Hanna Olofsson

0-1 till sverige

Kategori: Allmänt

Just nu ser jag fotboll, Sverige-Kroatien och vi leder med 1-0. Vilket zlatan gjorde på straff, jag skulle gärna vilja se då han som alla pratar om kommer ut på planen. Men jag kommer nog inte orka se hela matchen är så grymt trött idag alltså, ska nog snart gå och tvätta bort sminket och sedan krypa ner i sängen för att sova.
Imorn är det sista PRAO dagen för mig, det kommer nog bli jobbigt att säga hejdå till alla barnen.
Men nu säger jag sovgott!

7-2

Kategori: Allmänt

Luleå levererar alltid! Vinst med 7-2 mot Timrå, de kan satsa på någon annan sport tycker jag. Ja, just nu ligger jag i sängen, duschade precis. Varit på träning, gick väl gode bra.
Andra dagen på PRAOen, gick superbra och idag fick jag rast. Jag mötte upp Viktoria och rebecka och så gick vi runt i lillpite skolan, hälsade på Maggan och Åsa. Det var trevligt att se dom igen, det var ett tag sen!
Men nu har jag då tänkt sova, sovgott!

Kan inte klaga!

Kategori: Allmänt

Idag var det första dagen på PRAOen, det gick bra! Kommer vara där till på torsdag, för på fredag morron så ska jag åka till Malmberget för att spela lilla vm. Jag, Moa, Sofia, Jennifer och Klara från vårat lag ska åka med A-flickorna och Piteås killhockeylag i bussen dit!
Min snälla handledare hade med sig kladdkaka!

looking at you flying

Kategori: Allmänt

Jadu, vi har vattenskada i huset.. inte kul så inatt sov jag på soffan för fick inte sova i mitt rum ifall det skulle rasa. Haha, men det gjorde det ju inte. Så nu imorse har vi rensar rummet bredvid mitt, och vi var tvungen att punktera de så nu kommer taket förhoppningsvis inte spricka!
Jag har gjort de jag skulle göra så nu ska jag nog se lite bb och melodifestivalen. Så hejdå!

musik café

Kategori: Allmänt


Jag kom hem för ett tag sen, jag och Lina for till blåsmark på musik café, de hade massa roliga "sketcher" (stavning????) sen då det var klart snackade vi lite med Hannes och Tom sen for vi hem igen. Det blev helt klart en lyckad lördag, elr ja förutom de med skotrarna.. Haha!
Om ni orkar läsa allt det här så är ni riktigt duktiga!
Ja, idag har det varit en händelserik dag. När jag vaknade så åt jag lite och sedan for jag och pappa upp till stugan för att hämta våran andra skoter. Min bror och hans två andra kompisar var redan där. Och tydligen så hade en av hans kompisar kört in i ett träd, elr skoter for i ett träd. Men vi kom dit, började skotta och så behövde vi hjälp av min bror att vrida skotern inne i "garaget", sen då han skulle flytta sin skoter så fastna han. Pappa fasta också och Johans kompis. Ja, de fixade sig och jag och pappa började köra hem, kom ut på träsket. Sen kom jag inte längre, för farsan skulle fara och hälsa på några och så visste inte jag att det var flövatten där och jag tog mig inte ur. Vi stod där länge innan vi ringde efter min broder. Men han hade tydligen också kört fast, i en bäck! Så vi lämna skotern på träsket och for till stugan, var där i typ 1 timme, sen for de och fick lös våran andra skoter. Vi tänkte att den kommer att köra fast på nästan alla träsk, för att det orkade verkligen inte att jobba! Så sen så for jag och farsan hem.

ork it

Kategori: Allmänt

jag orkar inte blogga just nu.. ja, bra tack hej!

School

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och kollar på pingis medans jag väntar på att bussen ska komma. Bilden är från då vi hade tyska i morse!

big brother

Kategori: Allmänt

Just nu ser jag avsnitt 3 av big brother, sen ska jag krypa ner i sängen och sussa!

Brit award!

Kategori: Allmänt

Inte bästa videon, men kolla så glada de blir!!
One direction vann en brit award för british single!!!!!!♥
GRATTIS POJKAR!

Harry Styles- min skiss

Kategori: Allmänt

Här är en skiss på Harry Styles som jag har jobbat på i några dagar!

vila i frid morfar

Kategori: Allmänt

♥ I dag, 18/2 1958 träffades mormor o morfar för första gången på en fettisdagsdans ♥
♥ I dag, 18/2 2012 träffades mormor o morfar för sista gången ♥

Jag tog texten som mamma skrev. Jag säger bara: nu slipper du ha ont, och nu kommer du ha det så bra där uppe, vila i frid morfar♥

bästa vännerna!

