Hanna Olofsson

Fotboll

Kategori: Allmänt

Kvällen bestod av att cykla till sjulnäs och sen for jag,lina och Natalie till multi. Vi spelade fotboll med Isac, Elias, Melker, Simon, Arvid och Tom. Gode kul, var inte den jobbigaste precis. Men ändå roligt ;)
Det var grymt jobbigt att cykla dit, har så grymt ont rumpan. Cyklade till sjulnäs igår också på pappas cykel vilket har en sadel som är sten hård. Sen så cyklade jag idag också, det gör as ont då jag cyklade så jag stod upp hela vägen hem!
Nu tänkte jag då gå och lägga mig. Sovgott!

klar

Kategori: Allmänt

Just nu är jag nästan helt klar. Snart ska vi hoppa i bilen och hämta Lina och Renée sen så far vi på SDOL. Jag hoppas verkligen att det blir grymt kul!

gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår var det tjejkvällen i vår stad Piteå. Jag och Lina for direkt från skolan till stan, vi åt på subland. Sen gick vi bara omkring, vi träffade ante och anders så vi gick med dom och sen kom tom också. Vi gjorde inte så mycket, jag köpte ett linne och biljetter till SDOL. Jag tar kort på det sen och visar. Jag for hem tidigare från skolan idag för vi ska och gravsätta min älskade morfar!♥
Sen ikväll så ska jag, Lina och Renée på SDOL. Det kommer nog bli kul, det hoppas jag. Det är bra artister iår, så vi är där hela kvällen. Jo, om ni vill komma.
Om ni köper förköp på carlings så kostar det 120 kr, ni kan nog kanske köpa ikväll innan kl 18.00 då stänger affären. Om ni inte orkar köpa förköp så kostar det 150 kr vid ingången. På black box acusticum, tid 21.00-01.00. Åk 8 och uppåt. Kom!

blocket

Kategori: Allmänt

Just nu kollar jag runt på blocket, ser små hundvalpar och blir helt kär! Önska att man kunde få en sån på sin födelsedag.. fast Totte han är min lilla tjockis, fint smeknamn han har.

10 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Det är endast 10 dagar kvar tills jag fyller år. Det känns jättekonstigt, vet knappt vad jag ska önska mig.. Men jag kan inte tänka på den än, innan den så häder det många saker.
Imorgon ska jag på skolan, ville fara idag men mamma tyckte att jag skulle stanna hemma idag också. Jag vet som inte vad jag ska skriva, nu ska jag slå på tvn och se vänner!

we are young

Kategori: Allmänt

Igår hade vi det jätteroligt, nattankorven sov över hos mig tills idag. Sen for vi till henne var där ett tag sen vidare mot fotbollsträningen, jag var inte med för då hade jag bara ont i halsen. Men nu mår jag verkligen inte på topp alltså. Blir nog att stanna hemma imorgon, vilket jag egentligen inte vill. Men vill inte sabba nästa helgs planer, men nu hade jag då tänkt sova, sovgott allihopa!

Natalie, Ante, Lina och Tom

Kategori: Allmänt

Just nu är Natalie här och sen så kommer resten, alla som står där uppe förutom natalie då ;)
Men hon håller då iallafall på att gråta typ, hon är så himla glad, vilket gör att jag blir på ett toppen humör! Vi gör inte så speciellt mycket, väntar bara på att de andra ska komma. Sen så ska Natalie och Lina ha tweetcam då jag, Ante och Tom ska vara "gästerna".
Har inget mer att skriva, så nu säger jag hejdå!

Hockey

Kategori: Allmänt

Igår så fyllde min fina syster år så då var vi och firade henne. Efter de så for vi hem och sen kom lina, Natalie och tom. Vi såg hockeyn och man säger väl grattis till Brynäs..
Aja.. men nu ska jag gå till bussen! Ha en bra fredag allihop!

3-2

Kategori: Allmänt

suddig bild men det får duga..
Jag kom nog hem för kanske 20 min sen från Lina. Där såg jag,Lina och Tom hockey matchen och dom vann!! Nu står det 3-2 i matchserien. På torsdag ska de vinna igen.
Men då jag kom hem så var jag tvungen att stress packa och stress äta, byta om för att fara på träningen. Jag skulle vara kvart i fem hos lina och jag var hemma fyra. Men träningen gick bra.
Nu hade jag tänkt krypa ner under täcket och läsa igenom pappret för idrottsprovet som jag har på torsdag, sovgott allihopa!

skellefteå AIK

Kategori: Allmänt

Grattis skellefteå, nu står det 3-1 i matcher. Nu har ni bara tre matcher till att vinna för att bli mästare! Men jag måste säga att det var en onödigt spännande match ikväll. På tisdag är nästa match och jag vet inte om vi ska fara och kolla, vi har ju träning också. Vi får fundera ut det där.
Men somsagt så är det skola imorgon, känner verkligen inte taggen. Och så har jag prov på torsdag, inte det roligaste. Menmen, nu ska jag då gå och lägga mig så jag orkar upp imorn. Sovgott!

