Hanna Olofsson

hemma

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma, inte det roligaste men jag mår såå mycket bättre nu alltså! Jag har läst på i moppeboken, har som mål att försöka läsa halva idag. Och så läser jag halva imorn. Jag har sett american pie, sett film på tv. Både justin biebers never say never och trassel, och så njöt jag av en marabou schweizer nöt. Jag måste bara säga att man blir helt kär i han när man ser filmen, har är så sjukt snygg! Och sen när man ser hur han har haft de, när han gråter för att han måste ställa in en konsert.. man dör ju bara!!
Sen har jag pluggat lite mer moppe. Jag måste även plugga kemi, skulle ju ha de provet idag. Men jag fick ju feber. Nu ska jag nog se på lite tv och kanske vila ett tag, känner mig inte fullt pigg.

Feber

Kategori: Allmänt

Neej! Mådde ganska bra idag på morronen och på eftermiddagen men nu mår jag piss. Har feber, är jättesnuvig, ont i halsen och huvudvärk.. jag som har prov imorgon, men men det går it att göra nå åt de. Nu ser jag vänner och bara myser på!

pause

Kategori: Allmänt

Jag tog en paus fråna allt pluggande, då såg jag american pie 3. Men nu har jag sett den klart, så nu ska jag krypa under täcket och plugga moppe!

från rött till blont

Kategori: Allmänt

Före:


Efter:




GRYMT nöjd är jag alltså!!
Jag satt där i den dära frisörstolen i 3 timmar, det blev drygt efter ett tag. Men när man ser resultatet så tänker jag it på att jag satt där så länge.
Egentligen har jag it tid att blogga, måste plugga.. men jag tänkte lägga upp en bild på hur mitt hår ser ut nu!

american pie

Kategori: Allmänt

Under kvällen har jag sett första och andra american pie, och dom är ju som roliga. Jag ska nog inte göra så mycket mer. Skola imorn, känns inte så speciellt kul. Aja, men det får jag väl leva med.
Har it nå mer att skriva, så sovgott!

stay

Kategori: Allmänt

Plugg, plugg och lite mer plugg.. jag blir less!!! Jag måste plugga till kemi provet som vi har på torsdag också. Men jag kommer faktiskt att satsa på moppekorte, om jag klarar det så har jag det chill hur länge som helst! Sen får kemin gå som den går..
Men jag måste bara säga att jag har fått färg, jag tror att jag har linje. Jag är så glad, jag blir aldrig brun. Det här är en bra start innan sommaren! Nä, nu kan jag it slösa mer tid, tillbaka till plugget.

vi mot världen

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara solat, tills nu. Sitter och njuter av en marabou, men nu hade jag tänkt plugga moppe. Elr jag måste, har ju provet snart!

SVERIGE

Kategori: Allmänt

Japp, eurovision contest 2013 kommer att vara i SVERIGE!! Loreen gjorde detta. Så grym hon är alltså!! Vi satt som på en hockey match och skrek år varje 12a hon fick. GRATTIS LOREEN!

match

Kategori: Allmänt

Nu är det väl bara att börja tagga till match! Vi möter Pajala, har aldrig spelat mot dom förut så det blir spännande. Ikväll vet jag inte om några kmr hit. Men jag ska också vara hundvakt åt Camilla och Anton. De kommer med Wimsa ikväll och så sover hon här.
Jo, min bror är ju utomlands. Medans han är där så har jag hans rum, här uppe i huset. "Lägenheten" som vi kallar den. Känns skönt, sov grymt bra inatt alltså!
Kan berätta lite kort om igår:
Towa, Isabelle och Jonte kidnappade Sofia från stan. Medans var vi andra och fixade på sandön. Vi överraskade Sofia, spelade rugby i sanden. Sen for vi till Isac och grillade där, hoppade lite studdsmatta. Pratade om allt möjligt.
Nu ska jag gå ner och fixa något att äta innan samlingen, vilket är om 45 min. Matchen är i Lillpite på brovalla kl 17.00.

Fredag!

