Hanna Olofsson

Monocyter,lymfocyter..

Kategori: Allmänt

Haha!
Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga till provet på torsdag.
Dröm sött!

bowla

Kategori: Allmänt

Hela eftermiddagen så var vi med klassen på skeppet. Måste bara säga att jag vann över Lina,Jens och Arvid i bowling! Det var riktigt skönt att slippa jobba och bara ha roligt istället. Nu ska jag börja byta om till träningen. Imorn så far jag på stan med Natalie, vi ska kolla om vi hittar 1D´s böcker. Sen så måste jag köpa lite andra grejer också.
Nä nu ska jag byta om, see ya!

I want you to love me

Kategori: Allmänt

Ny duschad, ren bäddad säng, kan det bli bättre?
Nu säger jag sovgott allihopa, dröm sött!

in my arms and rescue me

Kategori: Allmänt

Har precis duschat, träningen gick sådär. Vi körde mest teknik. Just nu gör jag något som jag alltid gör, lyssnar på 1D och kollar runt på facebook.
Ska nog gå och ta något att äta.
Har egentligen inte mycket att säga, ska nog kanske göra HK läxan.. det är gode mycket..

drar nu

Kategori: Allmänt

Nu drar jag på träning! See ya!
-jo, Danmark vann GULD. Grattis!

ny säng!

Kategori: Allmänt

Josse for hem för ett tag sen, jag har hunnit städa mitt rum. När mamma och pappa kom hem från att ha hjälpt camilla och anton, så tog dom med sig deras gamla säng, som jag fick! Äntligen har jag en 120s, har levt med 90s jättelänge nu. Gode glad tjej här nu alltså!
Jag håller på att bädda den nu, fast jag tog en liten pause. Tycke som att jag behövde de efter städningen.
Fick veta att det är träning ikväll med 98orna, är inte så speciellt taggad men efter träningen kommer jag vara gode glad att jag träna, så det är bara att dra sig mot sjulnäs sen.
Ikväll är den EM-finalen, Danmark mot Serbien. Hoppas på att Danmark vinner, så snart kommer jag vara bänkad framför TVn!
Lite tråkigt inlägg, bra, tack, hej!

josse the man!

Kategori: Allmänt

Just nu är Josse här och vi gör it ett skit!
Bra, tack och hej!

see the sun

Kategori: Allmänt

Nu är jag klar för 80 års kalas, snar bär det av till gotis för att fixa i ordning. Ikväll kanske Josse kommer, vilket kommer bli as kul! Men jag måste då verkligen städa mitt rum alltså. Det får jag göra då jag kommer hem.
Jag vaknade av att min bror for ut och körde skoter.. inte kunde han ha fråga mig om jag ville följa, aja.
Nu lyssnar jag på 1D, och bara sitter och chillar.

rolig kväll

Kategori: Allmänt

Kvällen vart lyckad, ja förutom att alla har smsraped mig hela tiden. Men aja, han vet att det inte var jag som skrev. Imorgon vill jag verkligen fara ut och köra skoter, men det är ju 80 års kalas, fast kanske efteråt. Hoppas!
Nä nu är jag grymt trött, så nu ska jag sova. Avslutar dagen en en grymt vacker låt av 1D. Sovgott allihopa och dröm sött!

Instagram

Kategori: Allmänt

Följ mig på instagram- hannaolofssson

would last longer than this

Kategori: Allmänt

Idag fick vi reda på att vi ska få en till i klassen från.. vänta bara, SHANGHAI! Herregud, från Kina. Ah, hur spännande som helst! Hon heter Minmin. Vi såg henne i oasen(uppis) och undrade vem de var och sen på klassrådet så sa dom att hon skulle börja i våran klass. Vad kul det ska bli!
Ikväll så ska jag till EFS, där kommer Lina och Natalie vara. Förhoppningsvis så blir det en lyckad kväll.
Imorgon ska vi ha kalas för min farfar som fyller 80 år! Här i lillpite på gotis.
Nä nu ska jag fixa de sista, hejdå, hoppas alla har en bra fredagskväll!♥

is breathing for this

Kategori: Allmänt

Nu har jag pluggat ett tag, känns som att det sitter. Hoppas på det!
Nu sitter jag och lyssnar på massa 1D låtar, samtidigt som jag pluggar. Men nu hade jag tänk sova, känner mig trött. Fredag imorn, YES! Sovgott allihopa, dröm sött!

