Hanna Olofsson

gott nytt år!!

Kategori: Allmänt

big dreamer

Kategori: Allmänt

 

heart it

Kategori: Allmänt

Egentligen borde jag städa mitt rum, det ser ut som enn bomb nedslag.. fast jag orkar verkligen inte. Det kommer sluta med att det ser ut så här tills skolan börjar. Jag får ta de en annan dag. 
Nu hade jag gärna velat vila, börjar få huvudvärk. Men vi får snart middagsfrämmande, så jag får skjuta upp min powernap. 

The Hobbit

Kategori:

Sjukt bra film! Jag har faktiskt inte varit ett sånt stort fan av sagan om ringen men den här var grym. Jag tycker ni ska ta er tid och se den på bio.
Nu hade jag tänkt stänga mina ögon för denna dag, sovgott!

the perks of being a wallflower

Kategori: Allmänt

En sån sjukt bra film! Jag blev helt gripen av hela filmen. Helt klart värd att se, den ser lite konstig ut och det är den. Men bra konstig. Jag tycker att du ska se denna film. Efter jag såg den, blev jag glad. Låter kanske fult, men så var de. SJUKT bra film, se den nu!

sweet nothing

Kategori: Allmänt

Jag har precis duschat, ska börja göra mig i ordning. Blir att se "the hobbit" ikväll med polarna. Dagen har bestått av att se hockey och kollat på skotrar. Sverige vann med 1-5 mot Lettland och på nyår så möter de Finland. Need to see that game. Enligt min kompis Natalie så är jag beroende av hockey, och det kanske har lite sanning i sig. Nej, men hockey är så sjukt roligt att se på! Men nu ska jag gå och föna håret, ha en bra lördags kväll.

goodnight and sleep tight

Kategori: Allmänt

 
Jag säger god natt nu. Såg precis en helt fantastisk film, säger vad den då jag har vaknat. Jag kommer att somna med ett leende på läpparna.

.

Kategori: Allmänt

hockey

Kategori: Allmänt

Nu blir det att se hockey, Luleå-Modo!

photos

Kategori: Allmänt

Några av bilderna som Lina tog på mig och Natalie. Jag har inte varit bra på att blogga, men det har varit ganska mycket de senaste dagarna. Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får väl se. 

NK

Kategori: Allmänt

 
Natalie kommer hit ikväll och vi hade tänkt inviga mitt nya stativ med en lite photoshoot! Ojoj.. Vi får väl se hur de går! Hon kommer även sova över här, riktigt mysigt. Jag tror att vi nästan kommer sitta och prata hela natten. Men nu ska jag nog hoppa in i duschen innan hon kommer. See ya!

Sena nätter

Kategori:

De senaste kvällarna har det blivit att jag har somnat riktigt sent! Ska försöka ändra på det. Kan bli svårt. Jag är ganska bra på att vända dygnet, har jag märkt. Nu hade jag tänkt försöka sova, sovgott allihopa!

God jul!

Kategori:

Ville bara hälsa alla en god jul! Vi har öppnat alla julklappar nu, är grymt nöjd. Nu i veckan blir de att fara till mellandags rean och kolla på en ny mobil. Det behövs verkligen! Nu blir de efterrätt, ha en fortsatt bra julafton!

movie time

Kategori: Allmänt

Nu hade jag tänkt krypa under täcket och se en film. Klockan är lite över tolv, den 24 december. Merry Christmas!

bara några timmar

Kategori: Allmänt

Nu är det inte många timmar kvar innan det blir den 24 december. Ikväll så kommer det bli uppersittarkvällen, vi ska se så ska det låta, rimma, dricka glögg, äta pepparkakor, julgodis, julmust och så självklart blir det att se bingon. Det hör till! Ha en grym kväll, tagga inför julafton imorgon.

Inte trött alls

Kategori:

Klockan är lite över tre och jag är faktiskt inte så speciellt trött. Jag var det i mitten av filmen men it längre. Fast jag måste väl sova snart, nån gång!

Julmys

Kategori:

Kvällen bestod av att vara hos Natalie med bra människor. Glögg, pepparkakor, godis. Riktigt mysigt! Kom typ precis hem och nu ligger jag o sängen och ser film. Efter de blir det att sova, ha de gött! Julafton är riktigt nära nu!!!

so cute

Kategori: Allmänt

sunes jul

Kategori: Allmänt

Nu blir det att krypa under täcket och se sunes jul!

loooooov

Kategori: Allmänt

Glad tjej som fick lov idag! Avslutningen gick bra, Natalie, Sofia och Jenni sjöng as bra och tyckte att kompet (Lina, jag o Renée) ändå gjorde det bra. Vi hade två "konserter", det gick mycket bättre på andra. Efter avslutningen fick vi betygen och jag är grymt nöjd över dom! Jag var hemma i kanske en halvtimme och sedan åkte jag och bror min in till stan och hämtade upp syrran. Åt på café piteå, köpte klart alla julklappar. Mysigt, mysigt. Senare kommer vi att klä julgranen (jag vet vad ni tänker, oj varför så sent. Julafton är bara om tre dagar, men Johan och pappa jobbar borta hela veckan och vi vill klä den tillsammans. Så det blir bara tre dagar innan julafton). Sedan vet jag inte vad jag ska göra, kanske bara chilla hemma. Fast det kändes lite tråkigt..

are you ready for the end?