Kategori: Allmänt

Idag är det äntligen FREDAG! Känns så grymt skönt alltså. Vi har bara ett prov till, sen är skolan slut! Fast sen efter det provet så måste jag ändå plugga till, moppeprovet. Vilket jag gör just nu, men det går it speciellt bra. Är så himla trött. Funderar om jag ska gå och vila ett tag, det hade varit underbart.
Jo, idag for min kära bror till Kos (Grekland), han ska vara borta en vecka. Åh, jag vill också utomlands!! Det är så fuskigt att han kan fara med it jag :( Men jag hoppas att han har det bra nu när han är där borta.
Ikväll ska jag nog hitta på något. Nä nu ska jag gå och vila ett tag!

Svar:

Kategori: Allmänt

Fråga: Är du bra på fotboll?:)
Svar: haha jadu, det är en bra fråga. Ställ den till mina lagkompisar :) själv tycker jag väl att jag är sådär, jag vill självklart bli grym sen!

Smile

Kategori: Allmänt

Dagen har faktiskt varit ganska dryg. Kändes som att skolan aldrig slutade, men de två sista lektionerna jag hade var as kul! På elevensval så fick vi välja någon sommarlek och jag tog volleyboll, jag blev den enda tjejen och 7 killar till. Jag tyckte väl att vårat lag gjorde de bra. Men det blev inte så mycket spel. Sen efter det så spelade vi brännboll vilket 9:orna vann mot de andra..
Sovmorgon imorrn, känns gött!

I got a feeling, å den är sköön!

Kategori: Allmänt

Summer feeling, nå grymt!!
Snacka om att sommaren är påväg nu! Jag älskar när solen lyser hela tiden, varmt ute, spela fotboll. Helt OK om man frågar mig! Nu ska jag dra på domarutbildning, som tar ca 2 h. SES!

Crazy

Kategori: Allmänt

Ville bara säga att Lina är här nu. Hej!

grym

Kategori: Allmänt

Hittills har lång helgen varit grym! Har varit med ett gäng härliga personer, och ikväll kommer de hit igen. Det kommer bli roligt.
Igår så gjorde jag uppkörningen och jag klarade det, så nu är det bara att plugga moppe så mycket som de bara går!! Sen efter det köpte jag en macka från subland och gick till syrran, åt där. Fixade mig och sedan gick jag till LF, där var redan alla som jag skulle se med.
Vi såg p-97 spela mot pite och jag tror att de vann med 3-0, men är it säker. Sen så for vi till sjulnäs och var där, Lina fick testa köra Idag epa. Sen for vi till mig och såg en skräckis. De for hem kring 2. Lina sov över här, vi sov nog bort hela dagen kändes det som. Iallafall den soliga delen av den! Hjälpte mamma & pappa med att kasta ved, elr det var bara jag som kastade. Men nu ska jag börja fixa mig!

new shoes

Kategori: Allmänt

Äntligen har mina skor kommit!
Igår hade vi bara en riktig lektion, matte, hade ett prov. Jag klarade mig iallafall, känns bra! Sen hade jag två sol pass, då skickade jag en NO sak till Tony som skulle in för länge sen, men jag trodde att jag hade gjort de. Men tydligen inte. Vi slutade 11.10.
Jag bad mormor komma med fotbollssakerna, sen gick jag till Lina. Vi solade över 1 1/2 timme. Hoppas på att jag har fått färg! Vi åt middag på mellenium, sen böt vi om och taggade till matchen. Vi vann med 3-0 mot Piteå. Första seriematchen och första riktiga matchen med LIF.

svar till en underbar person!!

Kategori: Allmänt


Åh, Natalie!!! HEEEJJ!
Svar: Ja jag ska hälsa åt alla! Haha men då kommer du ju bli brun sen efter rödheten har försvunnit ;) Vi saknar dig också jättemycket Natalie, vi ses snart!!! Puss & kram, vi älskar dig!! <3

Anonym
om 5-3:
Halsa alla nu i Sverıge, jag har det bara bra! har brant mıg asmkt pa ryggen sa har typ ınte kunnat sola..haha! men hoppas nı har det bra och jag saknar er jattemycket bara sa nı vet! puss&kram <3

image description

5-3

Kategori: Allmänt


Linas bild!
Matchen som jag spelade tidigare idag vann vi med 5-3 mot Pite. Men det var ju bara en träningsmatch. På onsdag då börjar serien på riktigt! Hemma match mot samma lag, Pite. Då ska vi spela som idag och lite till. Sen eftter matchen kom jag hem, hoppade på moppen och körde lite. Kände att jag vuílle träna lite mer innan uppkörningen som jag hoppas att jag får göra snart. Duschen efter det, sen har jag bara chillat, sett filmer och nu ska jag nog kanske gå och se slutet på mästarens mästare och kl 9 big brother live!