forever young

Kategori: Allmänt

När jag kom hem så frös jag som bara den, jag snodde mammas värme filt och satt på högsta värmen. Sen så sov jag tills det var mat. Efter det så var det bara att plugga. Tre grejer, engelska glosor till imorn, prov nästa vecka i NO, läxa tills på tisdag HK. Har precis duschat och nu ska jag hämta engelska boken och plugga.. måste ju kunna dom tills imorn. Hihi, förhoppningsvis så kan jag de.

fight the break of dawn

Kategori: Allmänt

Nu är jag gode trött, så funderar på att gå och sova. Även fast jag har sovmorgon, jag behöver få sova mer timmar. Imorn är det den jobbigaste dagen, fast på idrotten kommer vi ha teori.. inte det roligaste. Fast det bli första gången för iår, friskvård, prov sen i de också.
Nä nu ska jag stänga av datorn, gå och borsta tänderna. Sovgott allihopa!

I love you like a love song

Kategori: Allmänt

Det har varit en lite konstig dag. Kanske inte konstig, men iallfall så har en som står familjen väldigt nära skadat sig. Som tur är så är det fingrarna, men han ligger i operation nu.
Nu kommer det något som ni kanske inte orkar läsa. Men iallafall:
Och sen då jag kom hem, gjorde disken. Hunden var ute, och så hör jag ett skall. Som inte är Tottes, kollar ut genom fönstret. Då står det en stövare med framtassarna på staketet. Vi tar in totte, trodde att hunden skulle fara. Men då hoppade han över staketet och stod och krafsade på dörren. Vi började ringa runt för att se vem som är ägaren. Jag gick ut till han så att han inte skulle gå ifall vi hittade ägaren. Tillslut lät vi han komma in i huset. Han var lite jobbig, men sen kom ägaren och hämtade han.
Haha det blev en bit, men grattis till er som orkade läsa det.
Jo, jag får sovmorgon imorn igen! Jippi, gud vad skönt alltså.
Har inget mer att skriva, hejdå!

Kan it sova

Kategori: Allmänt

Ligger just nu i sängen och jag kan inte somna.. vet inte vad jag ska göra så jag blir trött. Får väl dryga ut de tills jag somnar, kommer säkert vara jättetrött imorn. Aja, nu SKA jag sova!

Guess I like the way you smile with your eyes, other girls see it but don´t realise that it´s my, my loving

Kategori: Allmänt

Jag såg två handbollsmatcher sen somnade jag på soffan och sov till typ halv nio, var inte så smart. Är inte ett dugg trött nu alltså, men iallafall så ser jag slutet av "Wild child" elr den slutade precis.
Som ni kanske ser så har jag kärat ner mig i Harry Styles, men alltså han är grymt söt, snygg och hans leende! Fast alla i 1D är grymt söta och snygga!
Nu ska jag väl försöka få mig trött nu, sovgott allihopa!

om man inte kan träna - då ser man handboll hela kvällen

Kategori: Allmänt

Ja rubriken säger ju allt. Jag tog med mig datorn till tv rummet, som sagt så förstår ni ju att jag inte mår bra än. Men jag tog mig till skolan imorse, mådde faktiskt bättre under dagen men på idrotten så började jag må illa igen. Asså jag vill verkligen inte må illa, det är inte trevligt!
Snart börjar matchen mellan Frankrike och Kroatien, sen efter den börjar en till match. Så handboll hela kvällen för mig om jag får bestämma. Nu ska jag hämta filten och lägga mig i soffan, bye!

