Hanna Olofsson

Kundvagnsrace

Kategori: Allmänt

Igår slutade jag vid 11, då drog jag och lina på star och tränade. På kvällen for jag och Natalie till hortlax, där hjälpte vi ett litet lamm, körde kundvagnsrace. Självklart vann Sverige! Sen kom det lite fler folk, vi spela FIFA, cod, åt chips och prata. For hem ganska tidigt för hade match kl 11 mot piteå. Blev tyvärr förlust, vi gjorde en bra match! Efter matchen sola jag, hämta min moppe, sen for jag och sofia lillpite-öjebyn, där lillpite tog hem segern. Ikväll får vi se vad som händer!

Ines 17 år

Kategori: Allmänt

Igår firade vi ines 17 årsdag! Så sjukt rolig kväll, en av dom bästa på länge. Underbart folk, musik, sommarkväll. Det är livet. Mycket lyckad kväll! 

Ute på gräs

Kategori: Allmänt

Idag hade vi första träningen ute på gräs, så sjukt härligt! Dagen har väl rullat på, sovmorgon. Riktigt skönt. Idrott sista lektionen som bestod av orgentering, sjuukt varmt ute alltså. Bara hem och trycka i sig lite mat och sen iväg på träningen. Det blir nog en riktig tidig kväll för mig, det var ett tag sen. Men det är behövligt!

Helgen

Kategori: Allmänt

Fredagen bestod av festligheter hos David. Lördag följde jag med mamma på utställningen och kollade lite, just nu vill jag verkligen ha hund igen. Vi fick middagsfrämmande, Renée kom på kvällen. Vi tog cyklarna och satte oss på hängbron ett tag och bara njöt, sen vidare till gungorna och pratade om allt! Hon for hem, sen kom Natalie och vi fick prata ikapp oss innan vi for till Tobbe och Gustav. Söndag jobbade jag och Malin i kiosken på utställningen, direkt efter det for jag till samlingen och sen bar det av sig till skelleftå. Tyvärr blev det förlust. 
 

Måndag

Kategori: Allmänt

 

Söndag

Kategori: Allmänt

måste bara säga att det är bara 34 dagar kvar tills jag och Natalie står i friends arena och vår dröm går i uppfyllelse!

Igår så gjorde jag ingenting under dagen, på kvällen for jag till Ante och där var Lina, Jacke, Ines och Kristin. Vi såg lite eurovision, blev less, gick ut och spela fotboll. Sen in igen för att se röstningen. Idag har jag inte gjort nå, match ikväll mot gammelgården!

Team turkos

Kategori: Allmänt

En grym kväll med laget med mycket skratt! Team turkos vann utklädningen, det tycker jag att vi förtjänar! Då vi var klara där borta så for jag och Sofia till mig, vi lyssna på musik och prata. Ska nog börja slå igen mina två blå

Torsdag

Kategori: Allmänt

Började kl 9 med nationella, var klar med de kring 10 och då sluta vi! Så jag tog den tidiga bussen hem, jag har ätit lite ben & jerry och ser film just nu. Ikväll är det träning, så kommer hem kring halv 11.

Njuter

Kategori: Allmänt

Jag och Ida sprang från idrotten för att hinna med bussen, sen hoppa vi av i sjulnäs för att hälsa på skolan. Fick krama om bästa Tony och se omkring. Precis då jag kom hem fråga Sofia om jag ville följa till Renée och bada, självklart svarade jag ja. Det sluta med att vi bada i över 2,5 timme, mysigt var det. Få surra och sola, grymt alltså!

Jag ska resa mig ur askan

Kategori: Allmänt

Tisdag, inte gjort speciellt mycket. Började dagen med lite sovmorgon, gick till två. Då jag kom hem satte jag på lite vänner, åt lite middag, tog en pw på över 1 timme. Såå otroligt skönt! Blev hämtad kring sju och for till träningen. Imorgon går jag bara halv dag, två lektioner, riktigt nice.

Nu är även jag 17 år

Kategori: Allmänt

Lördag så fick vi finfrämmande, åt riktigt god mat! På kvällen for jag in med Sofia till stan, sedan åkte vi med Daniel, Robert och Daffa runt på crousingen. Blev en ganska tidig kväll, då jag kom hem var alla kvar. Blev att surra lite med de. Igår fyllde jag 17, släkten kom på besök. Gjorde ingenting på kvällen, var lite sliten sen lovet. 

Jag fattar noll just nu

Kategori: Allmänt

Igår kring 8 så kom Kristin och hämtade mig och så for vi till Ines. Där var också Ante, vi pratade hela kvällen typ. Var sjukt kul, längesen jag var med bara dom. Jag kom hem kring 1. Idag blir det grillat till middag för mig och Johan, sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Något blir det då!

Fredag

Kategori: Allmänt

Igår for jag och Viktoria till Svensbyn och var med Ante, Jacke och Natta. Vi prata mest, såg en skräckis. Vi rullade hemåt kring halv 2. Ikväll vet jag inte vad som händer, men nu ska jag nog ut i solen ett tag.
 

Valborg 2014

Kategori: Allmänt

Började med att jag for till stockbäcken till Natalie där vi fixade oss. Vi drog till degeränget där vi lagade mat, dansa och hade det allmänt mysigt. Sen for vi 5 in till stan och träffade några. Kom hem kring tjugo över 3. Ikväll blev det lite ändrade planer, Viktoria kommer hit och sen blev vi bjudna att grilla med några vilket vi förmodligen gör! En grym start på maj alltså!