Kategori: Allmänt

image description
ja lite bilder på mig och mina bästa vänner!
De kommer troligtvis hit snart, hoppas jag på. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, prata o prata kanske se någon film och prata lite mer! Ska kolla runt nu ifall de kommer, ja.. jag har som inget att skriva. Så bye!

fint väder

Kategori: Allmänt

Det är så grymt fint väder ute alltså. Vill bara ta skotern och fara ut och köra, fast jag får inte köra och så ska jag nog inte köra, blir nog bara mer förkyld då.
Ikväll ska jag nog hitta på något med kompisarna, antingen fara o bowla, ha filmkväll eller bara ta det lungt. Vi får se, men jag hoppas på att vi far och bowlar!
Jag har som inget mer att säga, bloggar väl mer sen.
Bye!

Vill sova

Kategori: Allmänt

Är gode trött nu, så jag ska nog krypa ner i sängen och sova. Kan ju sova ut imorgon, vet ni varför, jo lediga imorn! :D
Hur azm som helst! Även fast jag nog inte skulle ha farit på skolan men ändå. Men nu säger jag sovgott allihopa!

ingen ork

Kategori: Allmänt

idag har jag verkligen inte haft någon ork, var hemma från skolan. Och imorn så är vi lediga, men kommer nog inte hitta på något. Kanske på kvällen något lungt. Jag har inte någon aptit heller, åt bara några köttbitar från wooken mamma hade gjort. Inte så bra. Men förhoppningsvis så mår jag mycket bättre imorn!
Nu ska jag byta kanal, vill inte se nyheterna ;)

happy valentines day!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en mysig dag, verkligen! Har bakat, lyssnat på musik, sålt fika. Palt till lunch på skolan vilket gjorde dagen ännu bättre. Sen efter skolan så följde jag med Lina till stan, jo vi fick sluta typ halv 2. Ja, jag kom hem kring halv 6. Vi åt på max.
Jag har smått börjat på en läxa tills på torsdag, vi ska skriva om en film som vi såg på NOn. Känns lite jobbigt, men måste göras. Fast jag har inte pappret hemma.. så får skriva på SOL imorn.
Nu spelar Lule, och dom leder med 1-0 mot brynäs. Har inget mer att skriva.

sovgott

Kategori: Allmänt

Nu ska jag se om jag kan somna, ska nog ta en alvedon. Sen går jag till sängen. Får ju se hur jag mår imorn, sovgott allihop och dröm sött!

love- fixat låtar

Kategori: Allmänt

Igår kväll och nu har jag suttit och gjort en lista till imorn- alla hjärtans dag. Idag och imorn på skolan så har/är det vänskapardagar, var ju inte där idag. Idag skulle vi bara ha varit klassen och lekt och sånt, elr det gjorde dom andra. Imorn så ska jag ha HK, baka och sånt, fixa i oasen. Och här kommer listan som jag har gjort, vi ska spela låtar om kärlek i oasen under hela dagen. Så nu tror jag att jag har över 3 timmars med låtar, vilket blir typ 50 låtar. Det kommer bli riktigt mysigt imorn, hoppas att jag mår mycket bättre. Men jag SKA till skolan!
Nu har jag inte så mycket mer att skriva, hejdå!

Sjuk

Kategori: Allmänt

I natt så sov jag inte bra, ont som f*n i halsen, det bara rann från näsan. Vaknade med ont i huvudet, ont i halsen, orkade knappt titta.
Så jag är hemma idag, jag orkar knappt titta nu. Så ska sova lite nu. Bye!

Skoter-lite sömn

Kategori: Allmänt

Tjenare, i fredag så for jag och lina till Strömnäs, ursäkta men.. det var inte kul, vi kände inte någon. Så Carola kom och hämta oss, sen for vi till lanet på skolan. Och igår så var jag på handboll hela dan, kom hem kring halv 9 på kvällen, jag böt kläder och for sedan till lanet igen där Natalie och lina också var. Vi var borta till gode sent på natten, for till lina. Sen idag kl 11 var vi på ungdomsgudstjänst, efter det for jag hem böt kläder och for och hälsade på mina tremänningar som bara är ca 2-3 veckor gamla. Åkte skoter hem därifrån, och sen dess har jag typ bara sovit.
Långt inlägg vart de då men aja.

klar

Kategori: Allmänt

Nu är jag klar, så snart far jag till sjulnäs och sen far vi till strömnäs.
Hejdå och hoppas alla har en toppen fredagskväll!

skoter!