won´t let you go

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart sova, men är inte så speciellt trött. Antingen ska jag läsa en tidning eller så kollar jag runt på bloggar å sånt.  Imorn blir det nog skolan, ska fara och testa. Förhoppningsvis så mår jag bättre, nu på kvällen så började jag må illa igen. Men har minskats nu.
Nu säger jag sovgott och dröm sött.

så ska det låta

Kategori: Allmänt

Snart börjar "så ska det låta". Det börjar om, och går på söndagar nu. Det är gode perfekt för på söndags kvällar så gör man inget. Kom precis ut ur duschen, nu känner jag mig fräsch.
Det börjar om två min så nu går jag till tv rummet. Hejdå!

trött-sova

Kategori: Allmänt

Jag är grymt trött alltså. Jag vaknade för ett tag sen och jag är fortfarande trött, jag ska nog slå på ett vampire diaries avsnitt. Hoppas jag mår bättre imorn så jag kan fara på skolan. Känner att jag kommer missa mycket om jag är borta. Aja, nu blir det jag och vampyrerna från mystic falls!

terra nova

Kategori: Allmänt

Detta har mina dagar bestått av, grymt bra serie alltså. Jag har kvar de två sista avsnitten i säsong 1. Måste be pappa fixa tvåan!
Jag mår inte illa idag, det är bara huvudvärk. Ska ta lite glass och sätta på de sista avsnitten. Sen kommer jag väl se om säsong 2 av vampire diaries igen.
Hejdå!

influensan?

Kategori: Allmänt

Vet inte vad jag har fått för nå alltså, det måste vara influensan. Har så grymt ont i huvudet, ont i magen och ont i örat. Jag kan inte bli sjuk, om nån vecka är det ju steg 4! Jag sov inte bra i natt, tror inte att det blev många timmars sömn. Nu idag skulle jag ha haft match men kommer ju inte spela... så i helgen ska jag bara bli frisk. Får ju se hur jag gör med skolan.
Nu ska jag slå på en film, och förhoppningsvis sova lite.

Fixad och klar!

Kategori: Allmänt

Jag är klar för att fara till Lina och sedan tar vi moppebilen till hortlax och ska gå på ungdomsgudstjänst. Där kommer vi att möta Renée, hon har kommit med i våran konfa grupp! :D
Måste börja samla på mig några, men har redan fyra. Hoppas att jag hinner till tio stycken tills i sommar.
Jag tycker det är lite passande, har kors örhängen på mig. Har haft det hela dagen men nu kom jag ju på att det passar in till ikväll. Efter de så vet jag inte vad jag ska göra, jag tror att jag har match imorn. Så ifall de blir nå så är de väl att vara med Lina.
Nu väntar jag på att Johan ska säga att vi ska fara, jag taggar grymt mycket till att åka moppebil! Hihi, men det kommer att gå as bra! Nu ska jag höra med brosan om han är klar.

ont i örat

Kategori: Allmänt

Ser förjävlig ut..
Hade som sagt sovmorgon idag, det var grymt skönt! Hade handboll på idrotten, var inte lika kul som jag hade tänkt mig, men det var ändå dugligt. Sen då jag kom hem så åt vi och for sedan till farmor för att fira henne. GRATTIS! Stannade där och såg Sverige-Tyskland.. vi förlorade. Men de är då vidare. Blev ingen träning ikväll för har haft ont i örat sen igår, det är som inte på dagen men på kvällen det kommer. Det gör riktigt ont, men har tagit en ipren. Så snart så känns de bättre.
Får se om jag slå på ett vampire diaries avsnitt, elr så kommer jag fasta vid facebook och musik.
Men nu säger jag: sovgott!

sovmorgon

Kategori: Allmänt

Yes! För fösta gången sen sjuan tror jag, så får jag sovmorgon! Vi börjar tjugo över 9. Inte för att det är så länge men ändå, är så himla trött nu alltså. Även fast jag går och lägger mig halv 10 och vaknar 7 så är jag as trött då jag kommer hem från skolan.
Min kväll bestod inte av vampite diaries, det blev att kolla på massa videoklipp på 1D. Dom är grymt roliga dom dära pojkarna.
Nu ska jag nog slå på ett vampire diaries avsnitt och sedan sussa!