Kategori: Allmänt

Hur många gånger har de inte sagt att jorden ska gå under? Jävulskt många gånger. Så jag kommer somna gott och vakna lugn. Inget kommer att hända. Exakt som på bilden kommer det att bli! Men nu ska jag lägga mig i sängen och se oth.

julklapps köp

Kategori: Allmänt

 
Dagen var chill på skolan, hade endast två lektioner. Engelska och idrott. Vi repade inför jul avslutningen imorgon, det kommer bli as bra. Hoppas jag! Efter skolan tog jag bussen in till stan med Natalie, Renée, Ida, Towa, Lina. Middagen blev från subland, vi gick omkring och köpte julklappar, kollade på nyårskläder. Måste hitta något som jag ska ha på mig då. Kom hem med tre julklappar, ska in till stan imorgon också och gå med min bror och syster. Trevligt, trevligt. Nu hade jag tänkt kolla ut vad jag ska ha på mig imorgon och sedan lägga min i sängen och se ett oth avsnitt! 

Sleep mode

Kategori:

Jag är redan i sleep mode, är grymt trött. Det är så himla skönt att inte ha något mera plugg, jag gjorde min redovisning för svenskan idag. Äntligen gjort!
Det blir en tidig kväll för mig, kanske läsa lite ur engelska boken. Sovgott allihopa!

Gran, brev, klocka, penna

Kategori:

Jag älskar mina vänner dom är alla mina idoler. I hemlighet har jag drömt om Natalie som spanjor och idag blev den drömmen verklighet, har ni sett någon fagrare? Inte jag iallafall! Ska försöka lyssna på Arons underbara redovisning nu, puss hej och nyp i stjärten!

grymt härligt

Kategori: Allmänt

Det var riktigt härligt att träna fotboll. Har verkligen saknat den! Jag har precis duschat och nu hade jag tänkt plugga in ordningen på uppvärmningen som jag har imorn.. nervös? Svar: JA! 
Det är sista skolveckan av detta år, det känns lite konstigt. Men grymt skönt att få lov, det har varit såå mycket plugg de senaste veckorna. Jag tror att detta lov kommer bli perfa! Nu säger jag sovgott, och ha en bra sista vecka.

fotbollsträning

Kategori: Allmänt

bilder från gothia

Nu ska jag börja nog börja fara till min första fotbollsträningen på flera månader.. nervöst! Förhoppningsvis så kommer det att gå bra. Men jag känner av halsen så jag får ta det lugnt. See ya

dog lite

Kategori: Allmänt

julbak

Kategori: Allmänt

Några bilder från igår då vi julbakade hemma hos oss. Riktigt mysigt, men knäckt blev man. Sen på kvällen for jag till Viktoria, vi spelade GH, gick ut och gick i snön, skrattade. Trevligt, trevligt. Idag så ska jag städa rummet inför jul och sen ikväll är det fotbollsträning! YEAH
Det kändes jobbigt att städa rummet, men det är ett måste. Ha en bra söndag!

En träff med mig säng

Kategori:

Jag kom nyss hem från Towa, vi hade det riktigt roligt och mysigt. Vi spelade lite spel, drack glögg och bara prata. Nu hade jag tänkt sova, måste upp gode tidigt imorn.. Sovgott!

headlight

Kategori: Allmänt

 
FREDAG!
Så himla gött alltså, det är bara en vecka innan lov. Bara 10 dagar kvar till jul♥ Det var skolbio idag, jag tyckte inte den var så himla bra. Men men.. jo, det var en kille som satt framför mig och natalie som kastade bak en flaska precis mellan oss. Nära att pricka oss.. verkligen moget.
Kvällen kommer nog bestå av att vara i yttersta med härligt folk! Ha de gött

trött

Kategori: Allmänt

Jag är sjukt trött just nu, jag har somnat på soffan hur många gånger som helst. Ojoj, borde nog egentligen gå och lägga mig men jag ska nog sätta på en film och krypa under täcket. Imorgon är det fredag vilket betyder att jag slutar tidigt och så är det skolbio! Ha de gött nu.

the pink and blue teletubbies

Kategori: Allmänt


 

plugg, plugg

Kategori: Allmänt

jag saknar sommaren..

