Hanna Olofsson

Måndag

Kategori: Allmänt

1 av 2 avklarade skoldagar. Sovmorgon imorse, det behövdes verkligen. Gode chill dag, lite matte, HLR på idrotten. Det var bara hem, trycka i sig mat och sen fara iväg på träning. När jag kom hem såg jag en blå Audi på gården. Johan var hemma!! Sprang in och fick krama om brodern min! Så himla bra de känns att ha han hemma. Nu ska jag dock sova, börjar morgondagen med engelska nationella.

I'm back bitches

Kategori: Allmänt

Ett antal bilder från helgen! Fredag så sluta jag kring 1 så då gick jag, natalie, Renée och Ida på stan. Med mig hem fick jag ett par skor och ny mascara. Gick till natta där vi åt från sunes. Sen drog vi till öjebyn dit Renée och Ida också kom och lira fotboll med med massa. Sen vidare in till stan och körde runt och hade sjukt kul!
Lördag for jag och Sofia och såg fotboll på lf med daffa, David och Robban. Sen handla vi mat till middagen, for till vitsand. Lyssna på musik, sola, spela fotboll, kubb, grillade. På kvällen for jag till Lina och där var Lina, ante, ida, malin, David, Aron, Renée och Emil. Riktigt rolig kväll.
Idag har jag spelat match i Kalix, resultatet behöver vi inte prata om. Sitter just nu på bussen hem. 
Bara två skoldagar i veckan, så otroligt skönt!

Jag vill hålla dig hela natten

Kategori: Allmänt

 

13.30

Kategori: Allmänt

Gårkvällen var sjukt bra hos Elsa. Jag, Elsa och Ida gick till Ica och köpte massa gott, vi fixade ihop det och sen satte vi oss vid bordet och bara mös på. Ebba kom också efter ett tag, vi spelade lite spel och hade bara allmänt roligt! Kom nog hem kring 2 och jag vaknade halv 2. Det är lite sjukt att jag sov så länge, men gissar att jag behövde de. Ikväll får vi fint middagsfrämmande och efter de ska jag äntligen få vara med fina Viktoria, de var så sjukt länge sen.
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Igår for jag till skellefteå för att se wibax kvala, och måste säga ett stort grattis till dom för nästa säsong spelar de i allsvenskan! 
Fick en liten sovmorgon idag, det första jag gör när jag kommer till skolan är engelska muntliga nationella. Inte så kul, men måste. Sen under dagen har jag en redovisning. Slutar ca 13 idag, kvällens planer är inte säkra. Nu blir det frulle sen är de att gå ut till bussen!