snörugby

Kategori: Allmänt

Har nyss ätit middag, det vart pannkaka- riktigt gott!
Ikväll så kommer jag verkligen inte göra ett skit, ska nog hoppa in i min ziperall och se vampire diaries. Och kanske ta lite glass om vi har.
Ja, idag på elevensval hade vi snörugby och andra grejer. Vi började med bandy, var ganska kul. Sen delade Stefan upp oss i två grupper. 7:or för sig och 8:orna och 9:orna tillsammans.
Då körde vi frisby, efter det var det herren på teppan. Då var det tjejerna i en hög, niornas och åttornas killar i en och sjuors killar i en. Riktigt kul. Sen snörugby. Mitt lag vann! Fick till och med göra ett mål. Det var bra att vara tjej för killar får inte tackla ner tjejer men tjejer får tackla ner vem dom vill! *evil*
Fast alla killar höll ju inte det där...
Men det var iallafall jättekul, fast jobbigt! Nä nu ska jag hoppa in i ziperallen och se vampire diaries.

Sverige!

Kategori: Allmänt

Yes, Sverige vann mot Tjeckien! P.s Kim Andersson och Niclas Ekberg är snygga!

Lina- det är lugnt Hanna, har har säkert magrutor, chilla pucken! HAHAH!

Kategori: Allmänt



Har precis duschat och har nu en hårinpackning i håret. Ska nog slå på vampire diaries.
Haha, Lina är ju som frän, "chilla pucken" hahah! Hon måste ha fått de från då vi var på multi.. vi garvade hur länge som helst till de!
Nä nu ska jag slå på vd.

Skridskor

Kategori: Allmänt

Vi slutade typ 11 idag och så följde jag hem med lina. Jag hjälpte henne att plugga till moppeprovet. Sen gick vi till multi och var på isen där. Vi var inte dom enda där. Sen då vi kom hem så gjorde vi kladdkaka!
Just nu är vi i hennes rum och kollar på videor.

trött

Kategori: Allmänt

Igår när jag skulle slå på vampire diaries så märkte jag att jag hade fått en ny bakgrund, riktigt söta är dom väl?
Somsagt så var jag i Kiruna hela dagen igår, vaknade 04.15 och somnade typ ett sen då vi kom hem. Plus att ha spelat handboll hela dagen. Så idag är jag grymt trött. Jag sov på hålet i oasen idag, men blev väckt några ggr för att folk har kollat om jag sov.. men sen så lyckades jag somna om. Men vaknade av att jag kände mig iakttagen.. undra varför. Jens och Arvid stod lutandes över mig. Jag sket bara i dom, sen så tog dom mina skor och slog ihop dom (lät grymt högt) över mitt huvud. Sen kom ju massa sjuor också, och väckte mig. Fick inte så jättemycket sömn.
Somnade iallafall då jag kom hem också. Just nu gör jag inte speciellt mycket, ska nog slå på vampire diaries!

04.15

Kategori: Allmänt

Den tiden ska jag upp imorgon.. kl 5 går bussen från Sjulnäs till Kiruna. Känner taggen. Vi ska då spela 3 matcher imorn, sedan tar vi bussen hem igen. Fast jag kommer att ta med mig min dator så jag har vampire diaries hela säsong 2! Så ikväll ska jag gå och lägga mig j*vlat direkt efter gladiatorerna, elr innan de har slutat. För är grymt trött nu alltså, men jag får inte somna förs än jag verkligen ska sova.
Iallafall så har syrran varit här hela dagen samt Wimsa, Anton också fast han lånade Johans skoter och for ut. Sen då han kom tillbaka så for vi en sväng, årets första skotertur och så blev min nya hjälm invigd.
Vi har precis ätit middag, just nu ser dom vampire diaries säsong 3. Så jag försöker dra ut på tiden tills de är klart. Vill inte börja se 3an än..
Nu ska jag göra nå, vet inte vad...