Egentligen borde jag plugga (provet blev flyttat till imorn för mig) men jag fastna på massa album med sommar bilder. Jag bara ler då jag ser alla bilder, jag vill tillbaka, till konfan, göteborg, kvällarna med gänget, dagarna på pcm. Fast nu ska jag försöka plugga innan alla kommer. Jag borde gå till ica och köpa godis, för hinner inte annars. Så jag ska springa iväg till ica och sen plugga! Jo, vi ska lucia vaka. (förklarar nog en del)

periodiska systemet

Kategori: Allmänt

Jag känner verkigen att det inte är min grej. Kommer inte få bra betyg alltså.. hela kvällen kommer jag att plugga. Inget fastnar, åååh, vill ha fotografiskt minne just nu! Ni får ha de bra, går in i pluggandes värld..

fuck, it´s school tomorrow

Kategori: Allmänt

saknar som ändå håret..

Dagen har bestått av att plugga.. tyvärr så har jag ju en sån envis bror så jag har inte fått tillbaka min dator än. Men under veckan kommer jag få den. Sen så har jag sett VM finalen i innebandy där Sverige vann överlägset över Finland som har typ vunnit varje VM sen, ja länge tillbaka.. tror jag. Jag är verkligen inte 100. Men nu ska jag plugga lite till och sen se ett oth avsnitt!
Sovgott world!

2:a advent

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag, den 9 december 2012, 2a advent. Dagen kommer att bestå av att äntligen få fixa min stationära, koppla in den, plugga i massor. Har redovisning imorn och prov på tisdag. Söndagsångest? Svar:JA!

lazy night

Kategori: Allmänt

Jag kom hem från farmor för typ en timme sen. Där var mina fastrar och deras, vi gjorde tre rätters. Grymt gott, fast jag åt inte efterrätten. Jag åkte hem med Johan istället. Ikväll kommer jag nog mest troligt bara att chilla här hemma med film och jag ska kanske göra en liten kladdkaka. Ha en bra lördag allihopa!♥

i´m a cold smurf

Kategori: Allmänt

I´m blue like the sky in a summer day..

Det är så sjukt kallt i mitt rum, så jag sitter med mitt duntäcke. Det har it blivit så mycket NO plugg.. Men jag har gjort klart bilden! Yahoo, en mindre sak att göra klart innan jul. Nu vill jag bara egentligen se en film, sitta under täcket i soffan och bara mysa på tills efs, fast det kan jag ju självklart inte göra. I need to study some NO, I don´t like it..

FREDAG

Kategori: Allmänt

 
Äntligen helg! Fast det tråkiga är ju att jag kommer tillbringa helgen att för det mesta plugga.. Ikväll kommer jag nog att fara till efs och hänga med härligt folk. Nu kommer jag att skriva klart bild redovisningen och sen ska jag plugga periodiska systemet, yeah apkul, nä verkligen inte! Men nu ska jag börja så jag hinner klart så kan jag ta "helg".

you people mean the world to me

Kategori: Allmänt

Jag känner verkligen så här nu. Jag har suttit vid datorn sen inlägget innan, fast jag har ätit och sett julkalendern. Är gode jäkla tung i huvudet nu alltså, jag ska nog sluta med konstnär grejset nu och börja plugga NO.. yeah.....

true story bro

Kategori: Allmänt

Jag säger ett stort tack till vår SO lärare Magnus som sa att vi inte kommer ha något prov innan jullovet. TACK! En sån stor lättnad lyftes från axlarna, en mindre sak som måste bli klar. Kvällen kommer att bestå av att börja skriva om "min" konstnär och plugga NO, kanske lite engelska och tyska på det. Jag ska verkligen försöka plugga.. men jag är alltid som ni ser på bilden. Nä, nu blir plugg. See ya!

4 december

Kategori:

20 dagar kvar!
Just nu håller jag på att somna i soffan, vi åt nyss middag. Jag ska nog börja göra tyska redovisningen, den skulle tydligen ha varit klar förra veckan.. ops. Sen efter de blir de NO plugg till provet nästa vecka..

Ekvationer och geometri

Kategori:

Fuck matte..

första advent

Kategori: Allmänt

Idag är det äntligen första advent, det är bara 22 dagar kvar till julafton! YAHOO! Dagen bestod av att fara och kolla lite på skylsöndagen i byn, det var inte så mycket. Men jag hittade faktiskt en sjukt snygg ryggsäck från bohagen för endast 90 kr. Grymt nöjd. Kommer nog upp en bild sen.
Men nu lyssnar jag och Natalie på julmusik och myser på med ljus. Ni får ha en fortsatt bra första advent!

mot Natalie

Kategori: Allmänt

Nu ska jag börja dra mig mot Natalie, kommer spendera kvällen där. Laga mat och bara mysa på!

One tree hill

Kategori:

Nu ligger jag i soffan och myser på medans jag ser OTH. Jag vet inte vad som händer ikväll, kanske bara en chill kväll. Vi får se!

December

Kategori: