Hanna Olofsson

Sjuk

Kategori: Allmänt


Inte hänt mycket under dessa veckor, skolan har rullat på som vanligt. Dock så blev jag sjuk efter crossfiten i tisdags, klarade mig igenom onsdagen och lite av torsdagen sen for jag hem. For dock i fredags för att vara med på nkn och sedan utvecklingssamtal. Resten av helgen har jag varit hemma och kurerat mig, är inte 100 än men är definitivt på bättringsvägen. Resten av denna söndag kommer bestå av plugg, ligger efter i ganska mycket. Så gäller att ta ikapp innan lovet!

Helgen

Kategori: Allmänt





Fredag gjorde jag ingenting, en hemmakväll medserietittande.
Lördag så blev jag upplockad av natalie och så begav vi oss på tävling på lindbäcks. Där var vi från ca 8 till halv 3 kanske. Direkt vi kom till mig tog vi skotern på en liten tur, köpte sedan godis till mello. Blev en rätt tidig kväll för oss, eftersom vi var otroligt trötta efter dagen. 
Idag bestämde vi oss för ännu en skoterdag och Renée anslöt oss, vi körde en längre tur och bara mådde i det fina vädret! Helt wunderbara två dagar. 
Blev att hoppa in i duschen direkt då ja kom hem, fixa sig och sedan fara och se innebandy där wibax vann tillslut efter en riktigt bra och spännande match! Nu ikväll har jag bockat av två grejer på listan. Brännbollsyran biljetten ✔️ Lundhags ✔️

 

Veckan

Kategori: Allmänt








I torsdags var sista dagen på praktiken, skönt faktiskt! I fredags så var vi några tjejer hos natalie, vi (Lina) lagade otroligt god mat, pratade & bara hade det otroligt mysigt. Sen när alla hade farit så bastade jag, natalie och sanaz. Sen sov även vi över där!