ONE THING VIDEON

Kategori: Allmänt

SÅ JÄVLA BRA ALLTSÅ!! Plus så är dom SNYGGA!

skola,stan, Lina

Kategori: Allmänt

Efter skolan for jag och Renée in till stan, direkt efter de for vi till Lina. Lagade mat, skrattade nå så jävulskt, fika, gick skattjakt.. skratta lite till. Jag har typ inget att skriva, är gode trött egentligen. Så ska nog hoppa i säng!

Riktigt rolig träning!

Kategori: Allmänt

Ikväll så var det Klara som höll i träningen vilket var riktigt kul! Jag har som inte så mycket att skriva, är grymt trött och ska nog sova nu.. även fast jag har fortfarande lite blött hår. Aja, får leva med hur de kommer att se ut imorgon! Sovgott allihop!

Sverige

Kategori: Allmänt

Såg på facebook att Sverige spelade nu. Det blev precis paus. Jo, Kim Andersson är tillbaka! Han har varit skadad jättelänge, det är skönt att se han på planen igen.
Nu andra halvlek så kommer jag vara fängslad framför TVn. Min TV fungerade inte i mitt rum så då tog jag datorn till vardagsrummet och sitter här. Jag måste verkligen vara datanörd, tar med mig den bara för att se tv...
Jag skulle inte ha tagit den bärbara.. haha, nä nu ska jag se studion!

JUSTE

Kategori: Allmänt


Min fina och underbara vän fyller 15 år idag!! Ett stort GRATTIS till henne, hoppas du får en helt underbar födelsedag!♥

Dag 3 - Min favorit plats

Kategori: Allmänt

Hm, det var svårt. Jag tror inte jag har någon favorit plats, men det finns mycket som är helt perfekt. Som att vara ute på handbollsplanen och fotbollsplanen.
Men ifall jag måste ta någon så blir det nog stugan, där kan man bara ta det lugnt. Köra skoter, bara vara. Vi är som mest där på vintern. Men inte nå i år, pappa har ju varit sjuk hela vintern.
Jag har ingen bild på stugan, har ju inte min dator.
Dit måste jag ta mina kompisar och bara mysa där!

Dag 2 - Min dröm outfit

Kategori: Allmänt

Har inte någon speciell dröm outfit, men det finns mycket som är snyggt!

elevensval

Kategori: Allmänt

Det blev att jag valde idrott, ett bra val! Vi hade boll lekar den här gången, riktigt kul! Nästa gång är det snörugby och massa andra utesaker med snö.
Det känns som att vi snart kommer få vårat första prov elr ja, uppsats. Iallafall på SOn, vi ser en film om Martin Luther, fattar inte så jättemycket. Men vi kommer få en läxa att göra en uppsats om hans liv, mycket från filmen. Så jag kommer nog se den hemma också.
När jag kom hem så bad pappa mig att baka något för att hans kollegor från jobbet ska komma hit (han är sjuk, har varit de nu i över en månad), så jag kollade om vi hade allt hemma för att göra en kladdkaka. Det hade vi så ikväll blir det att fika lite, mums!
Funderar om jag ska sätta på ett vampire diaries avsnitt.. juste måste göra dag saken.

save you tonight

Kategori: Allmänt

Ikväll har det ju varit träning men alla våra bilar är sönder, känns ju bra att alla går sönder samtiidigt...
Jag har inte gjort ett skit ikväll, men det känns som att de behövdes. Just nu kollar jag om det är någon från klassen som har idrott på elevensval, tror att jag ska byta till det. Det skulle vara grymt kul, typ dubbelt så lång än vad våra lektioner brukar vara. Får välja vad man ska köra!
Annars blir det musik igen, fast ska kolla hur min grupp ser ut. Annars ska jag höra om jag får byta till idrott.
Det här är nog sista inlägget för ikväll, så sovgott!

svar:

Kategori: Allmänt

Hur ofta tränar du?
Vilka sporter utövar du?
Vad har du för mål/drömmar inom sport?
Jag tränar ca 3 ggr i veckan, kommer väl bli mer nu då fotbollen har börjat. Ja, handboll och fotboll. Det vet jag faktiskt inte, siktar på att bli bättre och bättre och sen får vi  se hur de går!

chockad

Kategori: Allmänt

Min twitter. Jag började följa one direction och sen så såg jag att jag hade fått en till följare och vilka var det: JO ONE DIRECTION!! Jag dog där ett tag, dom följer mig!!!!

läxa första dagen..