Daddy

Kategori: Allmänt

Grattis på födelsedagen pappa!♥

you bleed just to know you´re alive

Kategori: Allmänt

Just nu håller jag på att byta påslakan och sånt. Ska bli så härligt att få lägga sig i en ny bäddad säng. Ikväll har jag inte gjort mycket, jag har ätit lite nutella och sett film. Jag har it bestämt mig ifall jag ska slå på film eller bara gå och lägga mig. Imorgon fyller pappa år (fast egentligen idag) så släkt kommer hit, 45 år blir han. Nog börjar han bli gammal, närmare 50 än 40 ;)
Imorgon är det också fotbollsträning, det blir första för mig iår. Är lite nervös men jag hoppas att jag inte har tappat allt under handbollssäsongen, förhoppningsvis inte. Men iallafall så är jag taggad till den!
Men nu har jag inget mer att skriva, så sovgott allihopa!

John Tucker must die

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i soffan med totte vid min sida och ser John Tucker must die. Innan den började såg jag kvällen är din, där var one direction med ikväll. Och snacka om att jag är avensjuk på tjejen som fick träffa dom!
Om ni nu vill se filmen så går den på TV4.

Sova

Kategori: Allmänt

Jag tror nog att jag ska krypa ner i sägen nu, är grymt trött. Sitter här i soffan och försöker hålla mig vaken fast de är svårt. Så sovgott, puss&kram!

nu har de farit

Kategori: Allmänt

image description
Nu har alla farit, Lina och Renée var längst. Ända till 2, vi satt i 1,5 h och pratade vid bordet. Men vi var iallafall jag,Lina,Renée,Tom,Ante,Viktoria och Moa, vi hade det jättekul! Men nu känner jag att jag är grymt trött, så nu ska jag krypa ner i sängen och så ska jag sova ut imorrn! Sovgott puss&kram!

Bästa vänner, från födelsen och kommer vara kvar tills döden.

Kategori: Allmänt

Blood

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen inte gjort mycket idag, men jag vill verkligen hitta på något ikväll. Får väl se om jag gör de, hoppas de. Nu hade jag tänkt sätta på vampire diaries, och la lite påskmust!

hockey

Kategori: Allmänt

Ikväll så for jag, Lina, Tom och Hannes och såg hockey. Skellefteå AIK mot Brynäs, och jag måste säga att jag hängde med klacken, Lina sa att det såg ut som jag var ett riktigt Skellefte fan. Fast dom förlorade med 3-6.. vilket inte var så bra. Men vi får väl hoppas att de går bättre nästa match.
Nu är jag så grymt trött, så jag ska krypa ner i sängen och blunda ett tag!

trött

Kategori: Allmänt

min första matchens lirare, blev ändå lite stolt över mig själv.
Jag så grymt trött alltså, är helt slut i kroppen. Jag tror att jag kommer sova gott inatt, det hoppas jag också. Men jag funderar om jag ska krypa ner under täcket och ta en tidig kväll. Det kanske behövs. Men nu säger jag då sovgott!

mopedbok

Kategori: Allmänt

Nu har jag suttit ett tag och pluggat till mopedkortet.. jag måste verkligen plugga mer alltså! Påsklovet kommer jag nog tillbringa en stor del till de. Det är ju lite mindre än en månad kvar tills jag fyller år och kan ta teoriprovet. Nu ska jag nog ta lite påskmust och chips och sätta på en film, bara mysa på!

dålig uppdatering

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från stugan. Det har varit en underbar påsk helg, klar blå himmel varje dag, skoter hela dagarna och SOL. Helt klart en bland de bästa påskarna i mitt liv. Det blev många skoter turer, vilket var grymt kul. Vi räknde ut att vi var 14 vuxna, 2 småbarn, 3 hundar, 7 skotrar och 2 pulkor. Vi var ett stort gäng som for runt och körde.

LOV! Stugan

Kategori: Allmänt

Nu väntas en helt underbar helg, snart drar jag till stugan med några riktigt härliga personer! Jag kommer att vara på stugan tills på måndag. Det kan komma något inlägg då och då. Men nu ska jag gå och äta innan bilen kommer!

Semifinal

Kategori: Allmänt

Vi tog oss till semifinal, där jag tycker att domaren kunde ha dömt mycket jämnare. Jag tror att vi fick sammanlagt över 5 utvisningar, men där dom andra fick typ bara 2/3 utvisningar. Riktigt dåligt dömt av dom! Men men, vi har gjort de bra. Vi spelade fem matcher igår, är gode slut nu alltså.
Vi sitter då i bilen påväg hem, vi är väl hemma kring nio ikväll. Elr senare.