fastnade på ett lan

Kategori: Allmänt



Kvällen började med att jag for till lina, sen for vi till multi spelade fotboll med massa. Vi var dom enda tjejerna.. det gick då verkligen inte bra för mig. Efter det for vi till Isac och kollade på söta kattungar, var där ett tag och nu är vi här, hos Jens. De andra lanar medans vi har Arvids dator och inte gör något speciellt.
Jag och Lina ska väl hem om ett tag, vi har ju match imorn. TAGGA!!

helt slut

Kategori: Allmänt

Evil eye!
Jag är 100 % slut alltså, det var jättelänge sen jag var så här slut. Det har varit mycket med träningen och så har jag pluggat moppe. Har inte haft tid att blogga pga de. Men ikväll ska jag bara chilla, se hockeyn och äta lite kladdkaka! Men nu ska jag snart gå och se hockeyn, bye!

släkt

Kategori: Allmänt

Ska börja fixa mig nu för snart kommer släkten. Jag hade faktiskt hoppats på att jag skulle få sova ut idag, men då väckte pappa mig tio. Det blev inte precis sovmorgon. Men nu är det bara att fixa sig. Have a nice day!

konfa och dop

Kategori: Allmänt

Igår:
Ja, min födelsedag. Ante, Hannes, Tom, Lina, Renée och Lina kom hit. Killarna kom först och då var dom så gulliga! Dom sjöng för mig, blev nästan lite tårögd. Haha nä men det var riktigt gulligt av dom. Sen så såg vi lillabloggen typ halva kvällen. Vi bestämde sen att vi skulle fara och spela fotboll, så vi gjorde det. Kom hem med inte så torra skor. Efter det chillade vi bara. De for hem kring två. Natalie sov över, vi somnade väl king halv tre, tre någon gång.
Idag:
Alarmet ringde halv nio, vi klev upp käkade frukost och sedan for vi till storstrand. Där vi hade träff idag, hela dagen. Men sen där kring halv ett for jag på dop. Mina söta tremänningars dop, de var så söta i deras klänningar måste jag säga! Vi är lunch där och fikade lite till typ kl tre. Sen så for jag tillbaka till konfan och var där till tio. Snacka om att mina skor har bytit färg, från vita till gråbruna. Riktigt vackert!

Nu:
Se bigbrother!

femton år, två timmar och tjugofem minuter

Kategori: Allmänt

Idag är det min femtonde födelsedag! Man känner då ingen skillnad, men det känns ändå härligt på något sätt. Camilla och Anton kom och åt middag här med oss, fick deras present. TACK!
Just nu sitter jag bara och väntar på att alla ska komma, jag har ingen aning om vad vi ska göra. Funderar om vi ska grilla lite, fast jag är inte säker. Jag får höra med de andra vad de tycker.
Nu har jag inget mer att skriva, så hejdå. Ha en härlig fredag allihopa!

bara några timmar kvar

Kategori: Allmänt

Det är inte många timmar kvar innan jag blir 15 år.
Idag hade vi prov, det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Fast det tog lång tid, 10 frågor tog över en timme att göra. Det är nog det längsta tiden jag har suttit under ett prov. Sen så har jag inte gjort mycket, bakat till imorn.
Jo på kvällen imorn kommer nog det några hit och så hittar vi på något. Det kommer blir grymt roligt. Jag har som inget mer att säga!

1 maj

Kategori: Allmänt

Igår hade vi grymt kul. Ord som förklarar kvällen: grilla, sanning, konsekvens, fyrhjuling, katt, skratt, kort, äcklig äggsak som jag var tvungen att dricka, musik, kompisar, grymt kul!!
Men nu sitter jag och pluggar till provet som vi har på torsdag, sex och samlevnad. Jättekul, verkligen inte! Ikväll kommer syrran hit och har sminkkurs för mig och morsan. Roligt roligt. Nä nu ska jag fortsätta och plugga, hejdå!