Kategori: Allmänt

Härligt att få läxa första dagen av skolan.. hm, inte speciellt. Det är iallafall HK, det är bara en sida men det är ändå läxa. Har haft tre lektioner då läraren säger "och det blir prov på dehär".. inte riktig kul att få veta de nu. Skolan är igång, så min bloggning kommer ju inte vara de bästa!

Skola

Kategori: Allmänt

Sitter och äter frukost och försöker dra ut på tiden, bussen går åtta. Känner verkligen inte taggen alltså, är redan as trött.. hur ska de här gå..?
En bild hut jag ser ut första dan:

med detta inlägg säger jag godnatt. Kliva upp 7 imorn, känner taggen!

Kategori: Allmänt

Dag 1 - Innan jag dör

Kategori: Allmänt

dagar

Kategori: Allmänt

Dag 1 - Innan jag dör
Dag 2 - Min dröm outfit
Dag 3 - Min favorit plats
Dag 4 - En bild som påminner mig om gamla tider
Dag 5 - Tio fakta om mig
Dag 6 - En bild som gör mig lycklig
Dag 7 - En gammal bild på mig själv
Dag 8 - Om jag kunde ändra mitt namn, skulle jag ändra det till
Dag 9 - Någon eller något som har förändrat mitt liv
Dag 10 - Något som får mig att gråta
Dag 11 - Berätta hur jag har ändrats de två senaste åren
Dag 12 - Någonting jag oroar mig om i nuläget
Dag 13 - Vilken månad jag var gladast i år 2011

Hittade de här på Kristins blogg, verkade bra. Tänkte att jag själv kan göra de!
Ni hittar hennes blogg på länkar!

missnöjd

Kategori: Allmänt

Blev inte nöjd med resultatet, det ser inte ut som att jag har färgat det. Jag testade en annan hårfärg för vill bli lite mer brun nu är röd, men det blev ingen skillnad... och det ser ut som att jag har utväxt.
Aja, bara några hundra kr bortkastade..
Imorn är de skola, känner verkligen inte taggen. Testade ju idag att vakna typ 7 och herregud var trött jag är nu,kommer nog vara gode död imorn då jag kommer hem. Men efter en vecka så borde jag väl ha blivit mer van att vakna den tiden.

07.10

Kategori: Allmänt

Kan inte fatta att jag ställde klockan på de, ska ta åtta bussen in till stan. Gå till syrran, sen då stan öppnar så går jag dit och köper hårfärg. Hon färgar de, tar antingen bussen elr så åker jag med mamma hem.
Nu borde jag kliva upp..

kiruna

Kategori: Allmänt

Kom väl hem för typ 50 min sen, gode slut är jag. Nu har jag kollat runt på facebook, vad som har hänt under dagen. Det gick ändå gode bra, vi vann mot Kiruna och direkt efter den så spelade vi mot Boden och förlora med typ 2 bollar, men vi jobbade jättebra.
De ledde med typ 8 bollar i halvlek, vi kämpade verkligen även fast vi var helt slut. Sen sprang vi till duscharna för vi hade inte mycke tid på oss, sen stressa att ta på sig kläderna och sen fara till stationen.
Nu ska jag borsta tänderna och sen sova!♥

länge sen

Kategori: Allmänt

Hur länge sen var det inte man gick och la sig kvart i 10? ;o
Men som sagt så är jag grymt trött, så med denna bild säger jag sovgott & sovsött!

duschat

Kategori: Allmänt

Har precis kommit ut ur duschen. Är jävligt trött, om jag får säga så. Så det blir en tidig kväll, ska ändå upp typ 8 imorn för att sedan ta tåget till kiruna. Nu ska jag nog gå till my parents och se tv!

handbolls helg

Kategori: Allmänt

Imorn och på söndag är det bara handboll. Imorn är det 98orna som håller i sammandraget, det blir i hortlax. På söndag ska vi ta tåget upp till kiruna och spela två matcher och sen far vi hem igen. Det kommer vara en rolig helg! Våran första match är halv 9 så vi har samling halv 8, gode tidigt tycker jag.
Så jag ska börja dra mig mot sängen. Jag säger sovgott och sovsött!

