Hanna Olofsson

miss you

Kategori: Allmänt

En bild från photoshooten. Just nu gör jag inget, ska nog gå och lägga mig snart. Jag vet att jag inte gör de intressantaste (haha är det ens ett ord?) inläggen, men men..

SOVGOTT!

sneak peek

Kategori: Allmänt

En bild från min och Natalie´s photoshoot..

Fler bilder kommer sen. 
Men ja, idag bestämde jag och Natalie för oss att vi skulle ha photoshoot. Vilket är bra, för jag vill ha lite nya bilder. Jag fick några jättefina bilder på Natalie! Så sjukt vaker alltså. Ikväll blir det att sitta och redigera lite bilder , lite handboll. Och så massa serier å gottigott, vill bara krypa under täcket och mysa!

the surprise

Kategori: Allmänt

There is my new hair colour.
Okej, det ser mörkare ut på bilden än vad det är egentligen. Men askblond är jag då nu, nöjd är jag helt klart!

a surprise

Kategori: Allmänt

 
Ja ni, jag har gjort något med mitt hår. Om nån timma får ni se vad som har hänt!

LOL

Kategori: Allmänt

Jag såg just den här filmen och den var grymt bra! Jag tycker att ni ska se den, kanske lite tjejfilm men ändå. Kvällen har spenderats med familjen med jordgubbar å grädde, sen lite ben & jerry. Mums säger jag bara.
Jag tror nog att jag ska lägga mig nu, ska försöka gå upp tidigt för att klippa gräset.. vi får se hur de går med de. Sovgott allihopa!!

the sun

Kategori: Allmänt

Lite bilder från min vecka i Göteborg.

Just nu vet jag som inte vad jag ska göra, ska nog ut och lägga mig i solen. När det väl är någolunda fint väder. Förhoppningsvis hittar jag på något ikväll, kanske gör ett träningspass senare också.

i´m alive

Kategori: Allmänt

Yes, jag lever. Jag har haft en helt underbar vecka i Göteborg, ångrar verkligen inte att jag följde med. Även fast jag inte spela så var det sjukt kul! Jag kom hem igår morse, jag var så himla trött efter tågresan. Sen kom Larry och Jenny & mina söta tremänningar. Sex månader gamla, så himla söta!
Idag har jag hjälpt pappa med att skotta grus och kört med paddan (en grej som gör så att gruset packas ihop) på gruset. Nu på kvällen så har jag haft främmande av några personer som jag har saknat så mycket då jag var borta. Så härligt att få träffa dom igen. Vi gjorde inte så mycke, spela kubb, såg film, lyssna på musik och bara chilla. Men nu hade jag tänkt gå och lägga mig i min egna säng, fast först så måste jag bädda om den. 
Go´natt!

Gothia invigningen!

Kategori:

Den var hur häftig som helst! Vi satt nära scenen, såg allt jättebra. Men det som var häftigast var när panetoz kom och sjöng dansa pausa! Blev typ helt galen och chockad, hur fräääänt som helst. Det har inte gått så bra för oss, två förluster av två spelade. Att kolla på och inte spela är väl it de roligaste, man blir så sugen på att bara springa ut på planen.. Nästa match är kring fyra och då ska de vinna!!

Tidigt

Kategori:

Jajemän, jag är vaken halv sex på morronen. Men jag vaknade ännu tidigare, halv fem. Det är verkligen inte bekvämt att ha sittplatser över natten, vi är typ i Gävle någerst. Lyckos lagen som har sovvagn på tåget, hade gärna bytt med dom! Vi är framme tjugo i 10, ett tag kvar. Men om vi har klarat natten så klarar vi oss till då. Nu ska jag försöka sova lite igen, bye!

7 h 40 min 20 sek

Kategori: Allmänt

Så länge är de kvar innan vi far mot GÖTEBORG!!

bada,bada och bada

Kategori: Allmänt

Renées bild.

Bilden är inte från idag men jag for till Hemmingsmark, där var många från konfan. Vi badade, badade och badade, vi blev bjudna på hamburgare, riktigt gott. Ikväll så far jag kanske till tejp på storstrand, men vi får se.
Men nu ska jag packa klart inför imorn!

go´natt

Kategori: Allmänt

Nu säger ja sovgott!

mys

Kategori: Allmänt

Nu ska jag dra iväg och vara med polare, ska hämta Sofia också. Men jag hoppas ni får ha en bra torsdags kväll, see ya!

packa

Kategori: Allmänt

Jag saknar mitt röda hår..
Viktoria for för ett tag sen, hon sov över här. Vi gick och la oss kring halv fem, vi började se en film kring två. Kanske inte de smartaste men men.. Just nu ska jag slänga de som jag ska ha med mig till göteborg i tvätten. Sen ska jag börja packa, far ju snart och imorn har jag inte så mycke tid att packa, och lördag ska jag typ ha packat klart. Ikväll blir det nog att fara till hammenviken med alla polare för en sista kväll innan götet. Måste bara få mina föräldrar att jag ska få fara! Nä, nu har jag latat mig länge så nu ska jag börja packa.

