Hanna Olofsson

..

Kategori: Allmänt

Luleå mötte tydligen Djurgården igår, tur man har koll...

Junior VM

Kategori: Allmänt

Har bara sett hockey typ, först såg vi Luleå-Modo. Luleå vann med 3-0. Sen fick jag och mamma viljan igenom och såg "17 again". Efter den var det hockey igen, Sverige-slovenien/Slovakien (minns it), det är fortfarande med jag orkar inte se sista perioden. Så för min del nu så ska jag sova!

-Do you dance with all of your friends mum's? - Pretty much..

Kategori: Allmänt

Channing Tatum

Kategori: Allmänt

Började med att se "Step up", bilden. Sen såg jag "She´s the man", det var riktigt mysigt. Jag var sugen på gamla filmer men som är ändå grymt bra.
Varför min rubrik är "Channing Tatum" är för att han är med i båda filmerna.
Min dag har inte bestått av mycket, for inte på träningen. Jag mår lite illa, mådde sämre tidigare idag. Det kändes inte bra att missa träningen, det är snart Steg 4 och vi måste träna.
Men jag hoppas att det inte gör nå!
Jag har precis målat mina naglar, röda och fina till nyår ska de va! Imorn blir det att ta det lugnt så jag mår toppen på lördag. Har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig, jag vet att jag ska ha mina höga svarta jeans sen blir det kanske det jag hade på jul, vi får se.
Nu ska jag kanske sätta på ett vampire diaries avsnitt och sen sova.

-

Kategori: Allmänt

helt j*vla slut

Kategori: Allmänt

en gammal bild på mig, det var ett tag sen jag var mörkhårig.

Jag är verkligen helt slut alltså, när jag kom hem från träningen la jag mig ner på golvet för att hälsa på hunden. Kom knappt upp, efter att legat där i typ en kvart hoppade jag i duschen. Det kändes som om jag höll på att somna i duschen..
Men nu ska jag nog slå på någon step up film, kändes som att det var ett tag sen. Kommer nog gå och lägga mig direkt efter filmen elr så somnar jag framför den.

Träningsvärk- rumpan

Kategori: Allmänt

Jag har träningsvärk sen igår, speciellt i rumpan. Jag har inte kommit ur pyjamasen än, känns som att jag inte kommer göra de heller. Träning ikväll igen kl 7, som tur är så är det mest teknik ikväll. Vet inte om jag kmr göra något efter träningen, det får vi se!

shoes

Kategori: Allmänt

Mitt inköp idag, dock så har jag inte sånna snören men annars är det samma. Riktigt snygg om jag får säga själv.
499:- men det var rea så fick dom för 399:-
Nöjd- helt klart!
Jag kom hem kring 6 efter en riktigt mysig dag på stan med Natalie och Renée. Jag och pappa gjorde middag, sen vilade jag ett tag. For på träningen, grymt jobbig men grymt rolig. Det var bara fys alltså, förutom i slutet då vi passa lite. Men nu jävlar ska vi "biffa" upp oss till Steg 4!
Har precis satt in oljan i håret efter att ha duschat. Lyssnar på musik och bara tar det lugnt, ska nog kanske ta ett glas julmust och sätta på vampire diaries.
P.s: min olja är från orofluido, grymt bra. Jag tycker att det blir snyggare självlockar. Ett tips om ni söker!

Storm

Kategori: Allmänt

Jag vaknade av att min dator stängdes av och på hela tiden, sen kolla jag ut och det blåste som fan! Det var kring halv 7 elr något sånt. Blev så irriterad på att den stängdes av och på hela tiden.. tillslut så stängde jag av strömmen.
Ja, nu ligger jag i sängen har precis vaknat. Nu väntar jag på ett sms från Natalie som förhoppningsvis har hört med sin mamma om hon kan köra in oss till staden!
Om vi nu far så kmr vi gå med Renée också :)
Nu ska jag nog hoppa upp ur sängen..

fast alltså...

Kategori: Allmänt

hans röst!...

så grymt bra!


samma sak här...

Alltså att det finns pojkar med så härliga röster!

Lajna!

Kategori: Allmänt

Snart kommer väl lina hit, vet inte om af ens orkar byta om till vanliga kläder. Lever i min ziperall alltså!
Aja, har ingen aning om vad vi ska göra, blir väl att se film och snacka gissar jag. Wimsa for hem för ett tag sen, det är ganska lugnt och skönt nu ;)
Nu ska jag fräscha till mig lite!

Frukost

Kategori: Allmänt

Jag släppte ut wimsa ut mitt rum kring halv 9 då hon vakna. Sen somnade jag om och blev väckt halv 12. Satte mig i soffan och såg lite tv, sen gjorde jag lite frukost- en ost-skinkomelett. Riktigt gött om jag får säga själv!

Wimsa

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hundvakt åt lilla vilda Wimsa, okej hon är väl inte så liten längre. Just nu går hon runt och vandrar i rummet, förhoppningsvis så lägger hon sig snart. Jag hade tänkt sätta på några vampire diaries och mysa till det, sen ska jag väl sova.
Sovgott!

glad tjej: JA!