Ena minuten är det helt tyst på facebook, andra minuten jublar alla åt JVM guldet! Nog är man en stolt svensk nu alltså!

Kategori: Allmänt

Som sagt tog vi hem guldet, helt oslagbara under hela VM!
Det var bara jag som såg det underbara målet av oss 4. De andra hade somnat, snacka om att jag blev lycklig. Satt i sängen och log, slog i sängen för jag kunde ju inte väcka de andra och typ skrika av lycka!
Jag är otroligt stolt nu att vara Svensk, och landslaget: ni är verkligen värda det här, som ni har kämpat. Ni tog er till final och vann den. TACK!! för ett underbart lov! säger jag bara.

GUUULD!!!!

Kategori: Allmänt

bölar

Kategori: Allmänt

Jag kunde inte låta bli att gråta till den här filmen.. känner mig lite nördig när det bara är jag som gör det av oss 4. Hihi, men nu sover josse, vi andra kollar på bloggar och väntar på JVM finalen!! :D

fina tjejor

Kategori: Allmänt

Nu drar jag till norrfjärden för att äta på resturang med fina tjejor, senare ska vi till Josse och där ska vi ha Twilight maraton. Ska också försöka göra så att de vill se finalen inatt, Luleå-Skellefteå får jag väl missa.. men jag ska be något uppdatera mig!
Hejdå, kanske bloggar senare ikväll/natt!

var tvungen- så jävla roliga!

Kategori: Allmänt

skoter

Kategori: Allmänt

1D, jag är typ helt galen.. haha sist jag var så här så var det Justin, haha! Men 1D är mycket bättre än han, snyggare också ;)

Just nu är min broder ute och kör skoter, jag vill VERKLIGEN köra.. men snart hoppas jag väl på att jag får följa med Johan. Även fast det inte är att köra men att åka är bättre än att inte göra något alls.
Aja, jag kom typ nyss in från att ha skottat snö med morsan. Det gick väl bra, men jag märkte nu att vi var ute ett tag.
Har precis gjort en lista på youtube med 1D, har ju spoify men då finns inte vissa vesioner av låtar. Så jag fixade de nu, så nu njuter jag bara!

Go'natt!

Kategori: Allmänt

Med en bild på snygga Niall säger jag sovgott. Måste börja försöka vända tillbaka dygnet. Jag sa att jag skulle sova till mina föräldrar för ett tag sen men då fastna jag med att kolla på bilder på 1D!
SOVGOTT!!

jag fall, jag föll, jag faller

Kategori: Allmänt

måste bara säga att Louis är ju asrolig!! Han i mössan!

2011- mitt år

Kategori: Allmänt

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jodå!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror inte att jag hade något

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men jag får snart två tremänningar

4. Dog någon som stod dig nära?

5. Vilka länder besökte du?
Sverige, Finland.. inget mer tror jag.
6. Är det något du saknar år 2010 som du ville ha år 2011?
ingen aning
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
många stunder men vet inte exakt när
8. Vad var din största framgång 2011?
har vågat vara mig själv!
9. Största misstaget?

jadu...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jajemän, går inte ett år utan att jag skadar mig, en påminnelse:

Skrapade ju upp hela benet på Öland
11. Bästa köpet?
Schampoo
12. Vad spenderade du mest pengar på?
godis & kläder kanske..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jodu!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
MANGE!!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare. tror jag.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit ute mer och umgås med kompisar
17. Vad önskar du att du gjort mindre
ätit godis..
18. Hur tillbringade du julen?
var här hemma med släkten..
19. Blev du kär i år?
Nope
21. Favoritprogram på TV?
Awkward, VAMPIRE DIARIES!!!
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej

