två och vakna kring två på eftermiddagen, en riktigt dålig vana. Fast egentligen är det himla skönt att sova, dock så får man typ it se nå dagsljus. Kvällen bestod av att se the carrie diaries, är dock bara 8 avsnitt ute av säsong två. Hatar att vänta.. hehe. Tror att jag ska avrunda denna dag

Sådär ja

Kategori: Allmänt

Jajemän, Sverige är i final. Vinst mot Ryssland med 2-1, gode skönt. Jag kommer då sitta bänkad framför tvn imorgon. Ikväll vet jag inte vad som händer, blir säkert en hemma kväll.

Weheartit

Kategori: Allmänt

 
 
 

Be who you are and be proud of it

Kategori: Allmänt

 

2014

Kategori: Allmänt

Bilderna blev lite stora men aja
Jag tillbringade min nyårskväll i Storfors med mycket trevliga människor, kände knappt nån från början men det blev jättebra. Vi åt middag, lekte lek, skåla in det nya året, pratat med nytt folk. Ändå gode lyckad nyårskväll. Klockan är snart fyra, dax att avrunda denna dag