Kategori: Allmänt

Direkt efter skolan så sprang jag från bussen, sprang in i huset, tog på mig understället. Sedan drog jag på mig skoterkläderna, tog hjälmen och sedan hoppade på skotern. Åkte med pappa, fick ju inte köra hela vägen men nästan. Och nu sitter jag här i underställ och ska nog börja fixa mig för ikväll, vi ska till strömnäs. Förhoppningsvis så blir det roligt!
Jag har inte så mycket mer att skriva nu, hejdå!

oväntat besök

Kategori: Allmänt

Nu säger jag och wimsa sovgott!

I had to take you and make you mine

Kategori: Allmänt

Kolla håret är borta!
Ja, det är de. Är grymt nöjd över resultatet, men stylingen blev inte bra idag alltså. Det ser för "mjukt" ut elr vad man nu säger. Ikväll är det träning, och snart ska jag sätta på NRJ och lyssna efter namnen. Hoppas att jag är ett av dom dära namnen!!
Imorn blir det troligen att fara till strömnäs och vara där med EFS och så kommer andra TG, EFS så det ska nog bli roligt. Far nog med Natalie, Lina och Renée. Fast jag kommer inte kunna vara där nå länge för har handboll på lördag. Aja, nog tjatat om de.
Jag har typ inget att skriva, så tack och hej leverpastej!

som sagt

Kategori: Allmänt


har inga bilder, är på syrrans dator. Så bilden får bestå av en grymt snygg sminkning!

Som sagt så är mitt hår borta nu, känns grymt konstigt. Imorgon kommer nog en bild på hur det ser ut. Är så grymt trött nu alltså, men blir nog inte att sova på ett tag. Syrran håller på att fixa naglarna så de kan ta ett tag..
Då vi slutade åkte jag till Lina och väntade där på halv 4 bussen. Hon var så himla gullig att skjutsa mig! Ja, sen då jag kom fram i stan så gick jag direkt hit, och det blev att jag sover över här.
Hon har klippt mig, fixat mina naglar, Anton har bakat bullar--> MUMS!
Nä nu orkar jag inte skriva nå mer, sovgott allihopa!

Hejdå hår!

Kategori: Allmänt

Nu har jag klippt av mig håret, här är en bild före och en efter!

you could be my it boy

Kategori: Allmänt

mina snyggisar!
Ja, jag ska nog börja dra mig mot sängen, jag är till och med tröttare nu än vad jag var i går.. Ska plugga SO tills imorn, som tur är så hinner jag plugga på SOL också. Så jag säger sovgott allihopa!

ska jag?

Kategori: Allmänt

Ska jag klippa mig så här?
Vad tycker ni?

boys are back in town

Kategori: Allmänt

Ja, jag har inte sagt hur det gick i helgen, vi förlorade i semioff. Men jag måste säga att vi är på delad 9:onde plats i HELA Sverige!! Det är jag gode nöjd över.
Så det blev 2 vinster, 2 förluster och en matchens lirare för mig. Första gången jag har fått en matchens lirare, så det känns gode härligt!
Just nu sitter jag och väntar på att de ska ropa upp namnen i en tävlig som jag är med i och det är om att få fara och se 1D på deras lägenhetsspelning, så sitter verkligen spänd alltså!
Nä nu ska jag fokusera på detta, hejdå.

Steg 4!

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi i hotellrummet och bara chillar, snart så måste vi sova. Jag delar rum med Bella,Linnea o Josse. Vi vann första matchen och andra matchen förlorade vi men jag fick matchens lirare, känns gode bra faktiskt!
Har it så mycke att säga, så sovgott allihopa!

Hejdå Piteå, tjenare Stockholm!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp typ halv 6 för att fara mot kallax och ta flyget till huvudstaden för att spela steg 4!
Så ingen bloggning i helgen, sovgott och dröm sött!

Plugga

Kategori: Allmänt

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga till provet imorn, säger sovgott och dröm sött!

AAAH!

Kategori: Allmänt

Jag är visningsbilden för Harry Styles födelsedags video!! ;o

Happy B-day Harry!

Kategori: Allmänt

Grattis Harry på 18år´s dagen, hoppas du har de bra!♥
Många kramar från mig♥