Hanna Olofsson

go´natt

Kategori: Allmänt

nu är jag seriös

Kategori: Allmänt


bra fokus

Nä men nu vill jag ha mer frågor på blogresponse, och nu svara jag på alla frågor, alla
Så börja fråga!

rocketship

Kategori: Allmänt


Hittade en gullig bild på mig och nattan på min kamera! Haha!!
Ja jag har som inget speceillt att säga, dagen var väl lite dryg men annars vad den väl bra. Vi gör det alltid så roligt.  Imorgon är det fredag, vilket betyder att jag slutar tjugo i två, så himla gött!! Det blir mest troligt att vi tjejer far in till staden, äter där och sedan far till Lina. Men nu ska jag slå på ett vampire diaries avsnitt.

att lämna något man älskar är jobbigt, även om det blir bäst i slutändan.

Kategori: Allmänt

SOL

Kategori: Allmänt

Just nu har vi sol på skolan. Fast nu är de "rast", de börjar typ om nu. Men tjao!!

match i kylan

Kategori: Allmänt

Nu drar jag och ser match i denna kyla, hade!!

music makes me happy

Kategori: Allmänt

 
sjukt bra låt!

paj.

Kategori: Allmänt

Jag har precis satt en paj i ugnen, jag hoppas verkligen den blir god. Hallonpaj!!! Så himla gött alltså. 
Men idag är det söndag och det betyder att de är skola imorgon, vilket inte är lika trevligt men en positiv sak är att måndag är den bästa dagen. Vi har idrott, musik och bild på samma dag! Fast sen tisdag, är HEMSK.
Då pajen blir klar då hade jag tänkt krypa under täcket med serier eller någon riktig tjejfilm, har inte riktigt bestämt mig än..

Hem

Kategori:

Snart ska jag dra hem från Natalie, vi var här igår kväll, såg film och gjorde inte så mycke egentligen. Men jag sov då hos henne, fast hon ska på match nu snart med div3 så då ska jag snart rulla hem.
Senare idag är de fotbollsträning, den är lite tidigare än vanligt vilket är gode skönt för då kan man chilla hela kvällen!

the script

Kategori: Allmänt

 
 
Deras nya låt, sjukt bra alltså!!

klassensdag

Kategori: Allmänt

Idag for vi ju till Storstrand, vi gjorde typ inget speciellt. Spelade volleyboll, satt vid elden i regnet.. vi slutade då tidigt, typ ett så jag var hemma kring halv två. Vi åt tacos till middag!!! Så sjukt gott alltså, det var så himla längesen vi åt de. Innan de följde jag med brorsan till sigges och köpte en caramel chew chew, hihi så gööttt!
Men nu sitter jag bara och väntar på att några ska komma hit, jag har ingen aning om vad vi ska göra. Säkert bara se film typ. 

i feel like a monster

Kategori: Allmänt

Sliten tjej..

Kvällen har tillbringads framför 90210, det har varit grymt härligt! Snart ska jag gå och lägga mig, ska vara pigg inför klassens dag. Vi kommer att vara på storstrad och spela volleyboll, fotboll, brännboll, kubb, bara massa trevligheter. Nu säger jag sovgott och hoppas har en trevlig fredag imorn!!

träningsvärk

Kategori:

Jag är så sjukt trött alltså, det tar att ha spelat två matcher på rad. Träningsvärk benen, ont i ryggen, ont i nacken.. Ikväll är det nog bara att ta de lugnt och köpa något till imorrn då vi har klassens dag. Men nu har jag inget mer att säga!

Trötta

Kategori:

music

Kategori: Allmänt

I´m crazy..

Nu har jag hållt på att fixa lite musik åt kompisarna, jag gör gärna sånt för jag älskar att lyssna på musik i alla olika sortes schangrar (stavning??). Fast jag vet ju som vad de gillar för musik så då blir det lite enklare än om jag ska göra nå för någon som jag inte känner så bra.
Men nu lyssnar jag på blandat, från rock till blues typ. Nä men bra musik lyssnar jag på, men jag funderar om jag slå på ett avsnitt 90210 innan jag kryper ner i sängen och taggar inför andra skoldagen.
Sovgott nu allihopa som läser!!

äldst på skolan

Kategori: Allmänt

Jajemän, nu är man äldst på skolan! När vi kom dit så kändes det som vi aldrig hade haft ett sommarlov, allt var exakt som vanligt. Förutom att de förra niorna är borta och att de är nytt folk på skolan. Ikväll trodde jag att de var handbollsträning men tydligen inte, så ikväll ska jag krypa upp i soffan och se lite 90210. Jag är AS hungrig just nu, väntar på maten.. hoppas den är klar snart!!

Nior

Kategori:

never say never

Kategori: Allmänt

Jag såg nyss Justin Biebers film - Never say neverJag har ju sett den många gånger innan och jag blir it less den, hans historia är hur härftig som helst. Han är bara en helt vanlig människa som fick sin dröm i uppfyllelse och lever drömmen. Han är sårbar som alla andra, jag blir alltid lika rörd då han mår så dåligt över att han måste ställa in en konsert. Hans sång lärare eller vad man nu kallar de sa en bra sak. Typ något sånt här: Människorna måste förstå att stämbanden slits och att ibland så måste man vila. De fattar då en idrottares muskel sträcks eller får en bristning. Stämbanden fungerar exakt likadant.

Det här inlägget menar jag som en hyllning till Justin, han sålde ut "Madison square garden" på 22 min! 

tremänningen

Kategori: Allmänt

Det var några år sedan..