Kategori: Allmänt

Gissa hur glad jag är, fick min hjälm som jag önskade mig!!! :D
Av mormor så fick jag en knallrosa ziperall (typ som onepiece), en riktigt mysig sak. Pengar fick jag också, vantar, godis, trisslott (*stolt* vann 75 kr!), smycken (ett par jättefina silverörhängen av min kära bror!), olja till mitt hår av syster och anton. Ja och lite små grejer, är en lycklig och glad tjej just nu. Ska slänga på en film och dricka julmust, sen sova, känner mig gode slut.
Sovgott, hoppas alla har haft en bra julafton!
Slänger in en bild på hjälmen:

Julafton

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och myser, vi såg Kalle för ett tag sen och nu väntar vi på maten. Sen blir de väl att öppna paketen, ingen jultomte för oss iår. Det är jag som är yngst och näst yngst är 18 år, men det gör inget för mig!

danföredopparedan

Kategori: Allmänt

har inga bilder så då blir det weheartit

Just nu håller jag på att städa mitt rum och allrummet, lite jobbigt men med julmusik blir det roligare.
Tänk imorron är det julafton, helt ofattbart!
Jo, igår så hade vi ju lilla julafton med handbollen. Jag fick Dove duschcream och lotion, gode bra ändå. Jag snor alltid lotion av mamma.. Efter jag har städat klart så hoppar jag nog in i duschen, sen ska vi förbereda till imorn. Julen kommer att vara här hos oss i vårat hus. Klä julgranen ska vi också, lägga paketen under julgranen. Mysfaktorn kommer att vara på topp!

danföredanföredopparedan

Kategori: Allmänt

Kom hem från träningen för ett tag sen, blev inte att fara till Viktoria. Det är nästan 20- ute! Så vill verkligen inte gå ut i de. Men nu ska jag slänga på en film och sedan sova, imorn blir det att klä julgranen, städa laga lite mat. Jag vet att det är sent att sätta upp julgranen precis dagen innan, men det har varit mycke i familjen så vi har inte haft tid!
Nä nu ska jag nog bädda ner med i sängen med glass och se film, hejdå!

träning

Kategori: Allmänt

bildbrist (sen i sommras)

Snart drar jag mig mot sjulnäs för att träna lite handboll, det blir träningsmatch mot 98orna och sen efter det blir de lilla julafton. Grymt mysigt. Vet inte om jag drar till viktoria efter träningen, vi får se vad jag orkar.
Nu ska jag packa de sista, hejdå!

JULLOOOV!

Kategori: Allmänt

igår blev vi bjudna på de här av våra fina lärare!
Jappjapp nu har man jullov! Vi slutade kring kvart i 11 men då gick vi till skolan och åt, jag åkte hem med Viktoria. Sen har jag varit med henne. Vi for och hälsade på mormor som fyller år idag!
Vet ni... om 2 DAGAR är de JULAFTON!!
Fan så skönt med lov alltså, ska njuta av julen och nyåret!

shoppat

Kategori: Allmänt

pannband- indiska 69:-
Strumpbyxor- bikbok 99:-
nude bra- bikbok 99:- (men jag och Renée delade på "ta en för två" så betalade inte den summan)

detta blev mina köp idag + 3 julklappar!

Kom typ nyss hem från staden, blev ändå många köp idag! Snart ska jag slå in julklappar, riktigt mysigt. Blev att äta på subland, det var ovanligt gott idag ;) Imorn är det julavslutning, ska nog ha strumpbyxorna och den blåa och ett vitt linne som jag har här hemma. Det ska bli grymt skönt med lov! På kvällen så är det lilla julafton med handbollen.. hittade inget till de.. lite panik, men får fixa de imorn!
Nu ska jag nog börja slå in julklapparna, så det blir gjort, hejdå!

sovgott

Kategori: Allmänt

4 dagar kvar!

Nu ska jag gå och lägga mig, känner mig grymt trött även fast jag somnade på soffan. Imorron är det genrep till julavslutningen på torsdag, aja godnatt!

insperation

Kategori: Allmänt

Vampire diaries

Kategori: Allmänt

Sitter i oasen och ser vampire diaries, nästa lektion ska vi dissekera.. nice, not!
Bilden är från Stockholm då josse gjorde en fager frisyr på mig ;)

Steg 4!