23. Bästa boken du läste i år?
I det tysta
24. Största musikaliska upptäckten?
One direction
25. Något du önskade dig och fick?
Skoterhjälm

26. Något du önskade dig men inte fick?
Jag önskade mig inte så mycket
27. Årets bästa film?
Hm, kanske harry potter del 2?
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Var på begravning.. elr det kanske var 2010.. haha bra koll man har!
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jo
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Jo, min egna!
31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner som är de bästa som finns!
32. Vem saknade du?
Många..

FINAL

Kategori: Allmänt

YEEEES, SVERIGE ÄR I FINAL!!!

Junior VM- semifinal

Kategori: Allmänt

Sitter jag och ser semifinalen, själv tycker jag att det känns som om Sverige kommer att få det första målet. Det hoppas jag på!
De möter Finland så de måste vinna, nä nu ska jag se!

PC

Kategori: Allmänt

en gammal bild på mig,lina och natalie. Från timrå, många minnen därifrån. En sak är att jag fick typ 39 gradersfeber där..

Nu sitter jag på datorn som jag har lånat från mormor. Den fungerar helt och klart, lite liten bara. Tangentbordet är ihoptryckt, så jag trycker ofta fel..
Nu ska jag kanske börja byta om till träningen och packa väskan.
Jo, såg nu på konfans sida på facebook när vi har våran första träff och det är den 30 mars.. det är ett tag kvar. Sen så har vi en träff dagen efter min födelsedag också, blir riktigt kul att träffa alla igen. Fast har ju bara träffat de en gång tidigare.

låna dator

Kategori: Allmänt

Linas bild, från nyår!

Johans dator har tydligen slutat fungera, så han tar min och så ska jag nog förhoppningsvis låna mormors bärbara tills Johan har fixat sin. Vilken kan bli många månader, men jag tror då att det får duga. Det är nog en PC, så den är ju liten. Men jag gör ju inte så speciellt mycke på datorn.
Den kanske är här hemma då jag kommer hem från träningen, hoppas på de för annars har jag ingen dator ikväll.. Har verkligen inte gjort mycket idag, plockade undan i köket då jag vakna. Sen åt jag frukost och efter det så gick jag ut och skotta.
Nu ska jag ringa igen och se om mormor svarar!

Skottat snö

Kategori: Allmänt

Kom nyss in efter att ha skottat snö, det snöar gode mycket. Fast inte lika mycket som igår.
Idag blir det bara att ta de lugnt, ikväll är det träning.
Har typ inget att skriva.. Bilden är linas!

Lindkvistarn!

Kategori: Allmänt

Renée kommer hit och sover här, riktigt mysigt! Vi kommer nog inte göra så mycket, se film, snacka och bara mysa på. Imorn far jag till syster och hjälper dom att flytta, känns lite jobbigt nu. Hoppas jag är mer utvilad imorn än vad jag är nu!
Idag har jag bara sett film, tror jag har sett antingen 3 elr 4 filmer.. hihi, och alla var riktiga tjejfilmer..
Middagen blev repris från igår, vi hade kvar oxfilé och potatisgratäng. Riktigt mumsigt! Då Renée kommer så blir det väl att ta "efterrätt".
Nä nu ska jag gå ner och vara social med föräldrarna ett tag!

tragiskt

Kategori: Allmänt

äckligt..

Kategori: Allmänt

image description
jag har inte duschat nå sen förra året..

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Vaknade nyss av att Natalie kastade en kudde på mig. Vi sa typ sovgott kring tio över fyra, sov tills nu. Men skulle faktiskt kunna sova längre..
Kan säga att det blev ett lyckat nyår för oss, riktigt kul hade vi!
Kan inte fatta att det är 2012 nu, helt konstigt. Nä nu ska vi nog kliva upp..