Ikväll så kommer Moa, Helene och dom på middag. Riktigt trevligt, jag har inte träffat Moa sen midsommar. Sen efter middagen så far vi till Lina och är med folk där, några som jag inte heller har träffat på jättelänge. Men nu ska jag gå och fixa mig de sista.
 

anledningen

Kategori: Allmänt

Ja ni, anledningen varför jag och Natalie gjorde en sån ↓ där bild (i det förra inlägget) är för att igår då vi var på sandön blev vi (Lina också) anfallna av tre pojkar som hade lera i händerna. Vi fick panik och började springa ut mot vattnet, vattenytan kom till midjan och det blev as jobbigt så vi orkade inte spriga mer. Men då kom de emot oss och började kasta. Det blev ett krig, jag hade sand överallt. Ja, så nu väntar vi på de perfekta ögonblicket att ge igen. Lite svår eftersom vi börjar skolan på måndag och bara en av tre går på skolan längre.. 

again

Kategori: Allmänt

volleyboll

Kategori: Allmänt

Nu drar jag och spelar volleyboll med några, hade!

dålig

Kategori: Allmänt

Snart börjar skolan om.. Det känns lite tragiskt, men det ska bli roligt att få träffa klassen igen. 

Som sagt a´så har jag varit dålig på att blogga på sistonde, men jag har bara inte orkat. De senaste dagarna har jag haft fullt upp, och chockerade nog så har det varit fint väder i tre dagar!! Det var strålande sol då jag vaknade i morse men nu så börjar de mulna på.
Skola.. kan som inte fatta att jag ska börja nian. & jag är inte speciellt taggad för att börja om, förhoppningsvis så börjar inte de nå riktiga lektioner på hela veckan. Men det kommer ju göra det.. ååh, vill it till skolan. Vad jag har ågren...

OS silver

Kategori: Allmänt

OS silver är stort, första gången på 12 år som Sverige är i os final. De mötte Frankrike som är världsmästare tre år i rad, de kämpade verkligen. Det sluta med att de bara förlora med en boll. Tack för underbara matcher där vi har sett er spela, kämpa er igenom matcherna! Jag är en SJUKT stolt svensk just nu! Lite surt, att domarna dömde som de dömde.
Men jag måste tillägga att jag hoppas, vill att Kim Andersson (sista bilden) ska fortsätta att spela. Han har varit min idol sen jag började spela handboll. Snälla fortsätt att spela!
 SVENSK HANDBOLL LEVER!

the hunger games

Kategori: Allmänt

nog blev det ett leende på läpparna då man såg den här sceenen.

Jag såg nyss den här filmen, asså jag var nervös HELA filmen. Så sjukt bra, och som han heter i filmen "Peeta". Dör...
Nu tänker ni kanske, "ofta hon inte har sett den innan". Nej de hade jag inte, lite efter kanske men nnu är den sedd!

Till en annan sak, DU som alltid är okänd på blogresponse, säg ditt namn så svarar jag på dina frågor!

Blogresponse

Kategori:

Fortsätt att fråga på blogresponse! Jag svarar på allt!

asså jaja

Kategori: Allmänt

Du vet att jag finns här för dig ♥

Nu hade jag tänkt sova, sovgott!

game

Kategori: Allmänt

Snart är det samling, borta match mot Gammelstad. Nu är det bara att tagga igång! Ska nog börja byta om nu. Efter matchen ska jag vara med Viktråååria.
KÖTTA

YOLO

Kategori:

the king

Kategori: Allmänt

Timbuktu - kungen.

Det här inlägget är bara för killen på bilden. Han är så unik, hans dialekt, texter, musik och han själv! Jag är jätteledsen att jag missade då han var på PDOL, men jag ska se han någon gång. Här kommer mina två favorit låtar:
 
 
 

PHB

Kategori: Allmänt

Dagen bestod av att jag for till pite havsbad med Towa, Natalie och Renée. Riktigt trevligt var de, men det blev sjukt kallt efter ett tag. Vi tog några jättehärliga bilder med Nattas mobil, hoppas hon lägger ut dom snart så jag kan snatta dom ;) Sen då jag kom hem så var de grillat på bordet, mormor och Camilla kom och åt med oss. Till efterrätt tog jag ben & jerry och handboll. Tyvärr så förlorade Sverige, och nu är de ute ur OS.. Vi får hoppas på herrarna!
Men nu ska jag se lite 90210 och sedan sova, har ju "tidig" match imorn, kl 11 mot Piteå! Nu är de bara att tagga igång!!

Hellu

Kategori: Allmänt

Nu drar vi, fina i håret är vi också!!

halsont

Kategori: Allmänt

Jag har börjat få ont i halsen, och det är verkligen tummen ner! Vi har match på lördag och träning ikväll. Jag kommer förmodligen fara på träningen ändå, men så just nu under dagen ska jag krypa under täcket och se film.
Tjao!

stjärna

Kategori: Allmänt

Jenny och Larry, skotern var deras altare, riktigt fränt!

Jag kom typ precis hem, vi var först och såg fotboll, sen liden, sen hamnen, sen köra runt lite. Jag skjutsade hem Natalie, körde runt lite själv. Och nu sitter jag här. Jag tror att jag ska gå och göra mig nudlar och sen ska jag nog se lite gamla DVD filmer, hihi. Sovgott allihopa!

hey

Kategori: Allmänt

Nu drar jag och är med härliga personer!

går inte att beskriva

Kategori: Allmänt