Hanna Olofsson

matchdag

Kategori: Allmänt

jag dör så snygg
Ikväll blir det att spela match med ibff, får se hur de går. Nu ska jag då se serier (chockerande ja vet). Vi fick nyss finbesök av Moa, Helene, Linn och Linns kompis. Vet it hur länge sen de var jag såg Linn sist, var några år sen. Ikväll vet jag inte vad som händer får väl se!

serienörd #1

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag är väldens serienörd. Och jag går verkligen in i serierna. Just nu håller jag på attt se klart de sista avsnitten av säsong 8 av oth. Sen är de bara en säsong kvar, efter de ska jag börja om och se allt igen. Ikväll får vi främmande och en av dom är Viktoria, det ska bli så kul att få prata med henne om allt mellan himmel och jord.

Girlnight

Kategori: Allmänt

Ingen träning idag, vilket var ganska skönt så jag kan vila upp mig. Tjejerna samlades hos Sofia och så gjorde vi middag. Käka efterrätt. Pratade som mest. Det behövdes tror jag. Nu blir det sängen för mig

omg, the end..

Kategori: Allmänt

Igår såg jag klart säsong 4 av vampire diaries, jag var ganska seg med att se klart de men nu är de gjort! Bara att vänta på säsong 5 då.. men idag ska jag bara ta det lugnt, hoppas jag mår bättre ikväll så jag kan träna. Nu blir det nog teen wolf eller kanske lite one tree hill, får se.

Pdol lördag

Kategori: Allmänt

Pdol dag 2 var också grym! Det börja med att jag och soffan fixa oss, sen käka vi på området med Renée, Lina, Ante och Simon. Sen gick vi vidare till Walle och var där till typ 11, då gick vi ner på området och åkte massa, träffa mycke folk. Riktigt rolig helg! Dock så är jag ganska sliten idag, träning ikväll, får väl se hur de går..

Pdol fredag

Kategori: Allmänt

Vilken grym kväll alltså! Nause var ju hur bra som helst! Petter också, och sen att få ta kort med han var hur coolt som helst! Nu är det bara att ladda inför dag 2.

Vädret levererar

Kategori: Allmänt

 
Igår for jag och såg im, lillpite vann allt. Sen for vi till John och var rädd ett tag, vi spela fotboll. Tjejerna mot killarna, ja de gick som de gick. Idag hade vi träning på sandön, de var riktigt jobbigt men ändå kul. Sen for jag till Natalie och Ida kom efter ett tag och så for vi till bröstfallet och sola där, så himla vackert! Ikväll blir de att fara till stugan för att träffa släkten!

gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår for jag och Lina in till stan, kom hem några hundringar fattigare, men helt klart värt de. Sen kring halv åtta kom Sofia och hämta upp mig så for vi in till stan och gick till thai och åt middag med Natalie, Lina och Ida. Sen på kvällen var vi hos Ida, körde runt i sjulnäs, såg film. Gick och la mig kring halv fyra. Idag har jag varit på pcm från tolv till tre, sen träning. Tog en hemmakväll, så nu ska jag slå på en film eller någon ny serie, vi får se.

the last song

Kategori: Allmänt

The last song går på tv snart, fast funderar om jag ska se den från swefilmer istället. Då slipper man all reklam och sånt! Träningslägret idag var sjukt jobbigt, mina ben är helt döda. Hej träningsvärk, det var länge sen! 

when the daylight bends

Kategori: Allmänt

Under kvällen har jag bara sett film, först såg jag en klassiker top gun och sen step up revolution. Dom var riktigt bra! Nu ska jag nog läsa lite ur tidningen jag köpte idag och sen blir det sängen. Träningläger hela dagen imorn, blir super. 

04.00

Kategori: Allmänt

Igår så for jag till Simon där Natalie, Ida och massa andra var. Vi gjorde inget speciellt. Sen for vi vidare till böle och var hos Olle, där var jag, Natalie, Ida, Elias och sen kom Erik, John, Arvid och Sofia. Men sen så for Sofias moppebil i ett träd, hennes bakruta gick i flera tusen bitar, så hon for hem. Men vi såg film, en skräckis, fyfan alltså.. Jag hade ändå sett den innan med igår var den sjukt läskig! Gick och la mig typ fyra inatt, blev väckt kring ett. Sen följde jag mamma och pappa in till lule och därifrån fick jag med mig en tränings t-shirt och löpartights. Nu ska jag se film och bara mysa och tagga för träningslägret imorn.
 

im dead, one direction gör de igen

Kategori: Allmänt

 
så sjukt grym, fast såklart, hur skulle den annars vara? Dom gör ju bara bra låtar!

jag är fri igen!

Kategori: Allmänt

Nu har jag sommarlov igen! Så grymt skönt, fick sluta tidigare idag vilket gjorde de ännu bättre. Igår for jag till Ante och där var redan Renée och Towa. Sen for vi till blåsmark och var med Tom, John och Filip. Vi gosa med nå grymt söta hundvalpar! Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får väl se.

rena rama legenden

Kategori: Allmänt


Jag och Soffan for till star, har så sjukt mycket träningsvärk sen igår så gick väl sådär. Men tog mig igenom det. Nu blir det sängen för mig!
 

he did not die. he took the midnight train going anywhere.

Kategori: Allmänt

Det är så sorligt. Han och Lea skulle gifta sig om två veckor. Alla tankar går till henne och Corys familj och vänner. Jag ska då snart dra mig mot sängen, upp för att jobba!

