Hanna Olofsson

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Igår efter crossfiten så for jag och sofia och köpte lite goa grejer och hade tjejsnack hemma hos mig, riktigt mysigt. Just nu äter jag frulle som består av kesella och hallon, sjukt gott alltså. Börjar 10.40 idag, så snart får jag hämtning. Hoppas på en bra vecka!

20

Kategori: Allmänt

Igår var det 20 års fest i jävre. Jag och sofia fixade oss här och kring 7 drog vi oss mot jävre, riktigt rolig kväll. Alltid roligt att träffa nytt folk! Var hemma kring 2 inatt. Idag blir det att se innebandy och sen crossfit med laget.

Äntligen fredag

Kategori: Allmänt

Jag blev klar med arbetet på skolan så fick sluta ännu tidigare, kl 12. Pappa kom och hämta mig och vi gjorde lite ärenden. När jag kom hem så satte jag mig på altanen med en tidning i handen, musik i öronen. Vädret är underbart, njöt verkligen. Hoppas det är så hela helgen. Satt ute i två timmar, löööve it. Helgens planer är grymma, det kommer bli en sjukt grym helg! 

Nytt

Kategori: Allmänt

Nu är mitt hår fint igen, blev ombre denna gång!

Lördag

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt, skulle avfärga mitt hår. Blev lite kaos där, stressigt att hinna till innebandyn. Håret blev då som på bilden, dock min hårbotten är förjävligt. Blir nog att se om jag lan behålla färgen i längderna och fixa botten. Wibax vann matchen och är vidare till kval final om att komma upp till allsvenskan. Pizza till middag framför hockeyn, Lule vann. Såå sjukt skönt! 2-2 i matcher, nu jävlar ska vi till semi! Kvällen tillbringades hos Aron med massa härligt folk, nu ska jag sova, är så sjuukt trött

Freeedag

Kategori: Allmänt

Äntligen helg! Så otroligt skönt alltså. Direkt då jag kom hem tog jag en powernap tills pappa kom hem. Lagade middag, sen for jag till Lina och var med henne, sofia, jacke å ante. Riktigt mysig kväll, längesen jag var med alla dom. Vi åt de på bilden, så sjukt gott, bara smälte i munnen. Kom hem nyss, blir att göra sig ordning för att sova. Ska dock se de sista teen wolf avsnittet innan jag ska sova

Början på en ny vecka

Kategori: Allmänt

Måndag igen. Dagen började med sovmorgon, ganska chill dag idag ändå. Hade utvecklingssamtal kl tre och sen efter skolan har jag bara pluggat. Prov imorgon, hoppas på att de går bra! Just nu ser jag lite tv och pluggar under reklamerna, kul liv..
 

Dance our tears away

Kategori: Allmänt

Två bilder från gårdagen. Vi fick middagsfrämmande igår, grillat blev det. Sjukt gott! Kring nio for jag vidare till Lina och senare drog vi vidare till bergsviken och där var vi resten av kvällen. Rolig kväll, träffa både nytt och gammalt härligt folk. Fick krama om Moa som det var så längesen jag träffa. Det slutade väl inte så lyckat menmen det var roligt så länge det varade! 

Du kan göra vad du vill

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag och helg. Slutade 11.15 så tog bussen hem och då städade jag rummet, tvättade, åt lunch, pluggat. Kring 5 kom sofia hit och efter middan drog vi till till stan och tog oss latte/choklad på nodo och bara prata och mös på. Kring 11 for vi till bergsviken och mötte upp Viktor, Tim, Anton, Jimmy och Filip. Vi gick på en liten promenad sen for vi till Anton och var där resten av kvällen. Nu blir det att sova för min del.

The kanon goes bom

Kategori: Allmänt

Slutade direkt efter idrotten vilket var kring halv tolv. Jag skippade skolans lunch och for till min syrra och gjorde lite plättar, duschade och gjorde mig klar. Gick sen till Natalie och vi gick vidare mot stan. Hittade inget, men en grym middag blev det. Avslutade kvällen med att se hockey. Sover hos Camilla och anton ikväll, så ska börja göra mig klar för att sova.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hela dagen så har jag varit trött, sjukt trött. Men då jag kom hem kände jag mig piggare. 18.15 började min träning, den gick hyfsat bra, var hemma kring halv nio. Hoppade direkt in i duschen och sen dess har jag bara sett tv. Borde verkligen gå och sova, ska nog börja dra mig mot sängen.

Grymt lov

Kategori: Allmänt

Måste säga att mitt lov har varit grymt! Varit med härligt folk, kört mycke skoter, umgåtts med familjen. Riktigt mysigt. Men nu tog det slut, första skoldagen idag.. Men det gick ändå hyfsad bra. Gick på stan med Natalie efter skolan, riktigt mysigt att prata med henne, sjukt längesen. Tog sex bussen hem, har bara chillat sen jag kom hem. Blir att se tv ett tag till sen blir det att sova.

Brännfors

Kategori: Allmänt

I tisdags så körde vi skoter till brännfors med några, då vi kom fram så möttes vi av resten. Det var sjukt kul alltså! Vi hade snöbollskrig, spelade rugby, brottades. Och självklart så körde vi mycke skoter. Ett härligt gäng må jag säga. Jag kom nog hem kring 3 igår och var helt död, träningsvärk i hela kroppen, men det var det värt! Idag blir det nog att fara till stugan och så måste jag in och lämna mobilen på lagning..

Looov

Kategori: Allmänt

Började lovet med att fara upp till stugan med ett härligt gäng! Vi prata, byggde snökoja, grillade, var uppe sent. Vi bara mådde. Sen lördag kväll for jag till Amanda och var med henne, Lina, Ida, Jacke, Ante och Emil. Riktigt rolig kväll. Vi spela spel, lyssna på musik, gick ut och gick. Himla härligt folk alltså. Kom just hem från träningen, ikväll blire att va me soffan och vi får se vad vi hittar på för nå.