Hanna Olofsson

Till Viktoria

Kategori: Allmänt

Mitt pdol var grymt!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Slutade två idag, köpte med mig lunch hem. Sov i typ två timmar och sen var de bara att kliva upp och fara på crossfit med laget. Sjukt jobbigt var det men ändå kul! Helt död i kroppen var man. Då jag kom hem hoppade jag i duschen direkt och sen for jag till Malin. Vi for vidare in till stan och gick till nodo, satt där i drygt en timme. Körde runt lite i stan, bestämde oss för att köpa lite gotta och se film hos Malin. Ja, vi såg två filmer och pratade till typ fyra. Nu borde jag nog sova, klockan är ju ändå fem.

Söndags

Kategori: Allmänt

Efter en grym lördag så sov jag hos natalie. Under söndagen bestämde vi oss för att flyta omkring i rokån. Underbart mysigt var det! När jag kom hem så for jag direkt och köpte gotta inför finalen i fotbolls VM. Spenderade resten av kvällen med familjen!

Luleå hamnfestival

Kategori: Allmänt

I fredags så jobbade jag till 17, stressade iväg till min syster för att fixa mig inför Luleå. Dit kom Viktoria och Malin, då jag var klar gick vi till Kristin. Där var Fredde, Towa, Ante, Ines, Martin,  Tony och sen kom Filip. Vi hade det bra där men vid 8 började vi gå mot busstationen för att dra mot Lule, en hemsk bussresa var det men det var den riktigt rolig kväll! Träffa nytt folk och bara ta det lugnt. Lyckad kväll!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Vaknade kring 8, packade och sen körde jag till Malin. Halv 10 samlades vi hos Olle, sen till öjebyn för att handla käk. Sedan rullade vi mot kalkbrottet tror ja de kallas, blev en liten besvikelse då man inte kunde bada pga för lågt vatten. Men vi käka lunch och packade ihop och drog till pcm, var där till nästan fyra tror jag. Riktigt härligt var det! Kom hem, hälsa på några släktingar, käka middag och sen drog jag till Malin. Vi duka upp med massa gott och pratade och planerade inför helgen! Tar en välbehövd tidigt kväll plus sovmorgon imorn.

Första för veckan

Kategori: Allmänt

Började jobba kl 2 idag, förstan dagen för veckan. När jag kom hem tryckte ja i mig mat, sen gick jag upp och börja se breaking bad. Fast hann it se så långt innan Towa fråga om ja ville göra nå. Så det sluta med att jag, Towa, Kristin och Fredrik var i stan, men vid tolv gick vi till Kristin och spelade "med andra ord". Jag och Fredde vann överlägset! Sen var det bara att köra hem igen. Nu blir de att sova, jobbar förmiddag imorn..

7 juli

Kategori: Allmänt

Vaknade redan vid nio idag, vid halv 11 drog jag och Viktoria till hammenviken, badade, solade, blev ofrivilligt i puttade av nån snubbe. Vid tre blev vi less att vara där så då drog vi vidare till pcm. Där var redan massa som man kände, vi simmade fram och tillbaka. Tillslut var det typ bara jag och Viktoria kvar där men vid fem sa vi att det kanske var dax att rulla hem. Så vi har varit ute hela dagen och ja jag har bränt mig. Menmen.. Blir en tidig kväll, gode slut efter dagen.

This day

Kategori: Allmänt

Sov hos Natalie, vi sov gode länge, käka lite frulle sen ut i solen! Love it. Vid halv fyra for vi till min syrra och hälsade på, vi var rätt många där så vi beställde pizza. Sjuukt gott! Vid sex rullade vi hem, fixade oss snabbt och sen in till stan vid sju. Vi spelade volleyboll på Norrstrand med massa människor, riktigt kul var det. Speciellt då man ändå är många och det blir spel. Många for vid 10 men jag, Madde, Natalie, Renée, Oskar och Jonathan stannade kvar och spelade lite till fast efter tag blev vi less och drog till max. Var hemma rätt tidigt idag, men nu ska jag nog slå på ett breaking bad avsnitt och sen sova. Imorgon blire sol å bad!
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Efter några om och men slutade det med att vi drog till älvsbyn, taggade till fullo i epan. Det var sjukt värt att fara till festival x, man kände typ alla och de var grymt kul att se de vet du! En helt lyckad kväll, kommer att minnas. Har riktigt fina bilder alltså. Säger de igen, grym kväll!

Ledig fredag

Kategori: Allmänt

Denna fredag har bestått av att hjälpa Camilla i huset och hjälpa till lite med Angelicas flyttning. Kom hem vid halv sex, vi åt heta räkor med pasta till middag framför lite fotboll. Efter den matchen tog jag moppen och for till Malin, vi såg lite random tv och pratade lite med Aron. Vi fick tråkigt så vi drog till bergsviken och var med några men vid tolv sa vi att vi skulle dra hemåt. Fast vi drog in på Max och käka lite strips, asgott. Pratade hela epa resan hem och fortsätte även hos henne, så otroligt skönt att få prata ut sig med henne. Puss på dig! Kom just hem, har tvättat bort sminket och nu blir de sängen, jobb imorgon!

Onsdag och torsdag

Kategori: Allmänt

Jobbade kväll i onsdags, efter det drog jag direkt till S.T.a.R och tränade. For hem, tryckte i mig lite mat och sedan vid tjugo över nio så rullade jag mot degeränget till Natalie. Vid tio var jag hos henne, hon bjöd på det på den sista bilden. Asgott, verkligen! Vi gick ner till hennes rum och pratade resten av kvällen, vi somnade rätt sent. Men det var bara för mig att kliva upp vid nio för att dra på jobbet. Kl 14 då jag sluta gick jag till S.T.a.R igen och tränade. Syrran hämtade mig och så for vi till deras nya hus, hela kvällen har vi flyttat in deras grejer. Lyfta tunga grejer, ställa in i skåp, ännu mer lyfta. Men nu bor de i hus, riktigt fint är det! Blir nog att fara dit och hjälpa henne imorgon, blir nog att börja dra sig mot sängen nu..

Sommarkvällar

Kategori: Allmänt

Igår kväll var sjukt underbar, underbart väder. Perfekt sommarkväll. Jag och Sofia for mot vitsand efter vi hade ätit, när vi kom fram var Robban, Andersson, David, Danne, Niklas där. Vi satt ute på bryggan och njöt av vädret. Sen vid halv tio bestämde vi oss för att ta flotten ut, så otroligt mysigt, solnedgång, inte speciellt kallt. Underbart! 

Jag just nu

Kategori: Allmänt