Rest in peace

Kategori: Allmänt

Kan inte fatta att Cory Monteith har gått bort, det går inte att förstå. Glee utan honom kommer vara konstigt. R.I.P Cory!♥

bildbomb från LK

Kategori: Allmänt

Hade en riktigt rolig kväll. Har som inte så mycket att säga. Anton och Danny, alltså jag dör så snygga.. Kalle är så grym live alltså! Bilderna får tala:
 
 

Grym kväll alltså

Kategori: Allmänt

Så himla grym kväll alltså! Allting löste sig, sett grymma artister, träffat grymt folk. Jag är så glad att jag for! Nu blir det att tvätta bort sminket och sova. Det får räcka med en bild på mig och Kalle, resten kommer imorn!

luleå hamnfestival

Kategori: Allmänt

Ikväll drar jag, Sofia och Renée till LK. Blir att se rixfm festivalen, sjunga till alla Dannys låtar. Det ska bli riktigt kul att fara dit. Jag och Sofia far in till stan kring 3, sen kring fem börjar vi rulla mot lule. Jag har städat rummet nyss och snart ska jag ut och hjälpa pappa. Det är helg mina vänner!♥

You found it

Kategori: Allmänt

Fick mitt paket från lyko.se och detta fanns där i. Grymt lycklig! Kvällen bestod av att vara med Natalie, vi satt på hennes studsmatta med täcken och kuddar, nutella och vindruvor. Riktigt gott. Sen for vi till Simon igen, där var Ida, Towa, Elias och Viktor. Nu blir det att sova!
 

next to me

Kategori: Allmänt

Igår kom Ida också, vi for ner på ok, köpte dricka och godis. Efter de hämtade vi upp Towa och Arvid och for till Simon. Där Elias och Sebbe var, efter ett tag kom Tom och Ante. Rolig kväll, nu har jag lunch så snart blir det att fara tillbaka till jobbet.

fucking albatraoz

Kategori: Allmänt

Till helgen blir det kanske lule hamnfestival, sen om två veckor pdol. Längtar nå grymt till nause. Ikväll blir det att vara hos Natalie, far dit snart, sen kommer nog tjejerna. Mys nanting.

jag vill se hela världen

Kategori: Allmänt

Just nu drömmer jag mig bort, tänk att fara utomlands till hösten. Var riktigt längesen jag var i Cypern nu, jag vill bort! Då jag fyller 18 ska jag ut och resa, ibiza, grekland, australien. Massa ställen! Nu måste jag sluta kolla på resor.. även fast jag vet att jag har råd med vissa. Jag kan ju inte fara själv precis. Men nu blir det sängen för mig, upp och jobba imorn!

keep me watching

Kategori: Allmänt

något sånt där skulle jag vilja ha, sjukt snyggt!
Just nu sitter jag och lyssnar på Jason Walker, en grym artist, grymma texter. Blir en tidig kväll för mig, har mått bättre om man säger så. Ska nog sätta på ett glee avsnitt snart och krypa under täcket med lite glass. 
 

Min helg

Kategori: Allmänt

Fredag: jag slutade fyra, for hem och böt om, körde moppe in till stan, åt middag hos Camilla och Anton, for sen och såg kalsbergteatern och hela andra akten spöregna det men vi stod ut. Efter de for jag till Renée där brudarna var, det blev vattenkrig mellan mig, Renée & Lina och Renées syster, bror och systers kille
Lördag: vaknade tidigt, klippte gräset hos mormor och sen körde jag in till stan och mötte upp Lina och Ante. Sen for vi och Linas föräldrar ut med båten och såg watercross hela dagen. Jag kom hem kring halv åtta, åt middag och sen for jag till Viktoria, sen mötte vi upp Moa och Rebecka, vi spela volleyboll och badminton.
Idag: vakna, gick ut sola, sen fråga Jens om jag ville följa ut med båten. Så jag tog med mig Viktoria och så for jag, Viktoria, Jens och Elias ut på en liten båttur, gick väl bra i början. Det sluta med att Elias låg där framme på båten och jag, Viktoria och Jens satt framme vid ratten typ, det var sjukt mycke vatten där bak så Elias var tvungen att ligga där hela vägen tillbak, men det var en rolig dag!
 

You can't stop the beat

Kategori: Allmänt

Bilder från dagen, hade sjukt tråkigt på jobbet så klottrade lite. Sen nu ikväll har vi varit på tages  och myst på. På slutet spelade vi fotbollstennis, jag och John var kingar! Nu ska jag då krypa under täcket och sova

så sjukt vacker

Kategori: Allmänt

 
var tvungen att lägga upp den här covern, så vacker. Lyssna på låten!

bf blir mitt hem de närmsta tre åren

Kategori: Allmänt

Jag kommer att gå barn och fritid på backa. YES. En sån lättnad att få veta att jag har kommit in. Fick även se klassen idag, vet några som ska gå. Så det ska bli kul att träffa alla. Nu ska då jag sova, hoppas alla har kommit in på sitt första val!

sit by the radio

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på legdgården, det var ganska mycket folk idag. Mådde inte så bra i morse men mår mycket bättre nu, fast har väl inte börjat slappna av än. Ikväll vet jag inte om det händer något eller om det bara blir att stanna hemma och vila. 

summertime

Kategori: Allmänt

 
Just nu har jag fullt upp med att se glee, snart har jag sett klar säsong 4.. efter de är det bara att vänta på 5an. Jag tror dock att jag är påväg att bli sjuk, så försöker kurera mig. Kan inte skippa jobbet imorn, så ska se lite mer glee sen blir det att sova resten av kvällen. Jag ska må bättre!

Sommarjobb

Kategori: Allmänt

Första dagen på sommarjobbet idag, kommer dock vara dåligt väder hela dagen så kommer nog inte träffa på så mycket folk! Ha de gött!