Kategori: Allmänt

Jappjapp, lillpite if flickor 97 är vidare till steg fucking 4!!!
Kom fram till Älvsbyn 20 i 8 imorse, for hem och åt, sedan vidare till skolan. Kom väl dit typ 9. Var som en levande zombie hela dagen, så då jag kom hem sov tills mamma sa att de var mat. Nu ligger jag här.
En bild sen igår på resan hem:

Huvudstaden

Kategori: Allmänt

Snart drar vi mot Älvsbyn tågstation för att sedan åka mot Stockholm! Kommer nog inte blogga nå i helgen, kommer hem på måndag morron. Men får väl se när jag bloggar :)
Jag ska bara packa de sista, som är maten. Förhoppningsvis så kommer jag sova gott under tåg resan, brukar inte göra de, men får hoppas!
Säger: hejdå Piteå, syns på måndag!

mange bjuder

Kategori: Allmänt

Snart drar jag på träning, har som inget att skriva. Jo, imorron kväll drar jag till Bollnäs för att spela steg 3!!

datasalen

Kategori: Allmänt


http://weheartit.com/

Just nu sitter gode många i datasalen och spelar Quake, jag gjorde det först med sen orkade jag inte med de.. låg ju bara sist hela tiden.. haha!
Men vi väntar på bussen som går till stan som kmr halv 4, jag ska nog gå på stan ett tag och förhoppningsvis hitta nå snygga kläder till jul å nyår! När Camilla kmr hem så går jag till henne och sover där inatt. Imorn är det basketturnering, mitt lag låter gode bra, så jag hoppas att vi kmr vinna!
TEAM LINA! (hon är lagkapten ;)
Jag hoppas att våra tjejer i klassen kommer att vinna mot 8b!
Nä nu ska jag kolla runt lite, det är ju fasen 50 min kvar innan bussen kmr..

Sova snart

Kategori: Allmänt

Det verkar vara många som lucia vakar, jag gör väl lite halv-ers. Är it så speciellt trött nu så jag ser tv tills jag blir de ;)
Jag ha inte så mycke att skriva..

genrep

Kategori: Allmänt

en gammal bild, början av 7an är detta.. haha nog har vi förändrats!

Idag var det genrep för lucian, det gick väl bra. Är lite nervös inför imorn, men förhoppningsvis går det bra imorn, vet faktiskt inte vad jag ska vara nervös för, har gjort det här sen jag gick 4an kanske.
Ikväll kommer kanske Renée och Lina, lite lucia taggning, fast vi orkar inte vaka. Måste ju vara pigg imorn, haha!
Nä nu ska jag kolla när handbollen är, Sverige möter Frankrike och om de förlorar så åker vi ut.. så vi måste vinna!

Tredje advent

Kategori: Allmänt

Igår så var jag och lina på en gudstjänst i hortlax, såg övningskören, Fredrik predikade. Efter de så for vi hem till lina och såg Barca mot real, barca vann med 3-1! (y)
Nu snart ska jag och Jenni fara på gudstjänst i sjulnäs, tror de är lucia tåg, så det blir en bra peppning till på tisdag då vi har lucia.
Så vackert det är ute!

hemma

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter en rolig kväll hos Kristin, jag har tvättat bort allt smink och ska nog sova typ nu. Jo måste bara säga, det har kommit grymt mycke snö.. okej inte grymt men det är typ 4 dm snö ute nu! :D Men nu ska jag sova, sovgott!

Sova

Kategori: Allmänt

Gullig man känner sig men en tofs mitt på huvudet.. Nä nu ska jag sova!

Ich know..

Kategori: Allmänt

Jag suger på att blogga.. men jag ska försöka bli bättre. Kanske blogga nån gång på skolan. Så det blir lite intressant att läsa!
Just nu sitter jag och ser tv, har en schweizernöt chokladkaka och lite julmust, mysigt värre!
Fast nu får jag inte se de jag vill för att fadern kom och tog fjärren..
Bilden är sen i fredags då jag,lina, björn och peter spelade 4a-manna games. Björn slog i bordet, colan välte och for över mig.. inte så clevver..

Fagra

Kategori: Allmänt

Gud vad fagra muffins jag och Towa gjorde, riktigt stolt alltså!

Awkward.

Kategori: Allmänt

Just ni ligger jag i biorummet och ser på MTV. Jag vaknade typ halv 1, blev väckt av hundarna...
Har som inget mer att skriva!

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i sängen, kom hem för typ en timme sen. Först så for jag till lina och då kom Natalie, vi gick till ok, blev skrämd av Björn. Hyrde film, gick hem, såg den (förresten, helt sykofilm) Efter de for vi till böle, till john, som fyllde år!
Ja det var min kväll! Nu ska jag sova, elr försöka!

Efs

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det att fara på efs, det kommer blir kul!
Jag har som inget att skriva, tänkte bara blogga lite ;)

Luleå gör det igen!!

Kategori: Allmänt

Vinst mot skellefteå!!!! Yeeees!
Fan vad gött de känns, 3 poäng tar Lule hem igen. Okej, de vann på straffar men ändå. Tänk utan Johan Gustavsson i målet skulle vi nog inte kommit med en vinst i bakfickan..

2-2

Kategori: Allmänt

Nu är det hockey, det står 2-2 mellan skellefte o Lule. Lule gjorde 2:a målet när det var 20 sekunder kvar!!! Riktigt gött alltså!!
Det är pause nu, tagga 3:e perioden!!!!!