Hanna Olofsson

29

Kategori: Allmänt


Igår efter jag hade ätit middag så drog jag till Natalie. Vi pratade ikapp om allt, skrattade, sjöng, åt chirre å dirre. Hade allmänt mysigt! 
Idag så fick jag veta matteprovet och fick mitt första E någonsin.. Menmen hade inte förväntat mig nå mer. På idrotten gjorde vi orientering på ett annorlunda sätt, det var faktiskt rätt roligt. Det blev mer som ett uppdrag än just orientering.

Lördagen

Kategori: Allmänt


Igår så for jag och Lina till blåsmark och hos Gustav var även David och Amanda. Vi spelade lite spel, lekte med otroligt söta kattungar. Ville bara ta med mig en hem! Sen bestämde jag, Lina och Amanda oss för att hämta jacke i jävre. Då vi kom tillbaka så tryckte vi alla oss i bilen och körde mot badplatsen i hemmingsmark och där gick vi ut på bryggan och såg på stjärnorna, såå otroligt vackert! Skulle kunna ligga och kolla hur länge som helst. Blev ändå en rätt tidig kväll eftersom det var match idag. Sista för iår, gode skönt ändå. 

#fritid&hälsa

Kategori: Allmänt


Började 10.30 idag men var ändå tvungen att ta 8 bussen till skolan. Så jag och Ida satt i kafeterian i ca 2 h. Första lektionen lekte vi bara. Andra lektionen blev vi klara med våran uppgift. Sista lektionen så hade vi boxning, kommer nog ha träningsvärk imorgon. Men det var riktigt kul! Nu chillar jag bara i soffan, blir nog en tidig kväll.

Måndag

Kategori: Allmänt


Började dagen med sovmorgon, mormor var så gullig och körde in mig till skolan. Första lektionen bestod av matte där vi hade årets första prov, det gick väl sådär men man får hoppas på de bästa! På idrotten så golfade vi, det var så otroligt kallt.. Hösten är verkligen här, snart vinter känns det som. Engelskan så hade vi ingen lärare så vi gjorde lite uppgifter själva och sen tog jag bussen hem.
Ensam hemma ikväll, så har precis ätit middag och ska nog fara på Ica och köpa lite gotta inför kvällen!

Helgen

Kategori: Allmänt


Fredag så for jag och Sofia och såg innebandy, Tobbe anslöt även och såg med oss. Så vi surrade på med honom. Efter matchen så köpte vi oss gotta och for till mig, vi var så trötta så ingen orkade se klart filmen.
Lördag så vaknade jag och fixande mig, körde till Malin. Sen drog vi vidare på stan. Vi pratade ikapp om allt, fikade, jag shoppade upp alla mina pengar. Vid fyra rullade vi hem igen. Jag stod för middagen, så direkt då jag kom hem började jag med den. Vid sju körde jag till bergsviken, hängde ett tag på EFS. 
Sen for vi vidare till David, där lekte vi mörkergurragömma, gick ut och gick, Jacke och Gustav var lite dumma i huvet och klättrade upp för nå torn, till slut fick vi ned dom.
Jag kom hem vid tre inatt, la mig direkt. Vaknade vid halv 11, klädde på mig, åt och drog till samlingen. Matchen gick inte bra. 
Nyduschad nu, ska plugga matte resten av kvällen.

måndag mina vänner

Kategori: Allmänt

Jahapp då var det måndag igen.. alltid lika kul. Men dagen började med skolfoto, dock var vi inte alls hela klassen, vi var inte många. Lite matte, paddlade kanot på idrotten och självklart följer det ju med att sjunga där ute på vattnet. Mycket fina toner av alla. Efter idrotten hade vi 2 h engelska, skriver en argumentation som ska vara klar imorgon. Just därför sitter jag här hemma och skriver på det nu, kommer dock ha morgondagens  lektioner på oss också men jag är verkligen inte ens nära klar.. Fast snart blir det en liten paus för att träna här hemma med mamma och pappa. Nu ska jag jobba vidare.

Fredagens händelser

Kategori: Allmänt

Var så otroligt trött hela skoldagen, tur att man slutar halv tolv. Orkade inte äta lunch på skolan, så jag for hem ist. Tog det riktigt lungt tills vid 8 då jag for till Lina. Vi satt och pratade om allt möjligt, sen bestämde vi oss för att fara in till max. Vi blev bjudna att komma och vara med Ante och hans klasskamrater hos huppu. De hade FIFA turnering, så vi satt där och kolla på och försökte prata med dom iaf. Vi var där till typ 2, var hemma vid 3. 
Idag är det match som gäller och sen har vi middagsfrämmande här, riktigt mysigt!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Igår såg jag både fotboll och paradise samtidigt!
Började dagen med vaniljkvarg och bär, otroligt gott. Vi såg partidebatten och sedan höll vi i lekar för 1orna. Efter lunch spelade vi en brännbollsmatch mot dom som vi vann (Yey)
På aktivt ledarskap hade vi spinning, jobbigt var det. Kom hem tidigare vilket var skönt, då slapp jag stressa iväg på träning. Just nu ligger jag i sängen och ser paradise. Blir att sova direkt efter det!

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredags for jag och sofia in till stan och såg lite hockey, efter de körde vi till sjulnäs och satt på konstgräsplanen resten av kvällen!
Lördag hade vi släkt här för de var mammas födelsedag. Kvällen bestod av att de bio med Sofia och Elsa, det blev en skräckis. Så otroligt läskig, men samtidigt riktigt bra. Grillade lite efter filmen. Vi for sen och prata lite med sanna, Daniel och några andra. Efter det rullade vi hem. 
Söndag vakna jag vid 11 och for sedan och spelade match, gick inte speciellt bra.. 
Helt ok helg!

3 september

Kategori: Allmänt

Onsdag, började med sovmorgon till 10.40. På lunchen gick vi tjejer och åt på thai eftersom skolmaten inte levererade. Riktigt gott var det! Sen gick vi under samhällslektionen ut på torget och pratade med socialdemokraterna och frågade dom lite. Har bara vilat efter skolan. Åt just vaniljkvarg och bär, underbart gott! Nu ser jag Harry Potter och snart blir det paradise!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Börjar 8.10 och gick till ca tjugo i 4. Blev upphämtad av broder. När jag kom hem satte ja på paradise danmark, åt middag och vid halv 6 körde jag till Böle för att döma två matcher! Kom hem för ca 30 min sen, nu blir det big brother sen paradise! 

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Bilder från de senaste dagar. 
Då var det måndag igen. Min helg bestod av att chilla hela fredagen. Lördag vaknade jag tidigt och for till sjulnäs för att döma fotboll på en 9manna cup. När jag kom hem tog jag det lugnt och sedan drog jag till Malin, vi plockade sedan upp Nadja och så for vi till Böle och hängde där. Innan vi for hem så drog vi å käka på Max! Söndag bestod av match, tyvärr förlust.. Tog det lugnt resten av dagen.