ändrade planer

Kategori: Allmänt

Det blev ingen träning för mig, middagen som vi for till blev senare och jag hann inte. Men vi ska vara hos Viktoria istället, vilket är mycke bättre, hon har bättre filmer också. Jag kom bara hem böt om och nu ska jag tillbaka dit, vi hörs väl!

middag, träning, folk

Kategori: Allmänt

Har stessat nu den senaste halvtimmen, kom ju på att jag bara kommer ha ca en halvtimme efter träningen innan folket kommer och att jag ska fara bort på middag. Så jag panik städade mitt rum nyss, böt snabbt om. Men nu ska jag fara till Viktoria och käka middag, sen träning och sen kommer alla!

middag, träning, folk

Kategori: Allmänt

Har stessat nu den senaste halvtimmen, kom ju på att jag bara kommer ha ca en halvtimme efter träningen innan folket kommer och att jag ska fara bort på middag. Så jag panik städade mitt rum nyss, böt snabbt om. Men nu ska jag fara till Viktoria och käka middag, sen träning och sen kommer alla!

Feeling lazy

Kategori:

Känner mig inte så pigg, är gode lat. Har träning ikväll, är inte speciell taggad inför de men jag har inte tränat på jättejättelänge! Så jag måste träna, och efter de så kommer nog några hit. Just nu ser jag "how I met your mother" och håller på att somna..

good night sweetheart, goodnight

Kategori: Allmänt

Nu säger jag godnatt även fast jag it ska sova än, men ändå. Sovgott och dröm sött!
 

dog lite..

Kategori: Allmänt

Dog bara lite då jag såg den här bilden..

Så sjukt snygg pojk alltså. Iallafall så har jag inte gjort ett skit idag, bara sett 90210 och myst på. Men nu ska jag gå och se the big bang theory!

trött

Kategori: Allmänt

Tänkte precis säga att det var längesen jag var så här trött men jag kom på att det inte var så.. men iallafall är jag så grymt trött. Tror det är pollen och lite förkyldning som gör att jag är så slut i hela kroppen. Och det är bara 5 dagar kvar tills vi far mot Göt'laborg. Det ska bli så sjukt kul att fara med laget, fara ner till goa Göteborg, har saknat de! Nu ska jag nog fortsätta att vila, det var gode skönt. Hade!

Grattis!

Kategori: Allmänt

Viktor, som blir 15 år!
Snart börjar vi rulla mot stan, vi kommer käka middag där och sedan far vi till Viktor. Ha en bra kväll!

PCM

Kategori: Allmänt

Nu drar jag och badar å solar med härligt folk!

God night

Kategori: Allmänt

take my hand

Kategori: Allmänt

Nu hade jag tänkt sätta på en film och bara mysa. Imorn blir det att fara in till stan, köpa grejs, käka där och sen fara vidare till Viktor som fyller år imorn. Grattis i förskott på dig! Det kommer säkert bli jättekul, det kommer bli som en efterträff av konfan och jag hoppas att många kommer! Men nu ska jag sätta igång en movie, ha en fortsatt härlig söndagskväll!

bildbomb från konfan

Kategori: Allmänt

morning light

Kategori: Allmänt

lite oseriösa bilder från igår..

Går kvällen var hur rolig som helst, synd bara att jag var tvungen att fara hem så tidigt. Men annars så var det riktigt kul. Vi såg två filmer och sen så snacka vi bara som mest, hörde på musik, käka godis och melon. Just nu håller jag på att lägga i fler låtar i min nya lista på spotify. Jag tycker det är roligt att göra nya listor, söka runt på hela spotify och lägga i låtar. Kan göra det här i timmar. Är nog ett litet musik freak.. Jag älskar musik, skulle inte kunna leva utan de. Jag måste ha en ny lista till göteborg resan, den listan blir nog gamla godingar med nya hits.

Kolla vad som stod på min gård då jag kom hem..

Kategori:

falling hard

Kategori: Allmänt

 
Nu ska jag fara å tanka sen drar jag mig mot sjulnäs, kvällen kommer att tillbringas med härliga personer. 

I´ll be your soldier

Kategori: Allmänt

 
Just nu är jag med i två tävlingar om att vinna en elr två biljetter till Justin Biebers konsert 2013, jag hoppas att jag vinner. Att få vinna någon gång på en sån tävling, och då det är ett gode GRYMT pris. Men att det finns personer som köper biljetter bara för att bränna upp dom, elr att de snor från sin syster och bränner upp den.. det är så sjukt. Det finns personer som så gärna hade velat ha den biljetten. Jag tycker att den/dom personerna ska börja tänka efter innan de gör något..

A hug is all you need

Kategori:

Jag har inte bloggat på ett tag, men jag har inte orkat. Jag har haft det hur kul som helst, badat, solat, bio, max. Det är inte länge kvar tills vi far till Göteborg mot gothia, om exakt en vecka går tåget. Det ska bli en sån upplevelse och vi lilla Lillpite ska vara en av de 100 lagen som går i ringen på invigningen.. vi kommer vara med på tv (y) hihi

Konfirmerad

Kategori: Allmänt

 
Yes, nu är man konfirmerad! De två veckor vi har haft har varit så sjukt roliga, det känns så sorligt att det är slut. Jag kommer att minnas det här tills jag är gammal. Jag kommer att sakna alla personer. Som tur är så kommer det efterträffar. Senare kommer väl bilder från hela lägret, men just nu är jag så himla trött att jag inte orkar.